Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Monster: Épp most szedem. Poén, hogy az első fejezet címe a Saint Seiya: The Lost Canvas főszereplőjének a neve... hivatalosan is üldöz az SSXD
Ennek örömére holnaptól kezdve előreláthatólag nyár kezdetéig Pöstön fogok dolgozni.Jajdejóóó
Mi is volt az első fejezet címe? A mangának asszem Herr Dr. Tenma.Az animéjét viszont nem tudom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-05 20:28:14
beküldve: 2010-04-05 19:38:00
(#34750) wow. Én a Bujaság bűnébe esők között senyvedek
Monster: Épp most szedem. Poén, hogy az első fejezet címe a Saint Seiya: The Lost Canvas főszereplőjének a neve... hivatalosan is üldöz az SSXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 20:05:28
A Monster alapmű. Gyönyörű.
Így igaz.
A manga 1. kötete ráadásul helyet foglal a polcomon.Mégpedig a kigyűjtés alatt álló cuccok között.
beküldve: 2010-04-05 19:16:12
(#34748) nemtudom valaki tudna majd segíteni,mert a hungexpoban még soha nem voltam a térképen ugyan megnéztem,de eslöre nem szívesen mennék egyedül és ha valaki esetleg Kispeströl jönne vagy tudja hogyan kell menni szólna és mennénk együtt?köszi bocsi
Rosetta-ch@n
nemár szegény bocs, komolyan nem tudom mit mondjak :/ nagyon sajnálom :/
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 18:57:27
ezt töltsétek ki, kicsit hosszú, de érdekes. a pokol melyik bugyrába kerülsz bűneid alapján?
Duh, nekem is csak 7. :T
háhá alister
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-05 18:45:20
(#34745) Yaven, Gilje meg akit érdekel:
Az egyetem valami tökátlátszó kamudumával visszadobta a diplomamunkámat (igen, egyszer már lehúztak érte), így megint csúszok legalább félévet az államvizsgákkal...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-04-05 18:45:12
(#34744) nagyon jó név...Zengö nekem tetszik az enyém neve Niwa,Sesshomaru és Isis és Yuuki amugy sztetek a MondoConon kiadják az Árnybíró 16?Remélem amugy ti jöttök a MondoConra és milyen új megjelenések lesznek?
Rosetta-ch@n
JoJo
A Monster alapmű. Gyönyörű.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Dzsódzsó bizár ödvencsör,no ennek majd utána kő nézni.Néhanapján azért megpróbálok egy kis erőt gyűjteni pár anime rész megnézéséhez...
Am még mindig van egy nagyon fasza anime tartalékban,mégpedig a Monster.Nemtudom ki mennyire ismeri.
Kaleido Star,de szerettem is nézni.roflmao
Bírtam benne azt az idegbeteg Mai Vongot,vagy mi a rák volt már a neve a kínai ribancnak xD
Biabolo meg jó kis sport,ha elég sokat szenvednek vele,akkor tök kigyúrt felsőtestet lehet varázsolni a használatával mindössze 2 hét alatt xD
Am még mindig van egy nagyon fasza anime tartalékban,mégpedig a Monster.Nemtudom ki mennyire ismeri.
Kaleido Star,de szerettem is nézni.roflmao
Bírtam benne azt az idegbeteg Mai Vongot,vagy mi a rák volt már a neve a kínai ribancnak xD
Biabolo meg jó kis sport,ha elég sokat szenvednek vele,akkor tök kigyúrt felsőtestet lehet varázsolni a használatával mindössze 2 hét alatt xD
Szerk: Souichiro 2010-04-05 18:25:52
Mi jót műveltél, Tsuna?
Nekem megolvadt a kedvenc pengetőm nemrég... Úgy két-három órája.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
bocsesz. nyűgös vagyok.
mit csináltál Yoroi? tedd vajba, azt mondják az jó az égési sebekre
mit csináltál Yoroi? tedd vajba, azt mondják az jó az égési sebekre
beküldve: 2010-04-05 18:07:12
(#34738) Lusta vagyok megnézni.
Megégett a kezem T_T
Ichirio: ööö... Az offtopic is a fórumon van nem?
Megégett a kezem T_T
Ichirio: ööö... Az offtopic is a fórumon van nem?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-04-05 18:08:21
Szerintem teljesen jó. Van stílusa a srácnak.
Mondjuk regisztrálni lusta vagyok.
Mondjuk regisztrálni lusta vagyok.
Kösz ezt elismerésnek vettem :)
amúgy azért raktam az off-topic-ba :P