Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
má nem lepődünk meg semmin
Az tuti...
Véletlen megvettem a Nyári srácokat és am nem is olyan rossz...Meg mostanába kezdek rákapni a yaoi mangákra (csak a szülők meg ne tudják ). Általába le is törlöm a gépről rögtön elolvasás után...
meh....
Jejj!!! Hallwill rulez!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-27 16:46:52
(#302) ÁÁÁ! Királyság van ^^..teljes a gyűjteméynem megérkezett a várva várt Yamane Ayano Artbook-om ^^ és megtaláltam az összes művét és novella illusztrációját ....ha valakit érdekel szívesen átküldöm neki ^^
Szerk: Nauszika 2010-05-27 16:47:20
tökéletes. úgyis szar kedvem van. Boku no Picoról fogok cikket írni!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-07 16:31:55
(#299)
Szerk: ∂z 2010-04-07 16:32:24
Én is láttam. És ha a 'meztelenül repül két férfi egymás mellett a rózsás háttér előtt' nem számít legalábbis shounen-ai-nak, akkor visszaadom a nem létező diplomámat.
beküldve: 2010-04-03 15:48:21
(#297) Én már láttam és ez nem yaoi^^ De attól még jó:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hm... Ezt még nem is láttam. Nah, ma délután ez lesz a program, amúgy is relaxálni akartam.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-03 13:08:06
beküldve: 2010-04-03 13:02:39
(#295) Crimson Spell rulez Van egy kézzel varrt Rurukám
Látom benne vagytok a témában Winterrel.. . Lennemég 1kérdésem..(vagy több ).azt nem tudná valamelyikőtök nekem megmondani hogy Ayano doujinshijeit honnan tudnám leszedni? mert megvan pár a Slam Dunk doujinshijéből meg az ff-es ből is megvan...(asszem az ff-ból mind)... meg a Koi Wo Suru DNA -nak nem találom a 2 részét mindig csak az egyiket találom meg :( Ja és még vmi... az Artbookot le tom szedni vhonnan?...mert már kerestem de nem akadtam rá...
Crimson Spell rulez Van egy kézzel varrt Rurukám
beküldve: 2010-02-23 17:30:14
(#292) Már láttam az Ikokut csak megakartam szerezni animében is. Am ami nekem nem tetszett az animében azok a bizonyos jelenetek....annyira elba@ták..... nem értem ha egy yaoi mangában nem cenzúrázzák ki akkor itt most minek kell ezzel elrontani? na meg a rajzolás se tetszett annyira mert nem igazán jön vissza a manga hatása:/ na meg a hangok.... totál zavarbaejtő hogy egy férfi ilyen lányosan...hogy is mondjam... nyöszörögjön kiakasztott.....meg sztem nem is illenek a karakterekhez a hangjaik...... am nekem Ayano minden mangája megvan imádom a rajzstílusát! meg a történetek is jók amiket kitalál :P
beküldve: 2010-02-23 10:29:55
(#291) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\