Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Értem. Most kivételesen. Ezt részt megnézem, ha szándékában áll, betölteni, aztán meg elvonulok dobolni. Hadd örüljenek a szomszédok!!
nem, csak még most is fáj. Apropó, én is benyomtam a Soul e-t vasaláshoz, legalább hallgatok valamit. Habár én japánul nézem, és most néztem, hogy a dvdmen az első rész dátuma 2008 10 13
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-06 12:33:48
(#34809) JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE felkerült a 49. rész is Animaxplayerre a Soul Eaterből!!! Reggel még nem volt....
Gilje: Most reggeliztél??
Gilje: Most reggeliztél??
beküldve: 2010-04-06 12:16:18
(#34808) fáj a hasam nesze neked tojásrántotta
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hanon nem szól konkrétan senkihez, csak muszály belekötnie valakibe, mert különben az alvómacija nem ad neki jóéjtpuszit lefekvéskor
lol
am. j
és ne szívjatok be gyerekek, azt csak mocskos hippik teszik
-
Szerk: ∂z 2010-04-06 10:37:00
Képes Sportot
Ezt én is vettem minden héten, de abbahagytam, hogy az így megtakarított pénzből Mondót vehessek^^"
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Épp mondani akartam, hogy lassan megyek, még ezt a két számot meghallgatom, oszt jóvan.
Akkor én is elköszönök: Jó éjt mindenkinek!
Akkor én is elköszönök: Jó éjt mindenkinek!
jahXD duplán
viszont most lépek, mert ásítozom. jóéjt gyerekek!
viszont most lépek, mert ásítozom. jóéjt gyerekek!
Szerk: Gilje-sama 2010-04-06 00:05:48
Mások véleménye engem sem szokott különösebbképpen érdekelni, feltéve, hogy az építőszándékú, vagy tanulhatok belőle.
A démonosat most olvasta bátyám, én még nem nyúltam hozzá.. Az csak 9 kötet, ugye?
Most néztem, hogy itt ketten alig két óra alatt telefirkantottunk egy oldalt
A démonosat most olvasta bátyám, én még nem nyúltam hozzá.. Az csak 9 kötet, ugye?
Most néztem, hogy itt ketten alig két óra alatt telefirkantottunk egy oldalt
naná! ma kell visszamennem Pestre
Egyébként nem volt nehéz, mivel dívunk vámpírügyileg, ráadásul Shan népszerű író és a könyvei is szuperek, pláne h ezt én is olvastam, és 12 kötetes
Ajánlom még a Démon-sorozatot és hű mangafanosként Rejtő Jenőt és Vavyan Fable-t. Engem nem néztek hülyének, mondom kiskorom óta könyvmoly vagyok, ráadásul volt, hogy még az ebédes tálcám mellett is olvastamXD na, az tényleg érdekes időszak volt. mondjuk ritkán érdekel mások véleménye
Egyébként nem volt nehéz, mivel dívunk vámpírügyileg, ráadásul Shan népszerű író és a könyvei is szuperek, pláne h ezt én is olvastam, és 12 kötetes
Ajánlom még a Démon-sorozatot és hű mangafanosként Rejtő Jenőt és Vavyan Fable-t. Engem nem néztek hülyének, mondom kiskorom óta könyvmoly vagyok, ráadásul volt, hogy még az ebédes tálcám mellett is olvastamXD na, az tényleg érdekes időszak volt. mondjuk ritkán érdekel mások véleménye
Hogy találtad ki? Csak úgy faltam. Olyan jókat röhögtem o. társaimon, amikor még csak ilyen 3-4 körül tartottam. Ilyen beszólások voltak: "Eh, tegnap még másmilyen volt, már el is olvastad? " "Nézdmá, előző szünetben még csak 60. oldal volt, most meg 80?" "Na, elolvastad már?" Teljesen olyan volt, mintha ilyen természetfeletti lennék, hogy én olvasok.
Na meg a Kőszívű is.... Szerintem egy jó könyv volt, de csak én olvastam a 19-ből, és mindenki lehordja, hogy az milyen szar, amikor kőkemény 13 oldalakat olvastak el belőle, vagy még annyit se....
Beszívunk így kedd első perceire?
Na meg a Kőszívű is.... Szerintem egy jó könyv volt, de csak én olvastam a 19-ből, és mindenki lehordja, hogy az milyen szar, amikor kőkemény 13 oldalakat olvastak el belőle, vagy még annyit se....
Beszívunk így kedd első perceire?
Szerk: Merchior 2010-04-05 23:53:18
akármit szívtál: én is kérek
beküldve: 2010-04-05 23:49:50
(#34799) Gilje: az hát...de... XD
Mer...chior? [este van már, hosszú ez a név]: Én mindenhonnan keveredtem.
Hanon:
Mer...chior? [este van már, hosszú ez a név]: Én mindenhonnan keveredtem.
Hanon:
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-04-05 23:50:10
Mi Ludwiggal Sissit, Monte Cristot és hasonlókat olvastunk a pad alattXD mi volt az? Darren Shan-sorozat?
Figyelj, én most teljes elmebetegnemnormálisidiótának állítottam be magam azzal, hogy el merészeltem olvasni egy 12 részes regénysorozatot, ami annyira tetszett, hogy órákon is, szünetekben is. Tudod, ez az általános hülyegyerekfelfogás, hogy: EEEE, olvas, fúúúúúúj