Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
Süllyed a föld alá: Mi az a NTX?
Szerintem inkább légy büszke magadra, hogy nem tudtad meg! A tudatlanság boldogít [ilyen esetekben]. Örülj
Süllyed a föld alá: Mi az a NTX?
Magyar TH, de amúgy meg szerintem nem akarod te azt tudni, ha nyugodt életet élnél le.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: miyu 2008-10-20 21:07:52
Egyetértek! Nincs gázabb, mint amikor egy eleve sz@r valami akarnak koppintani...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-20 20:54:45
Ja de a NTX
*sikítva rohangál körbe-körbe*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-10-20 20:44:21
(#209) beküldve: 2008-10-20 20:42:19
(#208) beküldve: 2008-10-20 20:39:42
(#207) Valaki elmondaná, hogy hogy a fészkesbe jutottunk el a yaoitól a TH-ig?
Ejj, mire írok valami , már egészen más a téma...
sose bánd...én is mindig lekésem
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Mindenki szereti a szépet, a bishiket pedig még többen szeretik mint a yaoit. Monnyuk yaoi nincs is bishik nélkül...
De ott van a fiúknak is... te nem szereted a bishojokat?
Tokio hotel hogy jön a yaoi topichoz? *zokog
Tiszta fertő...
Tiszta fertő...
Dehogynem. De ők nem fiúsan kinéző lányok.
Jó ég a Tokio hotel egy rakat kaki, és a sikítozós kislányoknak készültek. Pont a fangörlöknek... Nem erre van igény, jesszus... TH-t 14 felett mindenki utálja.
Azt hittem a bishikről beszélünk...
beküldve: 2008-10-20 19:15:56
(#204) Ejj, mire írnék valami, már egészen más a téma...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-10-20 19:17:02
Ja télleg! Keresztapám mindig el van hűlve a szobámtól. Meg van róla győződve, hogy Itachi és Sasuke lányok.
LOL XDXD
Szegény Ita-kun-om XD
Sasuke megérdemli XD *najó, azé szeressük őtet is XD*
Mellük van? (WTF????!!) XDXD
Ez tetszett....
Mondjuk nekem a félmeztelen Raito-ra nem szólnaksemmit....(csak a szobához és a poszterekhez viszsatérve)
Mindenki szereti a szépet, a bishiket pedig még többen szeretik mint a yaoit. Monnyuk yaoi nincs is bishik nélkül...
Tiszta fertő...
Tiszta fertő...
Dehogynem. De ők nem fiúsan kinéző lányok.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-20 19:13:05
(#201) Ja télleg! Keresztapám mindig el van hűlve a szobámtól. Meg van róla győződve, hogy Itachi és Sasuke lányok.
"De hát mellük van!"
"Nem, csak rosszul esik a ruhájuk!"
Ez valami furcsa mellék hatás lehet, ha az ember megszokja, a végén már teccik neki. Nemtom ez hogy van... nem erre van igény, de a lányos fiúk szépek. Pont.
"De hát mellük van!"
"Nem, csak rosszul esik a ruhájuk!"
Ez valami furcsa mellék hatás lehet, ha az ember megszokja, a végén már teccik neki. Nemtom ez hogy van... nem erre van igény, de a lányos fiúk szépek. Pont.
De lányosan néznek ki. És a kérdésem elsősorban erre irányult, hogy manapság a lányoknál erre van "igény"?
az tény...
igény? a TH-ra? nekem nincs az biztos