Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2007-09-12 19:41:26
(#109) Rosszat kezdtél el nézni. A yuri kb úgy osztható be, hogy fiúknak és lányoknak. Nos, a Kannazuki speciel fiúknak van (nagyrobot, nagycici, kétcsaj, mi kell még?..). De van pl egy kedves Strawberry Panic nevezetű valami, amit még ugyan nem láttam, de elvileg az a "lányoknak" kategória.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-11 21:56:48
(#107) Hímuralom? Olyan már nem naon létezik Európában
Valamilyen szinten azért megtom érteni a fiúkat is.. nyáron el kezdtem nézni egy yurit (Kannazuki no Miko) és az első rész végefelé kinyomtam.. egyszerűen fájt a látvány, pedig azt hallottam jó anime. Minden esetre sok hasonlóság van a két műfaj között.. a yaoi mégsem bánt sőt...
Valamilyen szinten azért megtom érteni a fiúkat is.. nyáron el kezdtem nézni egy yurit (Kannazuki no Miko) és az első rész végefelé kinyomtam.. egyszerűen fájt a látvány, pedig azt hallottam jó anime. Minden esetre sok hasonlóság van a két műfaj között.. a yaoi mégsem bánt sőt...
beküldve: 2007-09-11 21:21:55
(#106) éjjen a hímuralom...
csak a nőstények ne vegyék a fejemet...lécci kíméljetek meg...
csak a nőstények ne vegyék a fejemet...lécci kíméljetek meg...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ugye ugye?
Ha egy fiú néz 2 lányt az normális, de ha egy lány 2 fiút az undorító? Hol az igazság?
Ha egy fiú néz 2 lányt az normális, de ha egy lány 2 fiút az undorító? Hol az igazság?
Igen sajnos hozzá kell szoknunk, hogy ilyen hímsoviniszta világban élünk A férfiak már csak ilyen taplók maradnak, ilyen az élet
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-11 15:54:11
(#104) na azt azér neeem attól elvonatkoztatunk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-11 13:54:10
(#103) Ha már itt tartunk mér nincs csápos démonos hentai szoba??
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
akkor menjetek Yuri szobába
és ráadásul nincs is yuri szoba...sőt még nem is láttam 1 yurit sem...
Gegew, ha nem teccik ne nézd, de fogadjunk, hogy a lány-lány kombináció teccik
hát bizony ebben van némi igasság...
ja és ha rövidítesz akko lécci csak simán Gege
beküldve: 2007-09-11 08:14:11
(#100) akkor menjetek Yuri szobába
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ugye ugye?
Hol az igazság?
Hol az igazság?
Igazsááág?? Na az nincs. Csak tények. Hozzá kéne szoknod...
Én is a 2 csajos kombóra szavazok
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-09-10 23:02:55
(#98) Ugye ugye?
Gegew, ha nem teccik ne nézd, de fogadjunk, hogy a lány-lány kombináció teccik
Az kinek nem tetszene?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-10 22:27:43
(#96) Gegew, ha nem teccik ne nézd, de fogadjunk, hogy a lány-lány kombináció teccik
beküldve: 2007-09-10 21:55:04
(#95) áááá miért vok itt...