Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2007-12-31 20:39:19
(#139) Igen, de shota-t nem feltétlen rövidítésként értjük.
Incest csak ha ikrek ^.^
Shota csak ha két kisgyerek. Bácsi×kisfiú nem menő.
Incest csak ha ikrek ^.^
Shota csak ha két kisgyerek. Bácsi×kisfiú nem menő.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sok olyan emberrel találkoztam, aki nem szereti a shotát, pedig yaoi fan. Ez olyan, mint az incest. Van akinek már túl sok(k).
Itt vagyok élőpéldának én . (Mondjuk yaoi-fannak kicsit túlzó kifejezés rám.) Nekem ez a vérfertöző meg pedofil vonal nem jön be. A durva szadomazó yaoi-t szemrebenés nélkül végig nézem de a shotától meg az incest-től valamiért habzik a szám. Pedig nem vagyok prűd...
Szerk: miyu 2007-12-31 16:06:39
a shota nekem sem igazán a szívem csücske, incest viszont jöhetXD mondjuk apa/fia az elég necces nálam, de a tesók az ItaSasu páros óta nem zavarnakXD
Nálam a HP fandomból a Wealey ikrek óta kedvelt dolog az incest. ItaSasu meg persze rátett még egy lapáttal.
Engem a shota sem zavar, bár a Pico-sorozatért nem vagyok oda. Nekem túl hentai-s.
beküldve: 2007-12-30 15:20:43
(#136) a shota nekem sem igazán a szívem csücske, incest viszont jöhetXD mondjuk apa/fia az elég necces nálam, de a tesók az ItaSasu páros óta nem zavarnakXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-30 14:18:04
(#135) *pansy jött okoskodni* lőjetek le, ma ilyen napom van.
shota, mint shotacon rövidítése, ált. olyan kapcsolatot jelent ahol egy felnőtt és egy kisfiú kapcsolatáról van szó. (Az mindegy hogy a másik fél mi, nő/férfi/fiú/lány)
Yaoi körökben shotának hívjuk azt, amikor a malexmale páros legalább egyik tagja kisfiú. Pico to Chico = shota (shotacon) Boku no Pico = shota (shotacon)
Ha kislány, akkor az inkább lolicon. ^^ (röviden loli)
Én tippelem, hogy lány vagy, de kisebbséges megjegyzés miatt meg kell, hogy kérdezzem: lány vagy? XD
De pl. a shota rajongók is kisebbségben vannak a yaoisták között. Sok olyan emberrel találkoztam, aki nem szereti a shotát, pedig yaoi fan. Ez olyan, mint az incest. Van akinek már túl sok(k).
shota, mint shotacon rövidítése, ált. olyan kapcsolatot jelent ahol egy felnőtt és egy kisfiú kapcsolatáról van szó. (Az mindegy hogy a másik fél mi, nő/férfi/fiú/lány)
Yaoi körökben shotának hívjuk azt, amikor a malexmale páros legalább egyik tagja kisfiú. Pico to Chico = shota (shotacon) Boku no Pico = shota (shotacon)
Ha kislány, akkor az inkább lolicon. ^^ (röviden loli)
A nagy többség leginkább sztem azt se tudja, mi az a yaoi. ;P De ha már idekeveredtem (másik topicot kerestem, amit persze nem találok ), akkor kijelentem: kisebbséghez tartozok. Már megint. XD
Mondjuk, akkor már inkább shota, dehát végülis vhol átfedésben vannak.
Mondjuk, akkor már inkább shota, dehát végülis vhol átfedésben vannak.
Én tippelem, hogy lány vagy, de kisebbséges megjegyzés miatt meg kell, hogy kérdezzem: lány vagy? XD
De pl. a shota rajongók is kisebbségben vannak a yaoisták között. Sok olyan emberrel találkoztam, aki nem szereti a shotát, pedig yaoi fan. Ez olyan, mint az incest. Van akinek már túl sok(k).
Hogy neked honnan jött ide a shota? x333
áááááh... x_x hát male/male = male/male, nem?... jajj. x_x gomen, tényleg azt hittem, hogy EZ még 1értelmű. A shota nem feltétlenül male×male, sőt, többségben nem az. Ott van a Pico to Chico, na az male×male shotaság, de az előtte lévő Boku no Pico pedig már shotacon yaoi.
A shota eredetileg csak a loli férfi (fiú) megfelelője. A lolik sem leszbikusak mindig. Aztán onnantól kezdve, hogy a shotácskáink melyik nemhez vonzódnak inkább, az már egy másik kategória
beküldve: 2007-12-12 20:39:17
(#133) hát, nemtom emberek, nem lehet h nem elég magas a véralkoholszintetek?
YohxRen = something kinda love thing XD
áááááh... x_x hát male/male = male/male, nem?... jajj. x_x gomen, tényleg azt hittem, hogy EZ még 1értelmű. na végig olvastam a beszélgetéseteket...hát nekem ez nem teljesen világos vagy csak énvok a hülye?
Izé...akkor legalább nem egyedül te vagy hülye
Valahogy nekem se jön össze
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-12-12 20:01:56
áááááh... x_x hát male/male = male/male, nem?... jajj. x_x gomen, tényleg azt hittem, hogy EZ még 1értelmű. na végig olvastam a beszélgetéseteket...hát nekem ez nem teljesen világos vagy csak énvok a hülye?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
áááááh... x_x hát male/male = male/male, nem?... jajj. x_x gomen, tényleg azt hittem, hogy EZ még 1értelmű. YohxRen = something kinda love thing XD
És nem is hívják őket shotának, úgy bizony...
igen, épp erre próbáltam én is rávilágítani. *khm* ... most akkor miről is beszélünk / mit nem értettél? YohxRen = something kinda love thing XD
És nem is hívják őket shotának, úgy bizony...
Annyit, hogy shota=aranyos kisfiú...
egen. de 1 átlagos yaoiban szereplő 20onkörüli nálam vhogy nem a kisfiú kategória YohxRen = something kinda love thing XD
Annyit, hogy shota=aranyos kisfiú...