Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
neeem! Light lesz! Yagami Light! Illetve...Dehogy lesz! Azalatt leviszik kapuvárra...
Háát igen! Kicsit érdekes lenne h ha elordítanám magam az utcán h "Ecchi a király!!!" (mintha olyan sokan értenék...)
Háát igen! Kicsit érdekes lenne h ha elordítanám magam az utcán h "Ecchi a király!!!" (mintha olyan sokan értenék...)
Bár...egyre több az animefan pesten meg budán
Azzi: Én úgy látom h te is egy pihent agyú ember lehetsz rengeteg szabadidővel
azért az a death note-os...
a második kép volt szerintem is a legütősebb!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-07 17:36:53
beküldve: 2009-07-07 17:20:04
(#243) Nemtom, szerintem most se nem 8, se nem 7, vagyis én még 7nek mondom Én szeretem ezt a számot xD Am tényleg ott a helye Azt ne mondd, h zac efron, lesz L, mert most ugrok ki az ablakon Ming Lee, hehe ez poén, amúgy tényleg elég bonyolult szó, ez a japán xD "annyi mell, mint IQ" ez tetszik nekem Amúgy nekem se az echi-vel, se a yaoi-val nincs bajom (sőt... ) De fórumon kívül nem hirdetem
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-08 09:42:50
A 2. képnél rosszul lettem, pedig nem irták a nevem a listába
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-07 00:24:18
(#240) no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-07-07 00:28:14
szintén 7.es (vagy 8 nemtom h kell ezt most)
ÉN semleges vagyok yaoi terén. (Igen...fiú vagyok...)Felőlem olvashatják mások nem fogok visítva körbe körbe rohangálni ha látom h valaki olvassa.
Hát nálunk hála égnek lezengett a TH... Csakhát...Nálunk is Ekefon jött a divatba...nemtom én se mit esznek rajtuk mert az a izéke ide való:[Link]
Ó és még valami...
DE! Amitől majdnem röhögő görcsöt kaptam az az a hír h a Death Note amerikai feldolgozásában (nincs saját ötletük-.-) vajon ki fogja alakítani Light szerepét? Na ki?
Hehh...Nálunk szerencsére csak az "annyi IQ mint mell" lányok vannak
Hála az égnek nem én vagyok az egyetlen animés az osztályban, de mivel az első voltam...hát azóta Ming Lee nek szólít a fél osztály...(igen nekik is nehéz az a szó h japán...)
Valóban az ecchi okés csak ne hardcore legyen mer az már majdnem hentai...
ÉN semleges vagyok yaoi terén. (Igen...fiú vagyok...)Felőlem olvashatják mások nem fogok visítva körbe körbe rohangálni ha látom h valaki olvassa.
Hát nálunk hála égnek lezengett a TH... Csakhát...Nálunk is Ekefon jött a divatba...nemtom én se mit esznek rajtuk mert az a izéke ide való:[Link]
Huhh mennyit kellett keresnem egy ilyet...
Ó és még valami...
Én szeretem a FF-t! Szerintem ez a videó már inkább vicces.
DE! Amitől majdnem röhögő görcsöt kaptam az az a hír h a Death Note amerikai feldolgozásában (nincs saját ötletük-.-) vajon ki fogja alakítani Light szerepét? Na ki?
Hehh...Nálunk szerencsére csak az "annyi IQ mint mell" lányok vannak
Tehát 2-2 xD
Hála az égnek nem én vagyok az egyetlen animés az osztályban, de mivel az első voltam...hát azóta Ming Lee nek szólít a fél osztály...(igen nekik is nehéz az a szó h japán...)
Valóban az ecchi okés csak ne hardcore legyen mer az már majdnem hentai...
ÉN azt mondom nem olvasok sem yaoit,sem yurit(Mielőtt bárki megkérdezné fiú vagyok).A henati az már nekem kicsit eltúlzott,az ecchit viszont nagyon bírom Nálunk a lányok nem inkább a yaoi-s paikért dobják magukat hanyatt(mintha tudnák mi az a yaoi vagy manga...)hanem inkább a Toki Hotelesekért...Hogy mit esznek rajtuk 7.-es lányok...Hisz ott vok nekik én
Én is 7es vagyok, és a TH lenne az utolsó dolog, ami miatt hanyatt dobnám magam Mondjuk nálunk nincs is TH őrület, a mi osztályunkban Zac Afron hódít xD Csak tudnám mivel xD Fiúknál meg nálunk a "több mell mint IQ" típusú lányok vannak a csúcson Egyébként nyugi, a yaoi, manga, vagy anime szó nálunk is csodaszámba megy, én mint az osztály egyetlen csóró kis anime-se hiába próbáltam elmagyarázni nekik, azt sikerült elérnem, hogy azóta kis kínainak hívnak (mert, hát nehéz lett volna megjegyezni, hogy japán ) Ohh és az "Hisz ott vok nekik én " hol is van (na nem ám félreérteni )
Én is csak úgy tudtam szerezni h a rajzterem kellékes szekrényéből "kölcsönvettem" egyet.
Nekem is kellenének ilyen bábok, anno láttam is valahol, de akkor nem vettem meg, mire legközelebb arra jártam meg már megszűnt az üzlet... Pedig kellene... x'D
Ha valaki tud valami helyet, ahol tudok beszerezni, legyen szives és szóljon. Előre is köszi.
Ha valaki tud valami helyet, ahol tudok beszerezni, legyen szives és szóljon. Előre is köszi.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-06 20:37:47
Mármint hogy az alapján rajzolnak?
Nem tudom, sokan használnak ilyen bábukat, ha nincs igazi modell, azzal is lehet...pózokat megjeleniteni.....(juuuuuuuuuuuu uuuuuuuj!!!!!!!!)
Nem tudom, sokan használnak ilyen bábukat, ha nincs igazi modell, azzal is lehet...pózokat megjeleniteni.....(juuuuuuuuuuuu uuuuuuuj!!!!!!!!)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2009-07-06 20:37:21
Szerk: ∂z 2009-06-14 19:56:18
beküldve: 2009-06-14 19:48:29
(#233) Én mindig röhögőgörcsöt kapok, ahogy elképzelem, amint valaki yaoit rajzol, és kis fabábokon -nekem is van két ilyen, Viktor és Viktória- állítgatja be a különböző pózokat, hogy minél élethűbb legyen....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-14 19:14:35
(#232) Hát igen, sok a perverz anime, de a köztudatban nem is ismerik a yaoit. A hentai miatt hiszik azt, hogy a manga gusztustalan japán meséket takar...
És emiatt degeneráltak az animések
És emiatt degeneráltak az animések
beküldve: 2009-06-14 19:06:26
(#231) Enzai: háááááát, nekem 30 másodperc elég volt belőle, hogy tudjam, ez a műfaj nem nekem való...
"Ken wa surodoku, ki wa maruku!"
mindenkit megerőszakolnak benne, de ráadásként felnőttek nyomulnak kisgyerekekkel A durvulási faktor bőven 100 felett van....
és még csodálkozunk, h mért tartják aberráltnak az animéseket...
-