Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-29 22:11:25
(#36053) Dz vagyok vagy nem tudom
jó volt az ingyen sör/paprikikás kumpli
SOHA azaz SOHA ne vegyetetek szegedi sert, mer SZAR
jó volt az ingyen sör/paprikikás kumpli
SOHA azaz SOHA ne vegyetetek szegedi sert, mer SZAR
-
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez a te nagy bajod. Én biztos vinnék magammal. Még jó, hogy én matekversenyre se járok (igazából örülök, ha most évvégén nem b__znak meg).
Gilje: Slash bácsi nagyon le van amortizálva, az az igazság... Mondjuk a szólóalbuma bőven az elfogadható szint felett van, én kevesebbet vártam, de öregszik, már a Velvet Revolverrel se nyújtotta ugyanazt élőben, mint anno. De még mindig nincs annyira szétcsúszva, mint a Gunsszal töltött, heroinos idők alatt. Akkoriban tényleg nem tudott játszani rendesen.
Gilje: Slash bácsi nagyon le van amortizálva, az az igazság... Mondjuk a szólóalbuma bőven az elfogadható szint felett van, én kevesebbet vártam, de öregszik, már a Velvet Revolverrel se nyújtotta ugyanazt élőben, mint anno. De még mindig nincs annyira szétcsúszva, mint a Gunsszal töltött, heroinos idők alatt. Akkoriban tényleg nem tudott játszani rendesen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Exiled: Legközelebb próbálkozz gitárral. Nagyobb sikered lesz, elhiheted nekem.
Hát igen, csak matekversenyre nem szoktam gitárt hordani...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Usopp hangja meg ugyanaz, mint L-éXD
vicces ez az animenewsnetwork nézed? hogy tetszik?
Háté: a Skillet jó. Viszont épp tegnap hallottam Petőfi rédióban, hogy Slash bácsi kicsit le van amortizálva, múltkor nem tudott játszani sem rendesen
vicces ez az animenewsnetwork nézed? hogy tetszik?
Háté: a Skillet jó. Viszont épp tegnap hallottam Petőfi rédióban, hogy Slash bácsi kicsit le van amortizálva, múltkor nem tudott játszani sem rendesen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-29 20:59:30
(#36048) *enyhe sokkk*
Most tudtam meg, hogy Luffy siznkronhangja ugyanaz, mint a Pokémonban Jynx hangja. I Lol'd.
Most tudtam meg, hogy Luffy siznkronhangja ugyanaz, mint a Pokémonban Jynx hangja. I Lol'd.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
olyan jó zenét találtam gyerekek... 5 perc alatt Skillet fan lettem...
Jó is az, Whispers in the dark...
MIANEVED?!
Még hogy ping-pongozni!...
Gilje: Skillet? Ne. Hallgass valami normálisat inkább.
Gilje: Skillet? Ne. Hallgass valami normálisat inkább.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-29 20:57:19
beküldve: 2010-04-29 20:54:47
(#36045) olyan jó zenét találtam gyerekek... 5 perc alatt Skillet fan lettem...
Csak engem kerülget a (h)ideglelés ennek olvasatára? Még hogy mangát használni ütőnek!...
MIANEVED?!
hát, ha reklámozod fórumokon, ilyesmiken, már segítesz, de nem tudom kell-e még nekik ember... megkérdem legfeljebb^^
bár most jövök az üzletből, és még nekem sem tudnak állandó melót biztosítani, mert megvan minden emberük, nyáron meg pangás van
bár most jövök az üzletből, és még nekem sem tudnak állandó melót biztosítani, mert megvan minden emberük, nyáron meg pangás van
Szerk: Gilje-sama 2010-04-29 20:53:25
beküldve: 2010-04-29 20:45:24
(#36042) Dz: dragda a fogadott nővérem, vele semmit sem kezdhetek. mást kell ajánlanod
Am ha tudni akarod, játékboltokban lehet manapság kapni, ilyen felcsatolható unikornist, aminek elől van egy nyaka meg egy feje, oldalt két hám körülmegy rajtad, majd a végén farokban végződik.
Am tudtátok, hogy a manga mennyire jó dolog? Ma voltam matekversenyen, és pingpongoztunk utána, mikor vártunk az eredményhirdetésre. Egyszerre csak sokan voltunk, és elfogytak az ütők, ( forgóztunk) és aki kiesett, az oda adta az ütőjét másnak. volt ott egy csaj, akivel addigra egész jól összemelegedtem, és eyszer csak nem lett ütőm, jó sokáig. na mndom, ott lapul a dn. a táskámban, hát utcu neki. a csaj a barátjnőjével kikapta a kezemből és nézegette, meg kérdezgetett róla O.o... és tetszett nekik. mellesleg ütőnek is jó volt. meg a csaj is jól nézett ki El is kértem az ő meg a barátnője msn-ét.
Am ha tudni akarod, játékboltokban lehet manapság kapni, ilyen felcsatolható unikornist, aminek elől van egy nyaka meg egy feje, oldalt két hám körülmegy rajtad, majd a végén farokban végződik.
Am tudtátok, hogy a manga mennyire jó dolog? Ma voltam matekversenyen, és pingpongoztunk utána, mikor vártunk az eredményhirdetésre. Egyszerre csak sokan voltunk, és elfogytak az ütők, ( forgóztunk) és aki kiesett, az oda adta az ütőjét másnak. volt ott egy csaj, akivel addigra egész jól összemelegedtem, és eyszer csak nem lett ütőm, jó sokáig. na mndom, ott lapul a dn. a táskámban, hát utcu neki. a csaj a barátjnőjével kikapta a kezemből és nézegette, meg kérdezgetett róla O.o... és tetszett nekik. mellesleg ütőnek is jó volt. meg a csaj is jól nézett ki El is kértem az ő meg a barátnője msn-ét.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Vesznek fel még embereket? Bár engem a szobrok annyira nem hoznak lázba (szegény kedvenc karaktereim mind annyira mellékszereplők, hogy még fancuccokat sem csinálnak belőlük. ).
én is ott leszek
ha nem lesz aznap vizsgámXD ha lesz almarad a holdfénycon