Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-08 23:43:53
(#35050) Hmm mondjuk ja, most hogy jobban belegondolok, ez a találkozós üdvözlős puszit én se csippantom valami nagyon xD
Innentől be kell vezetnünk a pacsit ha találkozunk xDDD
Gilje.. :) Ez a karakter a BEST...
Innentől be kell vezetnünk a pacsit ha találkozunk xDDD
Gilje.. :) Ez a karakter a BEST...
MIANEVED?!
Nem valószínű... ~Fél éve egy volt barátnőm is megpróbált rászoktatni, de neki se sikerült. Másnak se fog szerintem. Rühellem már kiskorom óta, és nem is akarok rajta változtatni.
Yaven: Én az ölelgetést se szeretem... Van egy jány az osztályunkban, aki március eleje óta majd' minden nap megölel, mert hogy az milyen jó. Én valahogy nem érzem, de ő tudja.
Yaven: Én az ölelgetést se szeretem... Van egy jány az osztályunkban, aki március eleje óta majd' minden nap megölel, mert hogy az milyen jó. Én valahogy nem érzem, de ő tudja.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-08 23:44:33
Ezzel innen is sokkoltam egyeseket az első pár fórumtalin, azt hiszem.
Jah. Én sem szerettem régen, de a fórumtalikon teljesen természetes lett. Az ölelgetést sem bírtam régen, aztán az egyik 150 cm-es volt osztálytársnőm megszokatta velem. Azóta néha rám is rámjön.^^" (Fiszi legnagyobb "örömére" )
nem, szsz én sem szeretek puszizkodni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Kihagyós. Nem puszilkodom soha, azt is rühellem, ha engem puszilgatnak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Pussz-pussz.
Ezt személyesen meg kell adnod!!!!! Nah? :P
Gilje, Bííííírom, jöhet minden
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-08 23:29:08
Envy szerint én vagyok az ördög. Akkor most gyakorolom rajta a hatalmam:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Puszillak téged is a figyelmeztetéseddel együtt. Pussz-pussz.
Szegény szavaim. És még az alattuk lévő spoilert is megnyitottam...
Ott volt a figyelmeztetés Bélám xD
Gilje: Ezt a képet lehet sokan nem érthetik itt még o.o
Nem pici spoiler xD
Yaven: Ez a kép jóó xp
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-08 23:26:49
Nem bírtam megállni, ez nagyon nagy volt. Aláírásnak is betehetné.
Ha már képáradat: Biztonságből mondjuk, hogy 16+
Ha már képáradat: Biztonságből mondjuk, hogy 16+
Szegény szavaim. És még az alattuk lévő spoilert is megnyitottam...
én nem kívántam kommentelni, dehát ha te megtetted...
XD Béla, nahát....
Envy: szóval te is olyan vagy, akinek a világos oldala még ijesztőbb, mint a sötét?
Béla: akkor lehet, hogy mégsem kéne vele babrálnod^^"
Envy: szóval te is olyan vagy, akinek a világos oldala még ijesztőbb, mint a sötét?
Béla: akkor lehet, hogy mégsem kéne vele babrálnod^^"
Szerk: Yaven 2010-04-08 23:17:45
Igazából saját magamnak most fogom megcsinálni először, mivel ugye aki eddig csinálta nekem, azzal most nem vagyok túl jóban, mást meg nem nagyon akarok erre megkérni...