Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
Nos, én nem vagyok olyan radikálisan Yaoi-ellenes, mint azok, akik a mostani animeconon hordozták azt a táblát, én elfogadom, ha valaki nézi, bár én a nememből kifolyólag egyet sem fogok megnézni. Engem ami érdekel az az, hogy miért szeretik ennyire a lányok? Annyira jó látni, hogy 2 fiú mit csinál az ágyban? T_T
Az már rég köztudott, hogy a férfiak szeretik nézni a néniket együtt, az viszont, hogy a lányok is szeretnek nyálat csorgatni az ellenkező neműekre, már sokkal durvábbnak számít.
Japánban ott vannak a doujinshik, külön conok és boltok, ott ez totál elfogadott műfaj. Teljesen része az mangás kultúrának. Hmm... egy fiúval úgysem lehet ezt megértetni, nem is kell erőltetni, az viszont nagyon gáz, ha valakinek emiatt szólnak be. Otaku-otakuval ne csináljon már ilyet...
A fene se tudja, én is nagyon szeretem, de azt viszont túlzásnak tartom, hogy 12 éves kislányok cetliket, pólókat aggatnak magukra, és táblákon hírdetik Naruto és Sasuke szerelmét. Ne keverjük a szezont a fazonnal, ez egy olyan perverzió, amit mindenkinek 4 fal között kellene kiélnie. Mindenkinek van az animézés/mangázáson belül kedvenc perverz műfaja, nem kell reklámot csinálni nekik.
Ég az arcom, amikor a conon kislányok ezzel szórakoznak, valakinek fel kéne őket világosítani, hogy ez csak fantázia és a valósághoz nem sok köze van.
Nah kb ennyit akartam...
beküldve: 2008-10-19 10:35:30
(#153) Az igazi pofátlanság az volt, hogy egyáltalán pár yaoi kedvelő elkezdett transzparenseket vonszolgatni, hogy mindenki tudja, ki is Ő valójában. Ez angyon gáz, senki sem kiváncsi rá és csak arra jó, hogy csináljanak rá ellentranszparenseket és fél év múlva úgy nézzen ki az animecon, mint a Kossuth-tér valami nemzeti ünnepen.
Amúgy, ha valaki ajánlaná, hogy ez meg ez a yaoi mekkora jó story, akkor tuti megnézném (ha éppen belefér a futó sorozataim közé időben)
Amúgy, ha valaki ajánlaná, hogy ez meg ez a yaoi mekkora jó story, akkor tuti megnézném (ha éppen belefér a futó sorozataim közé időben)
no pussy, just the dicks
Engem ami érdekel az az, hogy miért szeretik ennyire a lányok?
"A lányokat úgy nyűgözi ez le,mint egy távolból figyelt tűzvész..."
Ezt a meghatározás véletlenül került a szemem elé,már nem is tudom hol,sőt nem is biztos,hogy szóról-szóra helyesen idéztem,de tökéletesen helyénvalónak érzem^^
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-19 10:35:57
beküldve: 2008-10-19 08:12:27
(#151) Nos, én nem vagyok olyan radikálisan Yaoi-ellenes, mint azok, akik a mostani animeconon hordozták azt a táblát, én elfogadom, ha valaki nézi, bár én a nememből kifolyólag egyet sem fogok megnézni. Engem ami érdekel az az, hogy miért szeretik ennyire a lányok? Annyira jó látni, hogy 2 fiú mit csinál az ágyban? T_T
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Rakjon fel magáról Yaois képet, aki mer
Vááááááá!!!
Megvesztél, ember? Minek adod alájuk a lovat?
Cöhh, bezzeg a yuris beütésű képektől nem ijedeznél ennyire. (A nyakamat rá xD.)
Nos, miattam nem fenyegeti reális veszély a nyakadat De tudod: kinek a pap, kinek a papné...
Képet meg küldjél csak, hadd legyen egy "értelmes" (eheheh... ) topik is a fórumon...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Cöhh, bezzeg a yuris beütésű képektől nem ijedeznél ennyire. (A nyakamat rá xD.)
Miért, küldenél? Nyitom a topikot.
Vááááááá!!!
Szerk: miyu 2008-10-18 23:47:28
Miért van ez a topic leghátul?
Mert odavaló...Rakjon fel magáról Yaois képet, aki mer
Vááááááá!!!
OK, vágom!
OMGomene
Akkor süllyesszük gyorsan!
no pussy, just the dicks
Miért van ez a topic leghátul?
Mert odavaló...Rakjon fel magáról Yaois képet, aki mer
Vááááááá!!!
Szerk: alister 2008-10-18 22:58:28
beküldve: 2008-10-18 22:54:59
(#145) Miért van ez a topic leghátul?
no pussy, just the dicks
Loli=shota. Loli sem feltétlen a lolicon rövidítése. Wiki is azt mondja 'sometimes'.
Hmm, akkor viszont az incesttel eddig el voltam tájolva.
Hát, nem értünk egyet, van ilyen. : )
Egyébként megjelent az Ikoku Irokoi Romantan OVA, láttátok? ^^ Egész szép az artwork, bár még nem néztem végig, csak bele-bele pillantottam.
beküldve: 2008-01-02 00:01:09
(#143) Huhh... ez a "mocsár" mélyebb, mint elsőre látszik...
beküldve: 2008-01-01 18:42:21
(#142) Loli=shota. Loli sem feltétlen a lolicon rövidítése. Wiki is azt mondja 'sometimes'.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen, de shota-t nem feltétlen rövidítésként értjük.
Incest csak ha ikrek ^.^
Shota csak ha két kisgyerek. Bácsi×kisfiú nem menő.
Incest csak ha ikrek ^.^
Shota csak ha két kisgyerek. Bácsi×kisfiú nem menő.
De, feltétlenül rövidítésként. A shota és a shotacon egy és ugyan az.
([Link])
Az incest az vérfertőzést jelent, ha ikrek, akkor twincest. ^^
Incest-re rákeresel angol szótárban meglátod. ^^
Sok olyan emberrel találkoztam, aki nem szereti a shotát, pedig yaoi fan. Ez olyan, mint az incest. Van akinek már túl sok(k).
Itt vagyok élőpéldának én . (Mondjuk yaoi-fannak kicsit túlzó kifejezés rám.) Nekem ez a vérfertöző meg pedofil vonal nem jön be. A durva szadomazó yaoi-t szemrebenés nélkül végig nézem de a shotától meg az incest-től valamiért habzik a szám. Pedig nem vagyok prűd...
Egyetértek
A durvákat én is megnézem, de ahol kisgyerekek vannak azt nem bírom.. animében ilyen az Enzai.. attól teljesen kikészültem
Mellesleg most jelent meg a Ikoku Irokoi OVA-ja (by Yamane Ayano sensei).. sajnos >>azokat<< a részeket cenzúrázták rendesen, de azért klassz lett Várom a 2-t.