Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A szabadidőt,főleg,ha van belőle sok,azt nem árt néha megbecsűlni.Viszont amikor nem nagyon akaródzik semmi érdemleges történni,az kicsit unalmas.
Szekszi öngyújtó...
Szekszi öngyújtó...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-02 09:38:15
Beszarás. Ugyanezt csináltam én is. Csak a zoknimra csöppent egy kicsi. Meg meggyulladt a nyelvtankönyvem. A szemete megégette az asztalt. Eltakartam egy bögrével.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Túl sok a szabadidőm. Itthon voltam egész nap, nem történik semmi, és az ilyesmi idegesít.
Meg tegnap vettem egy szexi öngyújtót, és tök jól elvagyok vele.
Meg tegnap vettem egy szexi öngyújtót, és tök jól elvagyok vele.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ja hogy a Szamurájcsemplúúúú.Sinicsir ó Vatanabe újabb találmánya,szamurájok+hip-hop ,meg egy kis fű=Samurai Champloo.Na meg menet közben még egy kis ez-az is jön hozzá.
Húzok is Féjritélt óvasni.
Húzok is Féjritélt óvasni.
Szerk: Souichiro 2010-05-01 22:35:20
szenvedéshez...
Ugyanmár, az nem szenvedés. Csak annak, aki olyan hülye, hogy stresszelésre pazarolja az energiáit.
én végigvigyorogtam az egész írásbelit. Igen, még a matekot is - az volt a mumusom ugye. Sőt, még akkor is képes voltam mosolyogni, mikor szóbelin reggel nyolckor én kezdtem a Rajz és vizuális kultúra prezentációmat - ha hiszitek, ha nem, itt azért az elnök rendesen meg szokta szivatni az emberket, hogy nehogymá' valaki azt gondolja ilyen könnyen megússza... Arról nem is beszélve, hogy a rajztanárom előtte nem magyarázta el, hogy pontosan hogyan is kell felépíteni egy ilyen előadást.
Mindenestre a magyar szakos elnöknek annyira tetszett a mangákról tartott bevezetőm, és a többnyire manga alapú képeimet felvonultató előadásom, hogy meg se mukkant, sőt, úgy állított le a végén, hogy most már elég lesz, köszönjük. XD
Senki ne izguljon. Az érettségi nem olyan para.
Háté: Minek olvasztottad meg a pengetőt?O___X
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-01 22:34:28
Samurai Champloo
szörnyű h folyton változtatod az avád, soha nem ismerlek meg.
szörnyű h folyton változtatod az avád, soha nem ismerlek meg.
-
ja és tök jó a szamuráj sampon
ammeg mi?
Am jah,kicsit levan lassúlva-meg van fogyatkozva a nép,vagycsak elkezdett mindenki (mán aki érettlenségizik egyátalán) enördzsit spórolni a jövőheti szenvedéshez...
beküldve: 2010-05-01 22:12:32
(#36076) Hát, nemtom, ki ogy van vele, de én felraktam a yu-gi-oh játékokat, meghackeltem, hogy meglegyen az összes 1115 kártya, és nagyon megszerettem vele játszani... fura, nem?
Am egy külön kiemelt szemelvény a fórum yaoista szakaszának ;) " A Yaoi (やおい) a férfiak közötti szexuális kapcsolatot ábrázolja, teljesen kendőzetlenül. A szó a "Yama nashi, Ochi nashi, Imi nashi" kifejezésből származik, melynek jelentése "Se tetőpont, se lényeg, se értelem" "
Am egy külön kiemelt szemelvény a fórum yaoista szakaszának ;) " A Yaoi (やおい) a férfiak közötti szexuális kapcsolatot ábrázolja, teljesen kendőzetlenül. A szó a "Yama nashi, Ochi nashi, Imi nashi" kifejezésből származik, melynek jelentése "Se tetőpont, se lényeg, se értelem" "
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én az asztalomról próbálom felsikálni az odaszáradt pengető maradványait már jó fél órája. Ilyen csúnya folt van most a helyén.
Pedig teljesen jó ötletnek tűnt megolvasztani...
Pedig teljesen jó ötletnek tűnt megolvasztani...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-01 22:01:45
(#36074) de ki vagyunk halva
biztos mindenki ünnepli a munkát
vagy tanul éreccségire/zh hétre
én az utóbbit teszem, de közeledik az agyam a felrobbanáshoz. és elkezd remegni a szememhéjam valahányszor azt olvasom, h paraxiális közelítés
biztos mindenki ünnepli a munkát
vagy tanul éreccségire/zh hétre
én az utóbbit teszem, de közeledik az agyam a felrobbanáshoz. és elkezd remegni a szememhéjam valahányszor azt olvasom, h paraxiális közelítés
-
Szerk: ∂z 2010-05-01 22:03:31
az én ballagásom jún.12
mázlis én 15-én nem mintha olyan sok lenne az a 3 nap...
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-05-01 16:51:50
(#36072) beküldve: 2010-05-01 01:46:18
(#36071) Az érettségizőknek egy nagy kalap mázlit, előre is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-04-30 21:33:01
(#36070) ha vkit érdekel, nekem júni 24-én lesz a ballagásom. Ha vmelyik beteg elveszett állat erre fog járni, hogy rontsa a levegőt, szívesen fogadom
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-30 21:19:09
(#36069) kipakolás:
kenyér, mirelithús
na mit hagytam ki?
na mit hagytam ki?
na mit hagytam ki?
kenyér, mirelithús
na mit hagytam ki?
na mit hagytam ki?
na mit hagytam ki?
olaj FUCK YEAH
-