Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerencséd, hogy ezt mutattad!
Ennek nagyon tetszik a rajzolása *-*
Ennek nagyon tetszik a rajzolása *-*
MIANEVED?!
Yaven: Igazából saját magamnak most fogom megcsinálni először, mivel ugye aki eddig csinálta nekem, azzal most nem vagyok túl jóban, mást meg nem nagyon akarok erre megkérni...
De meglássuk. Először kerüljön ide.~
De meglássuk. Először kerüljön ide.~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ezzel. Envy küldi a Sötét Oldalról
Bélák távozzanak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Affranc...pedig én kíváncsi lettem volna Envy sötét oldalára.
Te hallod.
Én mindig a sötét oldalam mutatom.. =P
(és ezt nem csak én állítom)
Hercegnő: Mi van a herceggel? :O
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-08 23:10:18
gondoltam konszolidált leszek. ez byakuya meg renji gésaként
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
költői kérdés volt, nem terveztem berakni őket
Affranc...pedig én kíváncsi lettem volna Envy sötét oldalára. *muhaha* Yaoi topic?
Béla: szerkesztettem a részednél az előző h.sz.-omat
Hercegnő: fiatalság, bolondság? Nem adom neked a pedobeart, mert nem tudod a megfejtést, meg amúgyis fiatalkorú vagy.^^" Uhm, és mi ez a herceges dolog?
Envy: ne sértődj meg. Én csak magamból indulok ki.^^"
Szerk: Yaven 2010-04-08 23:08:03
beküldve: 2010-04-08 23:06:06
(#35027) Öröm volt veletek dumálgatni ^^ de most van egy hercegem amit még ma este beújjítok szal kívánjatok egy kalappal és én szép álmokat kívánok nektek!!!! bye bye!!!!!
Aizen, egy is sok volt (:
Hmm, am a plüss csak azért kellett mert Béla ki akarta dobni fillérekért
Különben nem vagyok ilyen fancuccos
És idióta fangirl sem =(
Gilje: Eddig is az voltam... Csak nézd vissza a YAOI-t a népnek! c. topicot netboardon és meglátod xDDD
Különben nem vagyok ilyen fancuccos
És idióta fangirl sem =(
Gilje: Eddig is az voltam... Csak nézd vissza a YAOI-t a népnek! c. topicot netboardon és meglátod xDDD
MIANEVED?!
kérlekszépen 668 és fél éves vagyok :) de az adataim szerint 6 nap múlva vagyok 14 (áverés) mellesleg ADD NEKEM A PEDOBEART!!!!!!! * -
Aizen, egy is sok volt (:
vagy a Hárdteknónál tuti jobb.
Puszillak. Amúgy is masszív történet van mögötte, szóval nem szabad bántani.Gilje: Megnyugtató.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-08 23:02:52
költői kérdés volt, nem terveztem berakni őket
Most mi vaaan? =D
Én vagyok itt a hivatalos Bleach FanGirl?
Én vagyok itt a hivatalos Bleach FanGirl?
Jajj, akkor most csomóan lenézhetnek
Hai, sou desu.
De azért szeretünk...meg a plüsödet is megtukni ernyővel.
Hercegnő: hiperaktív tagunk jó rég volt már.....(höhö, aki kitalálja, hogy kire gondoltam, az kap egy pedobear-es kitűzőt ). Am. hány éves vagy, ha kérdezhetem? A neved kissé....khömm....mondjuk láttam már rosszabbat is, a Narutofanboy2534-nál, vagy a Hárdteknónál tuti jobb. Hogy éppen most mit csinálok? Fórumozok, nyilván.^^
Béla: és akkor még nem is beszéltünk az ősz hajú bajuszos huszárokról. Am. ha ennyire értesz az új húr behúzásához, akkor a basszusgitáromon is -esetleg- megjavíthatnád azt a bizonyost. *szépen kér*
Gilje: ez milyen kép?
Szerk: Yaven 2010-04-08 23:03:17
beküldve: 2010-04-08 22:58:51
(#35021) Halihó!
Jaj, suliban írtunk egy tételt, a Himnuszt kellett bemutatni: azaz, hogy ki írta, ki zenésítette meg stb., mondjuk nem is volt nehéz, de kifáradtam az órák után.
Azt hiszem, hogy a hétvégét filmnézéssel fogom eltölteni, mégpedig A bombák földjén és a Ryan közlegény megmentése c. filmeket fogom megnézni.
Későre jár már, szerintem én megyek. Jó éjt!
Jaj, suliban írtunk egy tételt, a Himnuszt kellett bemutatni: azaz, hogy ki írta, ki zenésítette meg stb., mondjuk nem is volt nehéz, de kifáradtam az órák után.
Azt hiszem, hogy a hétvégét filmnézéssel fogom eltölteni, mégpedig A bombák földjén és a Ryan közlegény megmentése c. filmeket fogom megnézni.
Későre jár már, szerintem én megyek. Jó éjt!
,,Hitler fején ugrálok!"