Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
majd DM lecsattogtatja az ollóival.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
..én...most...borostát növesztek
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
fangörlXD én meg leszedem holnap ezt a papa to kisst, úgyis rég néztem yaoit
de kéne még valami más is...Earthiannak olyan rossz a felbontása, hogy nem néztem meg végülis
Sen. olvasd el. és érezz mélyen. aztán vedd be a bogyóidat, vagy öblítsd le SS-sel
ne sírj Dz, szeretünk
de kéne még valami más is...Earthiannak olyan rossz a felbontása, hogy nem néztem meg végülis
Sen. olvasd el. és érezz mélyen. aztán vedd be a bogyóidat, vagy öblítsd le SS-sel
ne sírj Dz, szeretünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-22 21:15:11
Szerk: ∂z 2010-03-22 21:13:52
Boku no Pico...amit csak azért nézek meg h elmondhassam: Minden yaoi animét láttam már!
...megyek SS-t tölteni...
és mély érzelmekkel és mondanivalóval bírt?
...megyek SS-t tölteni...
és mély érzelmekkel és mondanivalóval bírt?
Szerk: LudwigMeszter 2010-03-22 21:12:02
figy, aki 2 vagy 3x megnézte a Bku no Picot, ami annyira ledokkolta, hogy megszerette...XD jah, van fenn új SS
meg elolvastam a RenjiXHitsugaya doujinshit
meg elolvastam a RenjiXHitsugaya doujinshit
Szerk: Gilje-sama 2010-03-22 21:10:34
beküldve: 2010-03-22 21:09:41
(#34278) A×I fanfic. I came. Three times.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha már a múltkor is arról volt szó talin, igaz? De sztem még mindig borzalmas XD
azt az animét meg kell néznem. én érzem
Valószínüleg nekrofil
Nem szólok be többet neked, mert nincs értelme. Helyette a moderátor gombot fogom használni.
Gilje: te még nekem is fárasztó vagy. XD Az apatejről mindig a Papa to kiss in the dark -szerintem is undorító -jelenete ugrik be, amikor az apuka arra panaszkodik, hogy még nem reggelizett, ezért szívesen inna tejet...
Azzi: a fehér kesztyű a cp-hez kéne. De nem feltétlenül a tied, csak egy occsó darab, ami rámegy a kalaposunk kezére...
Dz: nem is tudtam, hogy van egy új kölköd! Am. meglepő módon nem áll rosszul a kezedben. (Bár csodálkozom, hogy a baba nem sír XD)
Szerk: Yaven 2010-03-22 21:04:00
Jobb is... Ezek után én se megyek többet.
Az öreg bácsi a temetőnél úgy is mindig olyan furcsán nézett rám.
Az öreg bácsi a temetőnél úgy is mindig olyan furcsán nézett rám.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Bosch albumot akarokXD
elképzeltem Afrot magassarkóban,bőrszerkóban megkötözött DM fölött: "Rózsaostor!!!" -csittcsattXD
elképzeltem Afrot magassarkóban,bőrszerkóban megkötözött DM fölött: "Rózsaostor!!!" -csittcsattXD
Szerk: Gilje-sama 2010-03-22 21:01:22
Ohh...nekem a rózsákról egészen más jut eszembe 8D ..bár azis yaoisztikus jelenség