Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A zsűri szerint Spike haja barna. QED
azt hittem nekem van szar szemem, de ők űberelnek
Egy Conan van, és az a barbár. Pont.
egen
Afro Samurai: Szóljon már valaki a csávónak, hogy a gyapotot nem karddal kell leszedni...
lawl
-
Szerk: ∂z 2010-04-07 11:14:24
beküldve: 2010-04-07 11:09:07
(#34944) Yoroi a pirobaba (és szinte látom magam előtt Gilje arcát...)
Miyu: A zsűri szerint Spike haja barna. QED
Hanon: "Az miért van az, hogy a mondomagazinponthu most kurvaszánalmas?"
Hogy téged bosszantasanak, édes.
A cipőt meg vedd le, hadd masszírozzam meg a talpad*
neckokid: "kezd divatba jönni a 2-3 szavas, nagybetű és írjásjel nélküli poszt?"
Nem írhat mindenki olyan hosszú litániákat, mint Yaven-szan, nemdebár?
Yaven: De, volt, csak, mint hallottam a pletykahíradóban, egyet minden tanszéknek vissza kellett dobni, és az alkotmányjogin az én konzulensem feküdt legtávolabb a tűztől.
Reaper: Pár rész láttam. Félig. Nem volt rossz.
Afro Samurai: Szóljon már valaki a csávónak, hogy a gyapotot nem karddal kell leszedni...
Miyu: A zsűri szerint Spike haja barna. QED
Hanon: "Az miért van az, hogy a mondomagazinponthu most kurvaszánalmas?"
Hogy téged bosszantasanak, édes.
A cipőt meg vedd le, hadd masszírozzam meg a talpad*
*: aki látta a Ponyvaregényt, most hallgat
neckokid: "kezd divatba jönni a 2-3 szavas, nagybetű és írjásjel nélküli poszt?"
Nem írhat mindenki olyan hosszú litániákat, mint Yaven-szan, nemdebár?
Yaven: De, volt, csak, mint hallottam a pletykahíradóban, egyet minden tanszéknek vissza kellett dobni, és az alkotmányjogin az én konzulensem feküdt legtávolabb a tűztől.
Reaper: Pár rész láttam. Félig. Nem volt rossz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-04-07 11:09:22
beküldve: 2010-04-07 10:38:29
(#34943) Hajnali fél ötig történő mangázás után 10-kor ébredve fej és hasfájósan Hana Yori Dangot olvasva s fórumozva zombulok
shota: Yoru Made Matenai. keressetek rá, jó manga
egyébként szerintem elég tág... Ludwig öccse az örök ügyeletes megpedofilálandó nálam, ha én nem kezdem ő jön hozzám. mostanság szőrösödik de nekem marad shota. kis csonti
shota: Yoru Made Matenai. keressetek rá, jó manga
egyébként szerintem elég tág... Ludwig öccse az örök ügyeletes megpedofilálandó nálam, ha én nem kezdem ő jön hozzám. mostanság szőrösödik de nekem marad shota. kis csonti
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-07 10:39:56
Sting a legjobb. Meg a Dö Polísz. Az a nóta a legjobb, amelyikben azzal az arabbal halandzsáznak. Desert Rose, azt hiszem.
Desert Rose, így van. én is szeretem Sting bácsi munkásságát. Néhány éve voltam a Sportarénában megrendezett koncertjén, nagyon jó~ volt!
Miután tegnap leléptem 4-5 oldalt pötyögtetek, de feladtam, hogy mindenre reagálgassak. Szóval szelektálok.
Yoroi:*zokog* Fiam!!! A szép hajad! Azok a szépséges fürtöcskék! Megyek felvágom az ereimet.
Yaven: Azt én sem szeretem, ha egy srácnak hosszabb a haja az enyémnél, de ez csak akkor zavar, ha az illető intim viszonyba akar kerülni velem. Képeken, modelleken, együttesek tagjain ellenben elviselem a derékig érő hajat. Mivel alapvetően hosszúhaj párti vagyok.
Fiúknál leginkább azt a hosszúságot preferálom, amit Dz és Yoroi is magukának tudnak... Illetve Yoroi,,, Hjajj Kisfiam...!
Shota-kérdés:
Hm... Szerintem 4-5 évesen csak chibi egy karakter. A shota... közvetlen pubertás kor előtt álló fiatal fiú, nem?
szerintem nemXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen, nekem is tetszik. Máshogy el sem tudtam volna képzelni, és nem is lett volna az igazi :S
Mellesleg 1pici spoilert még, aztán annyi.
INUYASHA SPOILER, Saját felelősségre..
Mellesleg 1pici spoilert még, aztán annyi.
INUYASHA SPOILER, Saját felelősségre..
Vajon picit később Rin mit választ, a faluban élést, vagy Sesshoumarut? xD vagy nem is kérdés? :P
MIANEVED?!
jaja, visszaolvastam még mielőtt szóltál volna! heheeee, lesz mivel idegesítenem az inuyashafan barátnőmet! nyehehe. de valóban, jó vége lett
épp ezt akartam írni
Látom már reagáltál, nézz picit vissza, kiegészítettem a Rinről szóló részt.
MIANEVED?!
épp ezt akartam írni
Íííígy van A fehérítő reklám is jobb afronál :P
Gilje: Őszintén? Én nem látok Inu topicot, de nézd meg te is..
szerk: A mangájának van, akkor oda írom spoilerbe.
Gilje: Őszintén? Én nem látok Inu topicot, de nézd meg te is..
szerk: A mangájának van, akkor oda írom spoilerbe.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 00:59:47
pörsze! van inuyasha topic? csak hogy ne okozzunk a többieknek kellemetlenséget
ne röhögj, az avád is vmi fehérítő nevű animéből van, amivel egyértelműen a felsőbbrendű fehérségedre akarsz utalni
-
rasszisták vagytok, és csak azért nem szeretitek mert afroamerikai a főszereplő
xDDD
Nézz bele, utána írd meg tetszett-e?
Gilje: Komolyan írjam meg mi lett a vége? Mindent?
Amúgy nekem nagyon tetszett.. mind a lezárás, mint az animáció, mind a grafika, mind a zenék. Korrekt volt minden tekintetben.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 00:45:31
spoilerezel nekem? átváltozott emberré? félszellemmé? mindmeghaltak? Sessy megpedofilálta már Rint?XD
beküldve: 2010-04-07 00:41:41
(#34931) rasszisták vagytok, mint a mondó szerkesztői, és csak azért nem szeretitek mert afroamerikai a főszereplő
-
Szerk: ∂z 2010-04-07 00:42:23