Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerintem teljesen jó. Van stílusa a srácnak.
Mondjuk regisztrálni lusta vagyok.
Mondjuk regisztrálni lusta vagyok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nem gondolod, hogy kicsit etikátlan egy fórumon egy másikat reklámozni? legalább tedd Spoilerbe
láv: Gilje
láv: Gilje
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 17:36:54
beküldve: 2010-04-05 17:15:38
(#34734) Új felhasználóval visszatértem az oldalra :) bár a fórumon nem voltam jelen sose xD
Csináltam egy saját fórumot gyertek fel sokan és regisztráljatok is töltsétek fel élettel :) (még elég gyér de bővülget folyamatossan :) )
animesforum.try.hu
Csináltam egy saját fórumot gyertek fel sokan és regisztráljatok is töltsétek fel élettel :) (még elég gyér de bővülget folyamatossan :) )
animesforum.try.hu
önmagában. először csak mert jólesett, utána meg mert jóatyám megint beszólt, én meg elrohantam otthonról ebéd közben, nem is terveztem egy ideig (kb alkonyatig legalább) hazamenni, de a bátyám meg anyám megtaláltak... ekkor kerültek elő a boroskólák, meg a pálinkák
Tasson voltam, ahol nem volt internet, ezért nem szóltam... pedig jó lett volna utána már csak azt vártam, mikor jövünk már haza
Alister: mi történt???
Yaven: Diabolo
nekem is van, Zengőnek hívják
Tasson voltam, ahol nem volt internet, ezért nem szóltam... pedig jó lett volna utána már csak azt vártam, mikor jövünk már haza
bocs, ha lehangoltam a népet, ma kicsit türelmetlen és agresszív vagyok
Alister: mi történt???
Yaven: Diabolo
nekem is van, Zengőnek hívják
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 17:09:50
Apropó, ivászat: 2 üveg viszkikrémlikőr eg óra alatt, kísérőnek boroskóla. elvétve a viszkirémlikőrbe belekerült egy kis pálinka is. nyammnyamm
ezt így egymagadban vagy vmi jó kis társosággal? és nekem mért nem szóltál?
-
gyógyítgatásnak javaslom a JoJo's Bizarre Adventure c. remeket, Ludwig most végzett vele, és az agymenéséből ítélve csak jó lehet, én is elkunyerálom tőle. Persze csak akkor, ha tényleg nem félsz az agyzsibbadástól...
Apropó, ivászat: 2 üveg viszkikrémlikőr eg óra alatt, kísérőnek boroskóla. elvétve a viszkirémlikőrbe belekerült egy kis pálinka is. nyammnyamm
utóirat: a fórum nem halt ki, csak nem voltam netközelben
igaz, erre vigyázz. Yaven, ha nézétl valaha Kaleido Start: a diabolo egy több évszázados ügyességi játék. a Rosetta nevű kiscsaj játszott vele mindig.
utóirat: a fórum nem halt ki, csak nem voltam netközelben
egoista szépelés önmagamnak off
itt az emberek úgy fogalmaznak, hogy mások is megértsék és tudjanak rá reagálni.
Már ha akarod, hogy érdemben írjunk valamit...
igaz, erre vigyázz. Yaven, ha nézétl valaha Kaleido Start: a diabolo egy több évszázados ügyességi játék. a Rosetta nevű kiscsaj játszott vele mindig.
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 16:47:06
Ööö---*megvakarja a fejét*
Szóval miről van szó? Nem nagyon értem, hogy miket írogatsz ide, meg a Dumaládába is. Mármint sejtem mi az a diaboló, de attól még nem értem, hogy ezt miért velünk osztod meg és miért így? Tulajdonképpen mit vársz tőlünk? Ok, hogy leírod, ha rossz a hangulatod, vagy éppenséggel jó, de ez nem a személyes kis naplód; itt az emberek úgy fogalmaznak, hogy mások is megértsék és tudjanak rá reagálni.
A másik dolog; légyszi ne postolj egymás után többször. Próbáld meg a mondanivalódat egy hozzászólásba összesűríteni; ha pedig valamit kifelejtettél, de már elküldted a h.sz.-t, akkor használd a szerkeszt gombot.
Az unokaöcséd nagyon aranyos lehetett.
Szóval miről van szó? Nem nagyon értem, hogy miket írogatsz ide, meg a Dumaládába is. Mármint sejtem mi az a diaboló, de attól még nem értem, hogy ezt miért velünk osztod meg és miért így? Tulajdonképpen mit vársz tőlünk? Ok, hogy leírod, ha rossz a hangulatod, vagy éppenséggel jó, de ez nem a személyes kis naplód; itt az emberek úgy fogalmaznak, hogy mások is megértsék és tudjanak rá reagálni.
A másik dolog; légyszi ne postolj egymás után többször. Próbáld meg a mondanivalódat egy hozzászólásba összesűríteni; ha pedig valamit kifelejtettél, de már elküldted a h.sz.-t, akkor használd a szerkeszt gombot.
Az unokaöcséd nagyon aranyos lehetett.
beküldve: 2010-04-05 15:28:10
(#34729) nekem is voltak ilyen korszakaim amikor az anime már kezdettb feledésbe merülni de remélem azért ti is viszatértek
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-05 15:26:08
(#34728) 2 és 1/2 éves unokaöcsém meghallotta az AnCafe egyik számát és táncolt rá olyan aranyos volt....szerintem még egy animes
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-05 15:22:29
(#34727) bazeg gyerekek!!Diaboló országos 3 vok.....hát jó....beleírtam a Diabolómba I want choose Yuukimert (igy hívják)jó gyűlölöm az angolt de én tudom mit akartam ezzel mondani és a keresztanyám ezzel szkál de bazzeg mindenki HELP ME!!ez olyan leee
Rosetta-ch@n
Mi történt? Remélem azért rendbe tudod hozni majd a dolgot, bármi is legyen az.
Izé, önző kérdés, tudom, de SakuraConra ugye ettől függetlenül még jössz?^^"
Izé, önző kérdés, tudom, de SakuraConra ugye ettől függetlenül még jössz?^^"
beküldve: 2010-04-04 23:08:22
(#34725) Na mindenki megnyugodhat, csak romba dőlt az életem egy része, de annyira nem érdekel, hogy az atomfegyverek előkerüljenek. A zacskót levehetitek, de tartós tejet azért még ne vegyetek, hátha. Jövő szombaton találkozó?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen, igen. Velem már ez van 4 hónapja. Egyszóval ebben az évben nem is néztem animét.
Bleach-et szüneteltetem.
Fate Stay Night-ot szüneteltetem.
Fullmetal Alchemist új sorozatát még el se kezdtem.
Mangából csak a Bleach-et olvasom.
Egyébként szerintem azért, mert ráakadtam a game-ekre, meg a Mafia Wars-ra.
Úristen, máris 22:43? Basszus, akkor én távozom.
Pá és jó éjt!
Bleach-et szüneteltetem.
Fate Stay Night-ot szüneteltetem.
Fullmetal Alchemist új sorozatát még el se kezdtem.
Mangából csak a Bleach-et olvasom.
Egyébként szerintem azért, mert ráakadtam a game-ekre, meg a Mafia Wars-ra.
Úristen, máris 22:43? Basszus, akkor én távozom.
Pá és jó éjt!
,,Hitler fején ugrálok!"
Bízom benne,hogy elmúlik ez az időszak,vagy ha nem is,azért néhány finomságra,mint pölö az X,Air Movie,Gokusen,Shuffle remélhetőleg lesz energiám,meg kedvem.
Apropó Black Lagoon,nyáron várható a 3. évad,talán az ad egy kis kedvet még néhány anime végignézéséhez.Vagy ha nem is,legalább azt érdemes megvárni.
A vinyómon szintúgy van olyan laza 100 giga "új" anime,amik a szűzességük elvesztését várják.Hát majd vki más ezt megoldja,részemről érintetlenek maradnak a jelenlegi állás szerint.
szerk: nekem tűnik úgy,vagy pedig télleg kihaaaat a fórum? (jó parasztos tájszólásosan írva)
Apropó Black Lagoon,nyáron várható a 3. évad,talán az ad egy kis kedvet még néhány anime végignézéséhez.Vagy ha nem is,legalább azt érdemes megvárni.
A vinyómon szintúgy van olyan laza 100 giga "új" anime,amik a szűzességük elvesztését várják.Hát majd vki más ezt megoldja,részemről érintetlenek maradnak a jelenlegi állás szerint.
A Tenjho mangát már csak a folytatás miatt is érdemes elkezdeni.No meg ha kíváncsiak vagyunk a történet "várható" végkimenetelére.Tudniillik az anime a manga 1/3 részét dolgozza fel.Nem mintha ez más animék esetében nem így lenne...
szerk: nekem tűnik úgy,vagy pedig télleg kihaaaat a fórum? (jó parasztos tájszólásosan írva)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-04 22:15:57
LOL. Monnyuk nálam épp úgy fél éve ért véget egy ilyen időszak, közben csak Bakumant, meg Blícset olvastam folyamatosan. Meg tavaly nyár elejéig követtem a Blícs animét is, aztán amikor beütöttek a fillerek, feladtam. Félbehagytam többek közt Baccano!-t, Black Lagoont és annyi animét halmoztam fel a merevlemezen, hogy még mindig nem sikerült utólérni a letöltéseimet. De azóta újra 'egészséges' vagyok, rendszeresen kúrálom magam az ázsiai csodával. 3-4 hónap volt szerintem, de így visszagondolva többnek tűnik.
Másfelől, a Tenjho Tenge 4 rész után jónak ígérkezik. Nem lesz nagy kedvenc, de annyit megér, hogy végignézzem a két OVAval és a filmel együtt, aztán ha utána is hasonló véleményen leszek, belekezdek a mangába.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885