![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jaja, az. csak a zene tényleg borzalmas. meg nem is pusztán a zene, hanem a hangerő, h az ember nem hall semmit, pedig nem is táncos hely, hanem egy k#rva kocsma.
Az apokalipszist meg inkább ne is említsük, hogy tudtátok ti helyből azt választani???
Az apokalipszist meg inkább ne is említsük, hogy tudtátok ti helyből azt választani???
-
Szerk: ∂z 2010-04-22 00:03:36
nem rossz ízlés, de lesz még jobb is
Dz: az, ahol a múltkor talin voltunk? az Apokalipszises hely? Az jó volt nagyonXD
![](/var/images/emotions/16.png)
Dz: az, ahol a múltkor talin voltunk? az Apokalipszises hely? Az jó volt nagyonXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-21 23:57:10
(#35633) MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-21 23:57:45
-ahol mindig hallgathatatlan zene bömböl
-
![](/var/images/emotions/20.png)
bocsánat :(
nekem is kb egy évbe telet, mire megszoktam, de sajnos haverjaim 80%a ilyen sz@rt hallgat ezért nem akarnak más helyre menni
![](/var/images/emotions/15.png)
arra nem is emléxem h "Dz néha felénk nézett és megelégedve konstatálta, hogy még mindig nem jöttünk össze." de hihetően hangzik
Gilje: NEM TUDOM TÖBBÉ NEM LÁTNI
-
Szerk: ∂z 2010-04-21 23:59:02
lol sztoriXD
nos igen, félig egyetértek, de én is elkötelezett híve vagyok ennek a testnek
<--
Envy:
nos igen, félig egyetértek, de én is elkötelezett híve vagyok ennek a testnek
<--
Envy:
![](http://img21.tx.us.mangafox.com/store/manga/2420/02-000.0/compressed/sex_pistols2_p136.jpg)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 23:42:31
Yaven: mi történt szilveszterkor?
![](/var/images/emotions/13.png)
Semmi az ég egy adta világon azon kívül, hogy jól megáztunk a zuhogó esőben.
![](/var/images/emotions/14.png)
![](/var/images/emotions/20.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
Nagy vonalakban ennyi. Ebből is csak az derült ki, hogy ami nagyon tetszik 2D-ben az nem való nekem 3D-ben. (Illetve vannak kivételek; Munszu teste ellen pl. biztos vagyok, hogy 3D-ben sem lenne kifogásom.
![](/var/images/emotions/26.png)
beküldve: 2010-04-21 23:27:37
(#35628) Brumm
Brumm Brumm
XD
XDXD
XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
Brumm Brumm
XD
XDXD
XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
Testvííír *keblére borul*
Yaven: bezony. lásd live-eksön bu...yaoi
Amúgy Eperke, fedőneve Envy vala?
Yaven: bezony. lásd live-eksön bu...yaoi
wtf, társalgó? Há ez meg mi? :'D Jókor kapcsolok én is... Bár szerintem a dummizunk jobban illet a színvonalunkhoz, de a lényegen nem változtat, hogy mi most társalgunk x)
Szerk: miyu 2010-04-21 23:18:59
beküldve: 2010-04-21 23:16:34
(#35626) MEEEEEEEEEEEEEEEEEOWW!!!!!!!!!!< br />Szeretem a medvéket<3333333333333333333 33
a uke akkora, mint egy jól megtermett ruhásszekrény. és a seme még nála is nagyobbXDXD macikáimXD Kumakushi-san és Mr. McBearXD
![](/var/images/emotions/13.png)
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 23:17:16
Erről eszembe jutottak a szilveszteri kalandjaink Yoroival...
És megint csak igaz a mondás; ami jó 2D-ben, az általában közel sem olyan jó 3D-ben.
néha már szarnak érzem magam, amiért az én fantáziámat csak a kifejlett hímpéldányok mozgatják meg x')
Hol rontottam el?
Hol rontottam el?
Sehol =D
Én is így érzek =D
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-21 23:12:42
példabeszéd
*attraktívan elmorzsol egy könnycseppet* És igazad van a világ szép, csak mi nem kellenénk bele x) Meg ha objektíven szemléljük a dolgokat, akkor végső soron a cosplay is egyfajta módja az exhibicionizmus(jól írtam?) kiélésének. Kreatíve formában persze.
Gilje: A shota-suhancokhoz meg csak annyit, hogy néha már szarnak érzem magam, amiért az én fantáziámat csak a kifejlett hímpéldányok mozgatják meg x')
Hol rontottam el?
beküldve: 2010-04-21 23:08:30
(#35622) Sok kis hülye tini, azt hiszik ez a menő. Majd később mikor benő a fejük lágya rájönnek, hogy hopp. Mégse
![](/var/images/emotions/01.png)
MIANEVED?!
Az, hogy itt nem beszélik ki, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is művelik. Nem kell sokáig keresni amúgy, elég csak Conon maradni afterpartin egyszer.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute