Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2013-03-09 15:10:03
(#364) Hmm, én is köszönöm, ez tiszta logikusan hangzik
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-09 14:34:23
(#363) beküldve: 2013-03-09 14:30:09
(#362) Nem mondtam, hogy mindenkire igaz. De van benne valami.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Nekem elmagyarázták:
Mert a női olvasónak így nem kell féltékenykednie az átlagos kis női főhősre, aki elszereti tőle a szépséges pasit. Tehát nincs konkurencia, minden pasi csak az olvasóé - az hogy egymással vannak jóban, az nem számít, hiszen jöhet mind a kettő
nálam ez nem így van,h ellenpéldát is említsek
Mert a női olvasónak így nem kell féltékenykednie az átlagos kis női főhősre, aki elszereti tőle a szépséges pasit. Tehát nincs konkurencia, minden pasi csak az olvasóé - az hogy egymással vannak jóban, az nem számít, hiszen jöhet mind a kettő
nálam ez nem így van,h ellenpéldát is említsek
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-09 14:24:45
Nekem elmagyarázták:
És van is benne valami, tessék csak pl a Vampire Knightra gondolni: a női olvasók többsége mind utálja az ottani női főhőst, hogy milyen átlagos kis szerencsétlen (Bezzeg ők!) és persze nem méltó a két srác érdeklődésére sem.
És van is benne valami, tessék csak pl a Vampire Knightra gondolni: a női olvasók többsége mind utálja az ottani női főhőst, hogy milyen átlagos kis szerencsétlen (Bezzeg ők!) és persze nem méltó a két srác érdeklődésére sem.
Úgyhogy én se bánnám ha egyszer a műfajnak egy rajongója elmagyarázná nekem, hogy mi a jó abban, hogy azt nézzék, amint két pasi egymással ...
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-09 13:53:49
(#358) sorozatot azt nem nézek
ha mangáról van szó,az is fontos szempont h néznek ki a főszereplők
ha mangáról van szó,az is fontos szempont h néznek ki a főszereplők
Szerk: JaakuHebi 2013-03-09 14:00:22
beküldve: 2013-03-08 15:12:24
(#357) Pl, Mondjuk elkezdesz nézni egy yaoit, de akkor még nem tudod a sztorit (vegyük úgy, hogy nem olvasol utána x3), és az első-második rész retekunalmas, akkor is továbbnézed? Úgy mi fog meg benne? Vagy csak szimplán türelmes vagy? x3
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Ez felvet pár kérdést, de olyan zavaros, hogy nem bírnám értelmesen feltenni xD
pl
beküldve: 2013-03-08 15:05:42
(#355) Ez felvet pár kérdést, de olyan zavaros, hogy nem bírnám értelmesen feltenni xD
Szerk: Nao~chan 2013-03-08 15:05:57
nálam a történet az elsődleges szempont
a többi csak utána
beküldve: 2013-03-07 17:29:38
(#353) Szerintem én maradi emberke vagyok, mivel sem a Yuri sem a Yaoi (pedig én is lány vagyok) nem kedvenc, nekem még mindig a fiú-csaj páros hagyomány jön be.
De ez nem baj, mivel elég uncsi lenne, ha mindenkinek ugyan azok a dolgok tetszenének.
De ez nem baj, mivel elég uncsi lenne, ha mindenkinek ugyan azok a dolgok tetszenének.
beküldve: 2013-03-07 17:25:28
(#352) Én nem szeretem. Adtam neki esélyt, de nem jött be (pedig lány vagyok). Úgyhogy én se bánnám ha egyszer a műfajnak egy rajongója elmagyarázná nekem, hogy mi a jó abban, hogy azt nézzék, amint két pasi egymással ...
Na nem mintha ez miatt bárkit elitélnék, csak nekem pl a yuri inkább bejövős, mint ez.
Na nem mintha ez miatt bárkit elitélnék, csak nekem pl a yuri inkább bejövős, mint ez.
-
Szerk: C-san 2013-03-07 17:25:42
beküldve: 2013-03-07 17:15:20
(#350) Kövezzetek meg, de én nem tudom miért szeretitek ezt a műfajt (azt sem bánnám ha egy röpke kis magyarázatot is kapnék, az "azért", "mert csak" és az ehhez hasonlókon kívül) De azért bevallom, engem is lekötött egy-két jelenet belőle, de nem vagyok nagy híve. :)