Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Basszus.... Most így belegondolva tényleg mintha lenne fiú verzióban is olyan....csak a franc sem gondolja, hogy fel is veszitek. (de az ujjatlan póló kategóriába sztem tökéletes)
Am. a szűk szabásút is először nőire írtam, aztán rájöttem, hogy létezik az izompóló nevű csoda.
Köszönöm azoknak, akik már kitöltötték.
Am. a szűk szabásút is először nőire írtam, aztán rájöttem, hogy létezik az izompóló nevű csoda.
Köszönöm azoknak, akik már kitöltötték.
beküldve: 2010-03-24 14:54:55
(#34328) Az egyiknek Komatsu a másiknak meg Osaki.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-03-24 14:25:07
(#34327) A két Nanának mi a vezetéknevük??
Asumi Uchiha, az én álmomban született Sasuke ikertestvére csak lány, Asumi a fiatalabb
Kitöltve! Érdekes a téma
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Apropó cp: Az Alice játék nagyon nyamnyam
Na igen.
Lenne egy kérésem a fórumozóktól. Kell csinálnom marketing órára egy piackutatásos feladatot. Az ehhez elkészített kérdőívemet légyszi töltsétek ki.
[Link]
(Kb. 5 percet vesz el az életetekből...)
Előre is kösz.
Én Egy jenki Artúr király udvarában-t és Monte Cristo grófját olvastam a pad alatt. Meg fölött. nem igazán zavartatott a dologXD főleg amikor a tanárok rájöttek, mit olvasok. LudwigMeszter meg (ki minap bemutatkozott ) Sissy-t, meg Nyomorultakat.
Cosplayt varrtam gazdaságtanon. Kártyáztunk, ötödölőztünk, sudokuztunk. A tanár meg röhögött rajtam és megdícsérte a munkámatXD
Jah, jut eszembe: srácok, a tassi ház kilőve. legfeljebb nyáron
Cosplayt varrtam gazdaságtanon. Kártyáztunk, ötödölőztünk, sudokuztunk. A tanár meg röhögött rajtam és megdícsérte a munkámatXD
Jah, jut eszembe: srácok, a tassi ház kilőve. legfeljebb nyáron
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 11:07:14
beküldve: 2010-03-23 23:16:57
(#34323) lakótárs csaj nemrég jött meg
tök részegen
magyarázza nekem, h hívjam át egy haverom, aki jó meg...
az előbb meg felbaszta a popcornos tálat és most azt eszi a földről
mármint a popcornt, nem a tálat
tök részegen
magyarázza nekem, h hívjam át egy haverom, aki jó meg...
az előbb meg felbaszta a popcornos tálat és most azt eszi a földről
mármint a popcornt, nem a tálat
-
Szerk: ∂z 2010-03-23 23:19:41
Hát ez kellemetlen ^^"
Én is kaptam 3 új mangát tegnap,Gantz 8,9 és a Nana 2.
Kemény másfél hónap alatt ért csak ide ez a szállítmány,de megérte kivárni ^^
Majd az anime/manga gyűjteményes topikba rakok fel képet.
Én is kaptam 3 új mangát tegnap,Gantz 8,9 és a Nana 2.
Kemény másfél hónap alatt ért csak ide ez a szállítmány,de megérte kivárni ^^
Majd az anime/manga gyűjteményes topikba rakok fel képet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-23 19:08:42
(#34321) Gilje & Dz: Köszönöm "kedves" szavaitokat! Rögtön el is döntöttem, hogy titeket azért előbb még kicsinállak...
Más: ma este asszem Bookline-rendelés lesz, mert van új Sandman és Uszagi is, a vasárnapi Börze meg egyszerűen kiment a fejemből...
Más: ma este asszem Bookline-rendelés lesz, mert van új Sandman és Uszagi is, a vasárnapi Börze meg egyszerűen kiment a fejemből...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-03-23 18:53:46
(#34320) Bakker ma töri órán elvették a naruto 10. kötetemet mert órán a pad alatt olvastam egy hónapra elvették pedig pont múlthét pénteken jött meg és nem akartam elkezdeni mert még a ruróni kensin hátra volt és így csak 1 fejezetet tudtam elolvasni.Majd megpróbálom valahogy visszaszerezni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-23 18:54:29
elromlott az msn?
Lehet
Juhé. Holnap csak 3 óránk lesz megtartva és az is rövidített. Így viszont már az a kategória hogy azért vagyunk elkeseredve mert két órára nem éri meg bemenni a suliba.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
úgy látszik el is menekült vajh Tisza vagy Szajna iránt?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ja, ezzel összefüggésben vagy a Dunába ugrom és lent maradok, vagy felaprít a család egy csorba, rozsdás kanállal.
erre az előadásra lehet elővételben jegyet vanni vagy csak helyszínen. illetve kiadják dvdn extrákkal?
-
Gilje és Ludwig: Örülök az életkedvnek, meg minden ilyesmi, de hadd kérdezzem meg: elromlott az msn?
Áááá, csak hódoltunk egyik újonnan feltalált extrém sportágunknak, melynek neve: Fórumterror. Plusz mellette még msn-en is hülyültünk
Én: A héten 80-90%-os valószínűséggel idegösszeomlást fogok kapni, és ez nagyon-nagyon nem jó.
Ja, ezzel összefüggésben vagy a Dunába ugrom és lent maradok, vagy felaprít a család egy csorba, rozsdás kanállal.
Neeeeeeeeeee!!!!!
a tetanusz fájdalmas! műanyag kanalat javaslok