Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jaja, az. csak a zene tényleg borzalmas. meg nem is pusztán a zene, hanem a hangerő, h az ember nem hall semmit, pedig nem is táncos hely, hanem egy k#rva kocsma.
Az apokalipszist meg inkább ne is említsük, hogy tudtátok ti helyből azt választani???
Az apokalipszist meg inkább ne is említsük, hogy tudtátok ti helyből azt választani???
-
Szerk: ∂z 2010-04-22 00:03:36
nem rossz ízlés, de lesz még jobb is
Dz: az, ahol a múltkor talin voltunk? az Apokalipszises hely? Az jó volt nagyonXD
Dz: az, ahol a múltkor talin voltunk? az Apokalipszises hely? Az jó volt nagyonXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-21 23:57:10
(#35633) MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-21 23:57:45
-ahol mindig hallgathatatlan zene bömböl -
bocsánat :(
nekem is kb egy évbe telet, mire megszoktam, de sajnos haverjaim 80%a ilyen sz@rt hallgat ezért nem akarnak más helyre menni
arra nem is emléxem h "Dz néha felénk nézett és megelégedve konstatálta, hogy még mindig nem jöttünk össze." de hihetően hangzik
Gilje: NEM TUDOM TÖBBÉ NEM LÁTNI
-
Szerk: ∂z 2010-04-21 23:59:02
lol sztoriXD
nos igen, félig egyetértek, de én is elkötelezett híve vagyok ennek a testnek
<--
Envy:
nos igen, félig egyetértek, de én is elkötelezett híve vagyok ennek a testnek
<--
Envy:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 23:42:31
Yaven: mi történt szilveszterkor?
Semmi az ég egy adta világon azon kívül, hogy jól megáztunk a zuhogó esőben. De az vicces volt, hogy Dz törzshelyén -ahol mindig hallgathatatlan zene bömböl - az éjfél utáni smárolós félórában mi voltunk az egyedüliek, akik nem végeztünk ilyen cselekvést. Én éppen Higurashit olvastam, ő meg a mobilját bütykölte. Dz néha felénk nézett és megelégedve konstatálta, hogy még mindig nem jöttünk össze. X'D Viszont volt egy csaj, aki "jaj de cuki párocska" tekintettel nézett felénk. De őt a "buta liba vagy" nézésemmel gyorsan leszereltem.
Nagy vonalakban ennyi. Ebből is csak az derült ki, hogy ami nagyon tetszik 2D-ben az nem való nekem 3D-ben. (Illetve vannak kivételek; Munszu teste ellen pl. biztos vagyok, hogy 3D-ben sem lenne kifogásom.
beküldve: 2010-04-21 23:27:37
(#35628) Brumm
Brumm Brumm
XD
XDXD
XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
Brumm Brumm
XD
XDXD
XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
Testvííír *keblére borul*
Yaven: bezony. lásd live-eksön bu...yaoi
Amúgy Eperke, fedőneve Envy vala?
Yaven: bezony. lásd live-eksön bu...yaoi
wtf, társalgó? Há ez meg mi? :'D Jókor kapcsolok én is... Bár szerintem a dummizunk jobban illet a színvonalunkhoz, de a lényegen nem változtat, hogy mi most társalgunk x)
Szerk: miyu 2010-04-21 23:18:59
beküldve: 2010-04-21 23:16:34
(#35626) MEEEEEEEEEEEEEEEEEOWW!!!!!!!!!!< br />Szeretem a medvéket<3333333333333333333 33
a uke akkora, mint egy jól megtermett ruhásszekrény. és a seme még nála is nagyobbXDXD macikáimXD Kumakushi-san és Mr. McBearXD
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 23:17:16
Erről eszembe jutottak a szilveszteri kalandjaink Yoroival...
És megint csak igaz a mondás; ami jó 2D-ben, az általában közel sem olyan jó 3D-ben.
néha már szarnak érzem magam, amiért az én fantáziámat csak a kifejlett hímpéldányok mozgatják meg x')
Hol rontottam el?
Hol rontottam el?
Sehol =D
Én is így érzek =D
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-21 23:12:42
példabeszéd
*attraktívan elmorzsol egy könnycseppet* És igazad van a világ szép, csak mi nem kellenénk bele x) Meg ha objektíven szemléljük a dolgokat, akkor végső soron a cosplay is egyfajta módja az exhibicionizmus(jól írtam?) kiélésének. Kreatíve formában persze.
Gilje: A shota-suhancokhoz meg csak annyit, hogy néha már szarnak érzem magam, amiért az én fantáziámat csak a kifejlett hímpéldányok mozgatják meg x')
Hol rontottam el?
beküldve: 2010-04-21 23:08:30
(#35622) Sok kis hülye tini, azt hiszik ez a menő. Majd később mikor benő a fejük lágya rájönnek, hogy hopp. Mégse
MIANEVED?!
Az, hogy itt nem beszélik ki, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is művelik. Nem kell sokáig keresni amúgy, elég csak Conon maradni afterpartin egyszer.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute