Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2008-10-20 12:22:06
(#184) Együtt élek egy tizenéves csitrivel. És igen, ő is rajongó. Az más, hogy kulturáltan. Olvasgat, nézeget, és a barátaival jól megdumálják az adott mangát.
A "sikítozva-ücsörgök-a-b uszon-és-kartont-lóbálok" ; dologról meg csak annyit, hogy:
Hol vannak az édes, drága szüleik ezen egyedeknek, akik normális(!) viselkedésre nevelték őket?
A "sikítozva-ücsörgök-a-b uszon-és-kartont-lóbálok" ; dologról meg csak annyit, hogy:
Hol vannak az édes, drága szüleik ezen egyedeknek, akik normális(!) viselkedésre nevelték őket?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-10-20 13:27:06
Szerintem alapból minden lányban benne van ilyesmifajta vonzódás, kevés akiben nincs. És fiúknál szintén. Aki mást állít az hazudik.
Én ebben nem hiszek.
Lányoknál azért gondolom más, mert mindenki szereti mondjuk a kecsességet..
Gondold, hogy hazudok, bee
Yaoi pedig egyike azon dolgoknak, amik a nerdség és az otakuság űzőinek készült, külső szemlélő számára fertelem.
Lányoknak itt a yaoi, fiúknak meg a yuri és az egymást nyalogató tízéves iskoláslányok.
Igazság szerint nem is annyira magával a yaoi-val vagy a yuri-val van gond... Az ábrázolásba simán bármi belefér...
A gond azzal van, hogy a tizenéves kis csitrik sikítva remegnek és csöpögnek rajzolt (!) homokos (sic!) alakokért... könyörgöm... még egy hús-vér egyednél sincs esély...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Cöhh, bezzeg a yuris beütésű képektől nem ijedeznél ennyire. (A nyakamat rá xD.)
Miért, küldenél? Nyitom a topikot.
Hát írtan én ilyet? Miattam ne fáradj, nincs ilyen irányú indíttatásom...(Bocsi Alister xD)
Majd valahogy túl teszem magam rajta...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Cöhh, bezzeg a yuris beütésű képektől nem ijedeznél ennyire. (A nyakamat rá xD.)
Miért, küldenél? Nyitom a topikot.
Hát írtan én ilyet? Miattam ne fáradj, nincs ilyen irányú indíttatásom...(Bocsi Alister xD)
Amúgy, ha valaki ajánlaná, hogy ez meg ez a yaoi mekkora jó story, akkor tuti megnézném (ha éppen belefér a futó sorozataim közé időben)
Ajánlom figyelmedbe : Ai no Kusabi
Ennél jobbat én nem tudok. Nekem favorit x]
Szerk: miyu 2008-10-19 22:50:20
Igen, ez egy retorikai alakzat volt
Óó alister, maga olyan művelt!
Ó, szóra sem érdemes: az idő, a szerteágazó érdeklődés és a folyamatos törekvés a világ megismerésére tehet róla...
Yaoi pedig egyike azon dolgoknak, amik a nerdség és az otakuság űzőinek készült, külső szemlélő számára fertelem.
Nah erről beszéltem, nekem nem szokásom sikitozni a villamoson, és azokon kívül akikkel iylenkről beszélhetek nem si tudja senki, hogy vannak iylen iráynú érdeklödéseim.
És ha találkoznánk és mégis elmondám neked, azt gondolnád h fuj egy fangölr pedig egyáltalán nem vagyok fangölr nem vinnyogok, és sirok a obldogságtol ha iylet látok bárhol. De neked is rögtön a sztereotipiák ugranak be. Vannak normális mebrek is akik szeretik az iylesmit, csak max nem hirdetik.
bocs az összevisszadságért kcsit már késö van
beküldve: 2008-10-19 21:19:03
(#178) Nem kell ebbe belegondolni semmit, a lényeg, hogy mindenkinek van kedvenc "furcsa dolga".
Óó alister, maga olyan művelt!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerintem alapból minden lányban benne van ilyesmifajta vonzódás, kevés akiben nincs. És fiúknál szintén. Aki mást állít az hazudik.
Persze. És mindeniben benne van a vágy, hogy baltával feldarabolja ellenszenves szomszédait. Valahol mélyen.
Aki mást állít, az hazudik.
Én ebben nem hiszek.
Erre én is gondoltam, de én is fiú vagyok meg te is, úgyhogy nem nagyon tudjuk megmondani/elképzelni, hogy egy lánynak mi tetszhet egy fiú X fiú eksönben. De belemagyarázzuk, hogy lány lányon eksön az más.
Én ebben nem hiszek.
Gondold, hogy hazudok, bee
Lányoknak itt a yaoi, fiúknak meg a yuri és az egymást nyalogató tízéves iskoláslányok.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
emm,én ennyit fűznék hozzá a témához:Nem ítélem el a malageket(kivéve ha egy srác rámcuppanna,azt nagyon nem komlánám "enyhén" szólva...),de yaoi meg yuri mangákat én nem olvasok...viszonylag tág az érdeklődési köröm,de az ilyesmi távol áll tűlem
Nekem sincs semmi bajom velük.
Egyébkéntma láttam egy shounen-ai jellegű animét, a Saber Marionette J to X-et. Legalábbis abban merül ki a Shounen-ai jellege, hogy egy srác, akire 2 csaj, és 1 pasi hajt. És ez sok vicces szituációt von maga után, mert a fiú nem a fiú dobja ki, hanem a 2 lány. Van egy harmadik lány, Lime, aki nem szerelmes a fiúba, de biztatja a másik fiút, hogy ne adja fel. Azt a lányt Megumi Hayashibara szinkronizálja.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: .., 2008-10-19 20:25:35
*még mindig a vérnyomot törölgeti az orra alól, ami az előző ItaSasu-s fanfic elolvasása miatt keletkezett*
*sokkot kapott*
A témához meg csak annyit: én olvasom, te olvasod, ő olvassa, mi olvassuk, ti olvassátok, ők olvassák... de senki sem csinálja! (Elnézést azoktól, akik igen.)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nincsenek ferde hajlamaim, de semmi problémám a homoszexuális párokkal. Elfogadom őket, és úgy hallottam, ezt Japánban ezekből a témákból készült mangák/könyvek/filmek segítik elő.
hehe XD
fiú létedre ilyet írni? XD bár nekem tetszik h ez a véleményed...
*még mindig a vérnyomot törölgeti az orra alól, ami az előző ItaSasu-s fanfic elolvasása miatt keletkezett*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."