Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
NPl. Mirage of Blazere vevő lennék A+-on, mivel csak a 6. részig sikerült megnézni japánul, 7-től felfele csak angol szinkronosat találtam... ennyi erővel meg már magyarul is nézhetném. ^^"
Az angol szinkronhoz nekem is volt 'szerencsém' amikor az ogm fájlnál véletlenül elfelejtettem átállítani a hangsávot japánra. Naoe szinkronhangja sokkolt... Én kb. másfél éve néztem, a 7. részt kezdtem, de mikor meghallottam milyen a szinkron ki is kapcsoltam. Nem bírtam végig nézni. azóta sem néztem végig, pedig közben már rájöttem, hogy tényleg, ogm-en lehet nyelvet választani.
Ízlés dolga, de én inkább ajánlanám hogy angolul nézd, mint magyaul (talán tanulod is a nyelvet egy kicsit) ( vagy japánul angol felirattal, én úgy szeretem. ) Ha lehetne inkább nézném portugálul (úgy egy kukkot sem tudok), mint magyarul, mert ettől a szinkrontól én a falat kaparom. Lehet hogy egyszerűen túl igényes vagyok, vagy szőrszálhasogató, de inkább filózom két órát a storyn, minthogy a magyar (nem jellemezném milyen) változatot hallgassam. De imádom az A+, és mindennek ellenére örülök, hogy van legalább egy ilyen csatorna.
Egyértelműen ízlések és pofonok. Én is azt mondom a japán a legjobb (angol felirattal vagy anélkül), de hogy az angolok legalább annyira nem tudnak szinkronizálni, mint a magyarok az tuti. Másrészt náluk is az van, mint nálunk, hogy van egy maréknyi szinkronszínész és minden animébe ugyan az van. (Nem mindha túl sok animét néznék angolul, de nekem ez jött le... vagy csak mind ugyan olyan rosszul szinkronizál. XD) Pedig azért ők jóval nagyobbak (területileg), mint mi vagyunk.
De igaz, a magyar szinkron is borzalmas. Sajnos nálunk a szinkronszínészet kb. a színésztanoncok havi megélhetéséhez kell, kb ezért vállalják el. A fordítások gyatrák, a studiók nem tudom, hogy állnak az egészhez, de igazán javíthatnának már a minőségi elvárásokon...
NPl. Mirage of Blazere vevő lennék A+-on, mivel csak a 6. részig sikerült megnézni japánul, 7-től felfele csak angol szinkronosat találtam... ennyi erővel meg már magyarul is nézhetném. ^^"
Az angol szinkronhoz nekem is volt 'szerencsém' amikor az ogm fájlnál véletlenül elfelejtettem átállítani a hangsávot japánra. Naoe szinkronhangja sokkolt... You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Szerk: kriptonima 2007-06-18 22:17:13
Nekem egyáltalán nincs is A+-om, nem is tudom, hogy szerencsére-e vagy sem. Igazából a falat tudom kaparni a magyar szinkrontól, viszont azért mégis néznék animét TV-ben néhanap.
Pl. Mirage of Blazere vevő lennék A+-on, mivel csak a 6. részig sikerült megnézni japánul, 7-től felfele csak angol szinkronosat találtam... ennyi erővel meg már magyarul is nézhetném. ^^"
Pl. Mirage of Blazere vevő lennék A+-on, mivel csak a 6. részig sikerült megnézni japánul, 7-től felfele csak angol szinkronosat találtam... ennyi erővel meg már magyarul is nézhetném. ^^"
Ízlés dolga, de én inkább ajánlanám hogy angolul nézd, mint magyaul (talán tanulod is a nyelvet egy kicsit) ( vagy japánul angol felirattal, én úgy szeretem. ) Ha lehetne inkább nézném portugálul (úgy egy kukkot sem tudok), mint magyarul, mert ettől a szinkrontól én a falat kaparom. Lehet hogy egyszerűen túl igényes vagyok, vagy szőrszálhasogató, de inkább filózom két órát a storyn, minthogy a magyar (nem jellemezném milyen) változatot hallgassam. De imádom az A+, és mindennek ellenére örülök, hogy van legalább egy ilyen csatorna.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
Nekem egyáltalán nincs is A+-om, nem is tudom, hogy szerencsére-e vagy sem. Igazából a falat tudom kaparni a magyar szinkrontól, viszont azért mégis néznék animét TV-ben néhanap.
Érdekes lehetett. XD Én biztos nem bírtam volna megállni röhögés nélkül. Odeonban is Gravi vetítésen voltak akik elkezdtek sikongatni a csókjeleneteknél.
De jó, hogy kihagytam... én csak a Paradise Kiss-et néztem meg a Kertitörpével. Annak hatására kezdtem el nézni a TV-ben. A Gravi meg úgyis érdekelt. Kár, h ma már nem tudok A+-t nézni, hiába van olyan csatornánk is...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-13 20:32:49
(#73) Érdekes lehetett. XD Én biztos nem bírtam volna megállni röhögés nélkül. Odeonban is Gravi vetítésen voltak akik elkezdtek sikongatni a csókjeleneteknél.
A gravifangirlpalánták támadására számytottam (senki ne vegy magára... de aki ott volt tudja mről beszélek)
Én egy 15 éves lány vagyok, mégsem ordibáltam, mikor megláttam a Gravit, pedig én is imádom Meg úgy minden BL-t, de hogy elkezdjek sikoltozni, ha meglátom, az egy kicsit sok. Volt 1 AMV-amiben volt Gravi is (conon) és nem hallottam a Gravis részek zenéjét. olyan zavaró volt...
A beszélő szerencsesüti...
A gravifangirlpalánták támadására számytottam (senki ne vegy magára... de aki ott volt tudja mről beszélek) arra, hogy esetleg végig állom az egészet szintén számítottam, de arra, hogy levegő nincs és a magam 22 évével öregnek érzem magam...
beküldve: 2007-05-13 12:15:56
(#70) Ehhehe, mi történt? Azt hitték, hogy a BL senkit sem érdekel, aztán kiderült, hogy a fangörlökből több van mint amire számítottak? XD
Nekem még mielőtt elkezdődött menekülhetnékem lett, a tömeg, a levegö helyét elhódító, egyre sűrűsödő testaromák/gázok mindez este nyolckor úgy, hogy előtte nem is aludtam...
Szerk: mazsola 2007-05-12 13:21:34
beküldve: 2007-05-12 11:50:21
(#68) Én nem hallottam semmit, és nagyon meleg volt szal a közepe fele kimentem... ^^" ezért sajna lemaradtam a képekről, de nem baj legalább nem maradtam éhes XD
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-05-11 22:28:08
(#67) Con BL-terén? ha hallottunk volna belőle valamit bizti jó lett volna
amúgy... a képekért már megérte bemenni XD... mondjuk... mikor kiadtak a Graviból egy képet és mindenki elkezdett visítani kicsit kiakadtam -_-"...
XD
a baj az volt, hogy a terem kicsi volt és a sok kiváncsi ember egymás nyakában csücsült kb... leülni csak a legszerencsésebbek tudtak... levegő kevésvolt... a hangzavar nagy, de mint mondtam a képekért megérte XXD
(Iason... Rikki *nyáladzik ezerrel*) XD
Nah mentem pápá
amúgy... a képekért már megérte bemenni XD... mondjuk... mikor kiadtak a Graviból egy képet és mindenki elkezdett visítani kicsit kiakadtam -_-"...
XD
a baj az volt, hogy a terem kicsi volt és a sok kiváncsi ember egymás nyakában csücsült kb... leülni csak a legszerencsésebbek tudtak... levegő kevésvolt... a hangzavar nagy, de mint mondtam a képekért megérte XXD
(Iason... Rikki *nyáladzik ezerrel*) XD
Nah mentem pápá
YAOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-05-06 11:28:52
(#66) Valaki mesélje el milyen volt a Con BL terén, sajnos egyik nap sem tudtam elmenni T.T, de hallottam volt valami BL előadás, meg a beszerezhető mangákról is meséljetek, volt valami érdekes?
Bohra Naono T_T nagy kedvenc, ha yaoiról van szó : ) Emlékszem, régebben jobban rá voltunk kattanva a yaoi témára, végül nem lettünk elvakult fangirlök :] Bohrától megvan két shortstorys kötet is, japánul (ah, nem tudom mikor tudom beszerezni a másik kettőt, amiről még tudok és ilyen : ).
A másik, akit imádok még, az Kazusa Takashima (bár csak Wild Rock és If dogs could also walk-ig jutottunk...)
A másik, akit imádok még, az Kazusa Takashima (bár csak Wild Rock és If dogs could also walk-ig jutottunk...)
Nyúúúú, őt is nagyon szeretem :) Nekem meg tőle van meg egy kötet, de én is éppen a többi (másik, plusz BN short story kötetek) beszerzésén gondolkozom
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."