Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
Írd meg előbb a sztorit. Nem baj, ha nem látod a legvégét, de azért elég sokáig előre kell tervezni. Akkor a rajzolás is csak úgy pikkpakk menni fog!
(Na jó, ez hazugság, de könnynebb úgy haladni valahova, ha tudod, hogy hova mész. Ez szép volt).
És ez az, horror yaoi! FIGHT FUCK!
(Na jó, ez hazugság, de könnynebb úgy haladni valahova, ha tudod, hogy hova mész. Ez szép volt).
És ez az, horror yaoi! FIGHT FUCK!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nincs is gond a nyálas yaoival, az a célja, hogy nyáladzzunk és olvadozzunk a képernyő előtt.
És köszönöm a bizalmat, de attól tartok tényleg nem menne. XD
Tudod, hogy én is imádom a JR-t. XD
Ellenben egy ilyen horrorisztikus, hentelős, ésatöbbi történettel kicsit feljebb lehetne emelni a műfajt.És köszönöm a bizalmat, de attól tartok tényleg nem menne. XD
Pedig sztem menne neked.
Izé, szégyellem, de én pont a nyálas yaoikat szeretem, ahol aktus közben nem kerülnek elő cornbratorok és egyebek. A fordulatos történet viszont tényleg előny.
Nauszika: sztem sem baj, hogy a horrort akarod ötvözni a yaoival. Most éppen a Descendants of Darkness jut az eszembe; bár abban nem volt szexjelenet, de néhány brutális jelenet mellett megfértek a shounen-ai részek is. Az író keresés helyett sztem próbáld meg az ötleteidet kicsit finomítani és összehangolni, hogy megférjenek egy történetben. Szvsz a te esetedben egy "hurt-comfort" kategória lenne az ideális, de ennek az eldöntése már a te dolgod. ;)
Am. én is csak azt tudom mondani, amit Miho; először találd ki a történet alapját, utána meg ráérsz a részletekkel foglalkozni. Írást, nem vállalok, de ha van már valami anyagod; szívesen segítek a korrigálásában/egyszerűsít sében. Meg sztem Fiszi is vállalná, ő amúgy is szerkesztőnek készül. ;)
Én próbáltam már írni junjou-s fanficet, de aztán inkább a fiókom mélyére süllyesztettem. Most hogy így belegondolok sztem van ott vagy 2-3 ilyen jellegű iromány. XD De már nem foglalkozom a témával. (Hoppá, ez hazugság, mert pont tegnap olvastam el az új fejezetét a JR-nak, de más yaoit már nem követek.)
Izé, szégyellem, de én pont a nyálas yaoikat szeretem, ahol aktus közben nem kerülnek elő cornbratorok és egyebek. A fordulatos történet viszont tényleg előny.
Nauszika: sztem sem baj, hogy a horrort akarod ötvözni a yaoival. Most éppen a Descendants of Darkness jut az eszembe; bár abban nem volt szexjelenet, de néhány brutális jelenet mellett megfértek a shounen-ai részek is. Az író keresés helyett sztem próbáld meg az ötleteidet kicsit finomítani és összehangolni, hogy megférjenek egy történetben. Szvsz a te esetedben egy "hurt-comfort" kategória lenne az ideális, de ennek az eldöntése már a te dolgod. ;)
Am. én is csak azt tudom mondani, amit Miho; először találd ki a történet alapját, utána meg ráérsz a részletekkel foglalkozni. Írást, nem vállalok, de ha van már valami anyagod; szívesen segítek a korrigálásában/egyszerűsít sében. Meg sztem Fiszi is vállalná, ő amúgy is szerkesztőnek készül. ;)
Szerk: Yaven 2010-06-19 12:29:18
Először mindenképpen meg kell írni a sztorit, és csak aztán megrajzolni. Legalábbis én így gondolom. ^^
beküldve: 2010-06-19 12:04:25
(#315) Hát hogy is mondjam a gond azzal van hogy elkezdem a sztorit...csinálom meg minden de képről képre haladok...és akkor egyszer csak pukk...elvágják a kábelt és se kép se hang....és nem tom hogy hogy akartam folytatni meg ilyenek....-.-.....aztán másképp foltatom és rájövök hogy ez így nem jó.....van hogy túlbonyol ítom.....és nem tom hogy az jó vagy rossz lenne....szóval nem tok kiigazodni magamon XD...... lehet hogy ezért mondják hogy a művészek zakkantak ? ....áh mind1 minden esetre köszi a tippet meg a biztatást rem valaki rámtalál.....
Miért gond az, ha túl perverz vagy ha túl horrorisztikus? Legalább nem egy sablonos, nyálas yaoi, amiben minden egyértelmű: a karakterek, a sztori menete és végkifejlete. ^^ Nyílván így látatlanban nem tudom mit is takar ez a két meghatározás, de mégis megpróbálhatnál egyedül dolgozni rajta. Ha ezt már próbáltad, és nem ment, akkor természetesen sok sikert a jó író megtalálásához.^^
Szóval hajrá!^^
Magamat sajnos nem ajánlhatom, hiába írok, mert:
1. Inkább a költészetben vagyok otthon.
2. Nem írtam még yaoi sztorit, és nem is érzek rá késztetést.
Szóval hajrá!^^
beküldve: 2010-06-19 11:46:57
(#313) Üdv... azért ide írom ezt mert legfőképp ebben a témában szeretnék mangát csinálni a gond csak az hogy nekem nem megy annyira jól a történetírás...vagy túl perverz vagy túl horrorisztikus....:P.... a lényeg amiért tehát írok hogy ha valaki tud nekem 1 Írót az értesítsen! vagy ha valakinek nagyon megy..... segítsetek plíz! ÍRÓ KELL NEKEM!!!
Ennek örülök:) Amúgy mindenki tévedhetXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Úgy látszik kénytelen leszek mégis írni pár sort még....
Végülis lényegében igen, én voltam. De hát jólvanaz Én már csak röhögök saját magamon, hogy ilyen merő idiotizmus vagyok
Végülis lényegében igen, én voltam. De hát jólvanaz Én már csak röhögök saját magamon, hogy ilyen merő idiotizmus vagyok
Eddig is szimpatikus voltál nekem (főleg a képeid meg hülyeségeid miatt ) de valahogy egyre jobban megkedvellek, Gilje!
Szerk: Merchior 2010-05-27 20:04:47
legkisebb mértékben sem akarom szkálni, csak úgy emlékeztem, h ő volt az a srác, aki azt írta társalgóba, h ő szereti a yaoit
-
ebből dáridó lesz...
amúgy ne szkáld folyton szegény Merchiort
Merchior: ahogy érzed. Legyen ezzel vége.
amúgy ne szkáld folyton szegény Merchiort
Merchior: ahogy érzed. Legyen ezzel vége.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:44:47
Csak nemtetszésemet jöttem elpanaszolni
nem te vagy a srác, aki szereti a segbebroki mangákat?
-
beküldve: 2010-05-27 19:45:04
(#307) Remélem rosszul látok a szemüvegem nélkül - amit egyébként nem hordok soha - és ez nem yaoi topic. Ide se írok többet, az fix. Ez az első és egyben utolsó. Csak nemtetszésemet jöttem elpanaszolni
Amúgy
Amúgy
Nekem mindhárom Nyári Srácok megvan
Szerk: Merchior 2010-05-27 19:46:53
Idióta lúzerként nem számoltam azzal,hogy a nővérem még nállam is idiótább lúzer és őt kértem meg, hogy vegye meg nekem a házi ninja 2 és az nemvolt (azóta beszereztem...) ezért vett Nyári srácok 2-t
meh....
ááá...ja. az elején én is így voltam. aztán már saját laptopom van, meg anyám tudja mit olvasok.
Nyári srácok 1 nekem is megvan. De hogy sikerült véletlen megvenni?
Nyári srácok 1 nekem is megvan. De hogy sikerült véletlen megvenni?
Szerk: Gilje-sama 2010-05-27 17:24:31