Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-24 21:56:34
(#34359) Csak annyi a probléma ezzel a nővel, hogy kurvaronda. Ezen nem segít sokat az, hogy Beyoncé mellé rakják, aki ellenben kurvaszexi. Beyoncén meg nem ront eleget a szar ruha és béna smink. Még így is mérföldekkel jobb annál az elcseszett arcúnál.
Ja, meg hangja sincs.
Ja, meg hangja sincs.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Áru cikk.
Menj másik videóra ahol nincs GAGA név ;)
Menj másik videóra ahol nincs GAGA név ;)
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
figyelemfelkeltés=sok pénz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-24 21:31:18
(#34356) bocvs a soknapi kihagyásért, de sok dfolgom volt... de ma megláttam ezt....[Link] .... és... és... kész. valami beteg elveszett piás állat magyarázza már el nekem az értelmét
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
és valóban! [Link]
AztaXD
AztaXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 21:10:36
beküldve: 2010-03-24 20:58:48
(#34354) Hali mindenki!
Itt egy kis érdekesség amihez apukám csak annyit fűzött hozzá:Lám,lám a jappánok is tőlünk származnak...
Manga - A Manga magyar eredetű női név, IV. Béla magyar király és Laszkarisz Mária lányának Árpád-házi Szent Margitnak volt a "pogány" neve. A Margit nevet csak zárdába vonulásakor, illetve fogadalomtételekor kapta, mindaddig Mangának hívták.
u.i.:Így hívják majd a gyerekem...><
Itt egy kis érdekesség amihez apukám csak annyit fűzött hozzá:Lám,lám a jappánok is tőlünk származnak...
Manga - A Manga magyar eredetű női név, IV. Béla magyar király és Laszkarisz Mária lányának Árpád-házi Szent Margitnak volt a "pogány" neve. A Margit nevet csak zárdába vonulásakor, illetve fogadalomtételekor kapta, mindaddig Mangának hívták.
u.i.:Így hívják majd a gyerekem...><
meh....
Szerk: Maryke 2010-03-24 22:04:57
beküldve: 2010-03-24 20:23:16
(#34353) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
á, most inkább csak várom, hogy írjon valaki, aztán reagálgatok. van pia, nincs miért erőlködni meg aztán ma este befejezem a saint Seiyás cikket is, úgysincs már sok hátra. Apropó, megvettétek ma az AS magazint?
az új sportág amit feltaláltunk LudwigMeszterrel. Becsületes nevén: Fórumterror. Részletes megynilvánulását lásd a tegnapi eksön folyamán. Habár akkor még csak relaxáltunk, szegény FMA fórum már tapasztalta milyenek vagyunk teljes fokozaton. De tekintettel rátok softra vettük a dolgot
és ma már a 3. pohár legalább!!! nem is tudom hogy merek szent színetek elé járulni!!!
de sportolhatok is... extrém trollkodás?
de sportolhatok is... extrém trollkodás?
aktuális alkohol: kartávolságban
szörnyűek ezek a mai fiatalok, amint van egy kis szabad idejük rögtön csak az ivászat, ahelyett hogy elmennének sportolni, vagy valami érdekeset tanulnának, mindig csak a CH3CH2OH. pfejjj
-