Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
trollkodás
amit az illető csinál meg itt többen is az csak flood, trollkodás máshogy néz ki
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2010-03-26 15:07:07
(#34406) Yaven: Csak helyeselni tudom térítői buzgalmadat. Én az esetek többségében inkább figyelmen kívül hagyom a bosszantó trpll-kommenteket, de te már egy éve fáradhatatlanul neveled őket, és mondhatjuk, jelentős sikereket értél el
Sasuke: A visszaolvasással nem csak információkat nyerhetsz, de sokat is tanulhatsz.
Sasuke: A visszaolvasással nem csak információkat nyerhetsz, de sokat is tanulhatsz.
Ebből a levélből például megtudhattad, hogy hogyan lehet egyszeree több embernek válaszolni, mint alább Miho írta.
Nem muszáj az esetlegesen egy nap alatt keletkezett mind a 27 oldalt végigolvasni (ilyen tényleg volt már, nem túlzok), de legalább az utolsó egy oldal felét érdemes.Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-26 14:11:41
(#34405) Máris figyelmetlen voltál, kedveském!^^"
A fórum egyik esztétikai szabálya, hogy nincs dupla posztolás!
Figyeld a többi fórumozót, hogy hogyan kommunikálnak egymással, osztják meg véleményüket a topicokban, és tanulj!
A trollkodás a 8. bűn. XP XD
A fórum egyik esztétikai szabálya, hogy nincs dupla posztolás!
Dupla poszt: Két hozzászólás egymás fölött, ugyanattól a fórumozótól.
Ezt kikerülendő, ha egyszerre két különböző hozzászólásra szeretnél reagálni azt egy válaszba sűrítsd. Idézd az egyiket, a másikra adott választ pedig jelezd a fórumozó nevével és kettősponttal, valószínűleg tudni fogja, hogy mire válaszoltál. "Tapasztaltabb" fórumozók olyat is tudnak, hogy egy hozzászólásban két másikat idéznek... De ezt most nincs kedvem elmagyarázni...
Figyeld a többi fórumozót, hogy hogyan kommunikálnak egymással, osztják meg véleményüket a topicokban, és tanulj!
A trollkodás a 8. bűn. XP XD
Megnyugtatás képpen annyi, hogy szinte mindenki trollként kezdi. Előbb-utóbb kinövi az ember.
Vagy nem, de ez nagyon ritka eset...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-26 14:19:37
Ez jó
Válasz Yaven (#34397) üzenetére: Oké ha ez ennyire zavar akkor majd jobban figyelek.
Válasz Yaven (#34397) üzenetére: Oké ha ez ennyire zavar akkor majd jobban figyelek.
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-03-28 01:33:41
beküldve: 2010-03-26 10:57:20
(#34401) Hangulatlefestés
és alapozás utánXD
nem bírom...XD
PONY-T AKAROK!!!8DDDDDDDDDDDDDDDD
I HOPE YOU'RE HAPPY!!!!!!!!!!! >>>>>>>> 888888888D
ez ijesztőXDXDXD
sokkot kaptamXDXDXD
jövőhéten veszek egy Rainbow Dash-tXD
és alapozás utánXD
nem bírom...XD
PONY-T AKAROK!!!8DDDDDDDDDDDDDDDD
I HOPE YOU'RE HAPPY!!!!!!!!!!! >>>>>>>> 888888888D
ez ijesztőXDXDXD
sokkot kaptamXDXDXD
jövőhéten veszek egy Rainbow Dash-tXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-26 11:25:25
beküldve: 2010-03-26 00:34:15
(#34400) Yaven: Megint olyan büszke vagyok rád! Ez a végtelen türelem, amivel újra és újra magasba emeled a fáklyát (igen, az értelmét) és bevilágítasz vele a barlangok sötétjébe...
Yoroi: Ja, schön, das ist gut!
Yoroi: Ja, schön, das ist gut!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-03-26 00:34:40
beküldve: 2010-03-25 22:07:08
(#34399) Ez a Becstelen Brigatyk mekkora jó már! Szeressük Tarantino bácsit ^^
Gilje: Ejnye...hogyhogy?
Gilje: Ejnye...hogyhogy?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-25 22:09:37
fejet hajtok érveid súlya alatt...
meg lehet mindjárt a vacsi miatt is a wc-be
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-25 21:20:16
Paptársnőm!
Nem lenne vele baj, ha nem tizenakárhányadszorra csinálná. Az első alkalmakkor meg sem említettem neki, hogy ezt nem kéne. Aztán egyszer szépen leírtam, hogy mi a probléma, de sztem el sem olvasta.
A fórumon vannak szabályok, amiket illene betartani, de sejtésem szerint ezekről Sasuke vagy nem tud, vagy nem érdekli a betartásuk. Ok, hagyhatnám figyelmen kívül a hülye kérdéseit, de véleményem szerint a trollt nem kiközösíteni, hanem megnevelni kell. Nevezz naívnak nyugodtan.
A probléma legfőképp nem is evvel van, hiszen volt már sok "tudatlan" trollal dolgunk, akik később tökéletesen beilleszkedtek. Sasuke nálam a követelőző stílusával és a vissza nem olvasásával húzta ki a gyufát. Meg most is duplapostolt.
A fórumon vannak szabályok, amiket illene betartani, de sejtésem szerint ezekről Sasuke vagy nem tud, vagy nem érdekli a betartásuk. Ok, hagyhatnám figyelmen kívül a hülye kérdéseit, de véleményem szerint a trollt nem kiközösíteni, hanem megnevelni kell. Nevezz naívnak nyugodtan.
A probléma legfőképp nem is evvel van, hiszen volt már sok "tudatlan" trollal dolgunk, akik később tökéletesen beilleszkedtek. Sasuke nálam a követelőző stílusával és a vissza nem olvasásával húzta ki a gyufát. Meg most is duplapostolt.
beküldve: 2010-03-25 20:51:51
(#34396) Yaven, ne oltsd folyton szerencsétlek sasukét. oké, hogy hülye kérdéseket tesz fel, de végülis ez a szabadoncsevegő. olyan vagy, mint egy lábasnyi rotyogó sav
egyébként mily szerencse, engem eleve ilyen bolondnak ismernek ez otthoniak, nem volt hasonló problémám, csak mikor megjött Memphis
egyébként mily szerencse, engem eleve ilyen bolondnak ismernek ez otthoniak, nem volt hasonló problémám, csak mikor megjött Memphis
Szerk: Gilje-sama 2010-03-25 20:52:57
beküldve: 2010-03-25 20:38:18
(#34395) Azért 11-12 évesen nem biztos, hogy ilyesmivel kéne dobálóznod... De te tudod, persze.
Beszélek én, ROFL...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Miért kell neked minden kérdésedet ebben a topicban feltenned? Főleg miután a kérdéseid 99%-ára van megfelelő topic. Most éppen ez: [Link] Ajánlom, hogy olvass vissza.
Bocs de ezt a topic-ot nem vettem még észre
Válasz Dan (#34389) üzenetére: Kössz ezt biztos kipróbálom. Valami ilyesmire gondoltam.kössz
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-03-28 01:34:59
Eddig még nem mondtam, mert nem voltam biztos az érzéseimben, de most, hogy mindent tisztáztam magammal, nyugodtan felfedhetem a titkom a nagyvilág előtt. Szemernyi bizonytalanság nélkül. Szeretlek. Szívből. Igazán.
A többinek erről ne szólj egy szót se, de igazánból én csak miattad járok erre a fórumra.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Azt, hogy "hagyjatok békén".
Röviden-tömören ennyi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!