Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
Mondjuk, akkor már inkább shota, dehát végülis vhol átfedésben vannak.
Shota~yaoi? No ezt most nem értem O.o
De tekintve, hogy 89%-ban a kisfiú szereplők mind shoták, jól jártunk
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Lotus 2007-12-11 20:07:50
Shota~yaoi? No ezt most nem értem O.o
De tekintve, hogy 89%-ban a kisfiú szereplők mind shoták, jól jártunk
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én olvastam már olyan yaoi ficit, amit hímnemű egyed írt. Szerintem semmi rossz nincs benne, azért mert valaki megnézi még nem lesz homokos
De a nagytöbbség szerintem is tartja a távolságot...
A nagy többség leginkább sztem azt se tudja, mi az a yaoi. ;P De ha már idekeveredtem (másik topicot kerestem, amit persze nem találok ), akkor kijelentem: kisebbséghez tartozok. Már megint. XDDe a nagytöbbség szerintem is tartja a távolságot...
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Lotus 2007-12-11 17:06:39
beküldve: 2007-11-11 21:30:42
(#121) Én olvastam már olyan yaoi ficit, amit hímnemű egyed írt. Szerintem semmi rossz nincs benne, azért mert valaki megnézi még nem lesz homokos
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-11 21:28:40
(#120) Én ahogy észrevettem a hím nemű ember egyedek ált. tartják a 3 méter távolságot ettől a műfajtól. (Vagy nem vallják be h nézzik.) Unokabátyám azt mondta erre *ő is már "a gondolattól rosszul van" táborba tartozik* hogy nem 'férfias' ilyet nézzni és hogyha egy férfi ilyet nézz akkor azt hiszik majd róla h homokos
anyám...
anyám...
beküldve: 2007-10-07 09:32:43
(#119) Engem teljesen ledöbbent, hogy ha valaki undorodik a műfajtól, akkor miért jön ebbe a topicba. ^^ Persze a negatív vélemény is vélemény... de csak ha normálisan van megfogalmazva.
A yaoi pont az a lányoknak, mint a fiúknak a yuri... És vannak lányok, akik megnézik a yurit, tehát lehetnek fiúk is, akik megnézik a yaoit. Ettől senki nem lesz rosszabb ember. (max. perverzebb... :P)
Néztem a felhozatalt Conon, még mindig nem volt túl nagy a választék yaoi mangákból. (Mondjuk hentai-t sem láttam sokat... lehet korábban kellett volna benyomulni. XD)
Meglepetésemre láttam Love Mode-ot és Kizunát angolul. Viszont többnyire a Juné féle kevésbé ismert mangákkal találkoztam csak. :(
A yaoi pont az a lányoknak, mint a fiúknak a yuri... És vannak lányok, akik megnézik a yurit, tehát lehetnek fiúk is, akik megnézik a yaoit. Ettől senki nem lesz rosszabb ember. (max. perverzebb... :P)
Néztem a felhozatalt Conon, még mindig nem volt túl nagy a választék yaoi mangákból. (Mondjuk hentai-t sem láttam sokat... lehet korábban kellett volna benyomulni. XD)
Meglepetésemre láttam Love Mode-ot és Kizunát angolul. Viszont többnyire a Juné féle kevésbé ismert mangákkal találkoztam csak. :(
beküldve: 2007-09-15 11:12:25
(#118) az az idézet tőlem származik és ha megnézed akko ott van a végén az a kis vigyorgó fejecske...ami talán nem véletlenül került oda...ami talán jelentheti azt h nem kell véresen komojan venni...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerintem senki nem szólta le a másikat.
nem is az. csak egyszerűen nem tudom megérteni... ha én vmit nem szeretek akkor próbálom elkerülni. nem? ha nem szeretem a yaoit (jelen esetben) akkor nem nézem, és nem beszélek róla!
és hogy megcáfoljam amit írtál egy idézet:
"hááát ha van 1 kis eszed akko messze elkerülöd" ezt a témát.
én ezt úgy értelmezem h aki szereti a yaoit az khm.... inkább nem írom tovább.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
ha vkinek nem tetszik a yaoi akkor miért jön folyton/állandóan ide? másoknak beszólni/másokat leszólni?
Szerintem senki nem szólta le a másikat.
kétségtelen h a legjobb a yuri!
De még mennyire, hogy az.
beküldve: 2007-09-14 06:59:20
(#115) ha vkinek nem tetszik a yaoi akkor miért jön folyton/állandóan ide? másoknak beszólni/másokat leszólni? eléggé érdekes...
az meg h a való életben ki hogy viszonyul a melegekhez szerintem nem ebbe a topicba (fórumba?!) tartozik. legalábbis nem olyan szinten h több hsz is erről szóljon egy-egy embertől!
yaoit nem igazán láttam, de a shounen-ai jobban tecc idáig! de kétségtelen h a legjobb a yuri!
az meg h a való életben ki hogy viszonyul a melegekhez szerintem nem ebbe a topicba (fórumba?!) tartozik. legalábbis nem olyan szinten h több hsz is erről szóljon egy-egy embertől!
yaoit nem igazán láttam, de a shounen-ai jobban tecc idáig! de kétségtelen h a legjobb a yuri!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-09-12 22:23:12
(#114) Az életben én is a hetero kapcsolatra szavazok.
ennek teljes szívemből örülök...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-12 21:18:48
(#112) Itt most nem a b..zikról van szó.. a yaoi képregény Nincs bajom a melegekkel, rajzon naon teccik amikor 2 szerelmes fiú khm.. együtt van, de a valóságban kicsit tényleg durva. Nem érdekelnek.
Az életben én is a hetero kapcsolatra szavazok.
Az életben én is a hetero kapcsolatra szavazok.
beküldve: 2007-09-12 20:41:57
(#111) **** Lásd még: Fórum Szabályzat ****
Többször nem szeretnék ilyen hozzászólást látni itt, ok?
Többször nem szeretnék ilyen hozzászólást látni itt, ok?
Szerk: Csaba 2007-09-20 17:24:45
Hímuralom? Olyan már nem naon létezik Európában
Nem csak Európában. Manapság a férfiakat a nők irányítják, mondjuk régen is így volt... Persze mindig akadnak kivételek.
Valamilyen szinten azért megtom érteni a fiúkat is.. nyáron el kezdtem nézni egy yurit (Kannazuki no Miko) és az első rész végefelé kinyomtam.. egyszerűen fájt a látvány
Egen, valahogy így vagyunk a yaoival.