Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2009-06-14 18:59:02
(#229) Egészséges érdeklődés...
Az Enzait én senkinek sem ajánlom... szeretem a yaoit de az kiütötte nálam a biztosítékot Már az is gáz, hogy mindenkit megerőszakolnak benne, de ráadásként felnőttek nyomulnak kisgyerekekkel A durvulási faktor bőven 100 felett van....
beküldve: 2009-06-14 18:52:22
(#228) Ha az itt egybegyültek durva yaoit akarnak látni akkor javaslom az Enzait.
Siomina-sama
Ezt csak azért mondtam, hogy úgy tűnjön, mintha különösebben nem érdekelne, de közben, meg majd beleőrültem a kíváncsiságba XD
Annyira idegesített, hogy meg kellett már kérdeznem! XD
Annyira idegesített, hogy meg kellett már kérdeznem! XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:38:43
Hát vannak fokozatok, szóval minden megtörténhet.
Engem az érdekelne - mint egészséges szexualitású nőt - hogy mi a szakmád, ha ilyesmi érdekel?
Engem az érdekelne - mint egészséges szexualitású nőt - hogy mi a szakmád, ha ilyesmi érdekel?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-15 10:38:11
beküldve: 2009-06-14 13:25:06
(#225) Én egészségees sexualitású férfiként rühellem a yaoi-t, bár mindíg is foglalkoztatott egy kérdés, a témát illetően.
A yaoi mangákban/animekben a csókák csak smárolnak, vagy esetleg "egymás büszkeségét is acélozzák"?
Engem pusztán csak szakmai szempontból érdekel a válasz, hogy ne maradjak zudatlan.
A yaoi mangákban/animekben a csókák csak smárolnak, vagy esetleg "egymás büszkeségét is acélozzák"?
Engem pusztán csak szakmai szempontból érdekel a válasz, hogy ne maradjak zudatlan.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-03 10:22:04
(#224) Nem vagyok a műfaj rajongója.
A káprázat lángjai az egyetlen ami bejött.
A káprázat lángjai az egyetlen ami bejött.
at the end,we all die alone
remélem más kötetekről is lesz hír...
igen, úgy tervezi a kiadó h más yaoit is kiad idővel.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-11-21 09:41:33
(#222) Itt az első igazi Yaoi magyarul: http://www.japanimania.hu/index. php?file=news2&nid=983
Azt hiszem az az a kötet ami a Juné oldalán igyenesen olvasható (volt?) online. Én az első fejezetig jutottam, szerintem nagyon gyenge, de attól másnak még tetszhet, remélem más kötetekről is lesz hír...
Azt hiszem az az a kötet ami a Juné oldalán igyenesen olvasható (volt?) online. Én az első fejezetig jutottam, szerintem nagyon gyenge, de attól másnak még tetszhet, remélem más kötetekről is lesz hír...
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Mariko:~hála köszönet, lenge öltözetű bishounenek nyalogassanak habot a testedről ^.^~
*Elképzelte és elájult a vérveszteségtől*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-22 18:52:38
Oh, Haru-t én is nagyon szeressem.... azok a gyönyörű kabátok!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-10-21 21:48:06
(#219) Mariko:~hála köszönet, lenge öltözetű bishounenek nyalogassanak habot a testedről ^.^~
Kedvenc mangák? Hmm, talán a Haru wo Daite ita vagy a Okane ga Nai... de van még egy amit nagyon szeretek, de ha meggebedek se fog eszembe jutni a címe.
Anime: Ai no Kusabi <3. De a Boku no Sekuhara is "emlékezetes" volt.
KoRn x'D
Szerki: videó után. Nah, egy élménnyel gazdagabb lettem. De elég volt egy életben egy ilyen élmény. x)
Szerk: miyu 2008-10-21 21:55:35
beküldve: 2008-10-21 19:09:43
(#218) Ok. Vissza az eredeti témához.
...
Kinek mi a kedvenc yaoi mangája?
Nekem személy szerint a Love Mode, egyszerűen imádom!
...
Kinek mi a kedvenc yaoi mangája?
Nekem személy szerint a Love Mode, egyszerűen imádom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-10-21 19:10:02
Tessék egy kis ízelítő a No Thanx-ből, utána te is azt fogod mondani, hogy no thanx.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-21 18:45:47
(#216) Na jó, mindenki tudja csak én nem? Valaki nyögje már ki xD. Most már tényleg érdekel, ha ennyire "best of trágya" x')
Süllyed a föld alá: Mi az a NTX?
Örülj neki ,h nem tudod.Barátnőmnek az a kedvence.Am az még elmegy h undorítóan néznek ki,de az már elég gáz h az énekesüknek nincs hangja...
meh....