Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem vagyok yurista csak...szabad gondolkodásúXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-18 23:27:47
(#35438) ajj pedig de bánnám, ha kisfiúk-lányok kezemet lábamat lefogva nem engednének mozogni és csak zaklatnának, zaklatnának...~~~
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ismerve egyeseket a zaklatás csúnya kék-zöld foltokat fog eredményezni.^^" Asszem nem indulok.
Már megvan, de köszi.
Nem igazán tudom, hogy ez élőben hogy fog folyni... Jelölik majd valahogy a játékosokat azért, vagy az esetleges versenyzők random fognak embereket zaklatni..? Azt nem szeretném.
Nem igazán tudom, hogy ez élőben hogy fog folyni... Jelölik majd valahogy a játékosokat azért, vagy az esetleges versenyzők random fognak embereket zaklatni..? Azt nem szeretném.
Hinnye, de csúnya ez a kép avatarként... Kezdeni kell vele valamit.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-18 23:15:19
Én vevő lennék rá.
Ötleteim olyasmik lennének, hogy lehessen versenyezni maid, meg goth kategóriában (legeredetibb alakítás cím elnyeréséért, vagy legjobb ruháért). Meg esetleg akadályverseny-szerűséget is lehetne csinálni.^^
Ötleteim olyasmik lennének, hogy lehessen versenyezni maid, meg goth kategóriában (legeredetibb alakítás cím elnyeréséért, vagy legjobb ruháért). Meg esetleg akadályverseny-szerűséget is lehetne csinálni.^^
Szerk: Yaven 2010-04-18 23:12:32
jobb oldalt az első új hír
beküldve: 2010-04-18 23:04:28
(#35433) Lehet, hogy teljesen hülye vagyok (sőt, biztos), de én nem találom ennek a számháborúnak a leírását sehol. Pedig most már érdekel. Valaki megáldana egy linkkel?
EDIT: Közben megvan, csak a szemem szúrta ki ott oldalt...
EDIT: Közben megvan, csak a szemem szúrta ki ott oldalt...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-18 23:09:18
na igen, de azok jócskán korhatárosak lennének...
vam valami ötleted is Yaven?
vam valami ötleted is Yaven?
Ez szomorú. Am. engem érdekelnek a programok; nem szívesen fizetnék közel 4000 Ft-ot azért, hogy az ismerőseimmel találkozzak egy zsúfolt helyen.
Azt kéne valahogy megoldani, hogy a programok interaktívabbak legyenek. AMV-t, meg filmet nézni jó, de csak ha az ember a sok szaladgálástól és egyéb programtól már kellően lefáradt. A DDR is nagyon jó, csak kevés táncpad van.
Értékelem a szervezőktől a proóbálkozást, de ennél a számháborúnál -aminek semmi köze a számokhoz- sokkal jobbat is ki lehetett volna találni.
Azt kéne valahogy megoldani, hogy a programok interaktívabbak legyenek. AMV-t, meg filmet nézni jó, de csak ha az ember a sok szaladgálástól és egyéb programtól már kellően lefáradt. A DDR is nagyon jó, csak kevés táncpad van.
Értékelem a szervezőktől a proóbálkozást, de ennél a számháborúnál -aminek semmi köze a számokhoz- sokkal jobbat is ki lehetett volna találni.
lehet, bár fantáziáim mélyén néhe felbkkan az évek folyamán egy-egy yaois számháborús jelenet shotákkal... jajjajjaj, a gyerekek mit meg nem tesznek a győzelemért...~~~
Gondolom. De igazán, ennél többet várna el az ember. Hanyadszorra rendeznek nagy animés összejövetelt? Hányan dolgoznak egy-egy prodzsekten? Gondolom ezzel sokan másképp vannak, de amíg van jó társaság és manga, ami érdekel, addig nekem nem kell weaboo-vonatozás, cosplay, vagy konzoljátékok. Pláne nem ez. Micsoda szerencse, hogy nem megyek. Nem mintha amúgy érintene. Höhöhö.
Gilje: Énis csak 1-2 alkalommal játszottam életemben, de nem sikerült kevésbé utálnom az első, vagy a második után. Lehet, h neked tetszene. Jövőhéten meglássátok, gondolom.
Gilje: Énis csak 1-2 alkalommal játszottam életemben, de nem sikerült kevésbé utálnom az első, vagy a második után. Lehet, h neked tetszene. Jövőhéten meglássátok, gondolom.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-04-18 22:49:18
egyetértek az Yavennel, én is kezdem unni. mondjuk HoldfényConon Szoborkiállítás lesz, pölö (bocs, ez itt a reklám helye volt)
Az még hagyján, hogy gyerekprogram -izé, engem ez nem is zavarna^^"- de tök érthetetlen az egész szabályzata. Sztem bukta lesz. Érdemes amúgy elolvasni a mondocon honlapján a leírást.
Újdonságnak inkább elfogadnék egy kiállítást az eddigi Conok legjobb cp-iből (elvégre a tulajdonosok sem tudnak velük nagyon mit kezdeni, ha jól sejtem).
Az viszont biztos, hogy új programok nélkül egyre unalmasabb a Con.
Újdonságnak inkább elfogadnék egy kiállítást az eddigi Conok legjobb cp-iből (elvégre a tulajdonosok sem tudnak velük nagyon mit kezdeni, ha jól sejtem).
Az viszont biztos, hogy új programok nélkül egyre unalmasabb a Con.