Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2008-10-19 19:42:35
(#169) Még a végén én jövök ki gonoszként a dologból. Ezért most szeretném leszögezni, hogy nagyon szeretem a yaoit és a melegekkel is szimpatizálok.
Annyit mondanék, hogy csak nagyon kevés yaoi van, ami magát a meleg témát boncolgatja. Semmi köze a valósághoz, inkább csak a romantikára vágyó nőneműeknek készül... így simán
Annyit mondanék, hogy csak nagyon kevés yaoi van, ami magát a meleg témát boncolgatja. Semmi köze a valósághoz, inkább csak a romantikára vágyó nőneműeknek készül... így simán
beküldve: 2008-10-19 19:10:33
(#168) Nincsenek ferde hajlamaim, de semmi problémám a homoszexuális párokkal. Elfogadom őket, és úgy hallottam, ezt Japánban ezekből a témákból készült mangák/könyvek/filmek segítik elő.
Szerintem alapból minden lányban benne van ilyesmifajta vonzódás, kevés akiben nincs. És fiúknál szintén. Aki mást állít az hazudik.
Ott a pont.
beküldve: 2008-10-19 18:24:27
(#166) emm,én ennyit fűznék hozzá a témához:Nem ítélem el a malageket(kivéve ha egy srác rámcuppanna,azt nagyon nem komlánám "enyhén" szólva...),de yaoi meg yuri mangákat én nem olvasok...viszonylag tág az érdeklődési köröm,de az ilyesmi távol áll tűlem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én hetero vagyok, de semmi bajom a melegklubokkal. Egyszer elvittek egy londoni nem-strict gayclubba bulizni, és azt kell mondjam, nem láttam még olyan felszabadult partizást sehol, sem annyi fesztelen, vidám embert
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Oké, konkrétan soha nem mondják ki a mangákban, de a yuri és yaoi mangák szereplői leszbik és melegek. És ezzel már érthető is, hogy az emberek többsége mért nem szereti a műfajt. Én erre gondoltam.
Jól van na, nem vagyok ám teljesen retardált. Csak az emberek többsége azért másképpen reagál, ha egy animében lát csókolózni két fiút, mint amikor a való életben. Valószínűleg a nagy yaoi fangirlök is meglepődnének, ha betévednének egy melegbárba. A yaoi és a yuri azért elég távol áll a valóságtól. Ha jól tudom van japánban manga kimondottan melegeknek is, de az nem a yaoi, ez csak a hetero lánykák perverziójának kiélését szolgálja.
Távol áll, ez teljesen biztos. Egész érdekes dolgokat lehet a yaoi történetéről olvasni, és tökre érthető, hogy ez hogy alakult ki Japánban.
Meleg klubbok... az bármilyen érdeklődésű heteronak betesz .
Oké, konkrétan soha nem mondják ki a mangákban, de a yuri és yaoi mangák szereplői leszbik és melegek. És ezzel már érthető is, hogy az emberek többsége mért nem szereti a műfajt. Én erre gondoltam.
Jól van na, nem vagyok ám teljesen retardált. Csak az emberek többsége azért másképpen reagál, ha egy animében lát csókolózni két fiút, mint amikor a való életben. Valószínűleg a nagy yaoi fangirlök is meglepődnének, ha betévednének egy melegbárba. A yaoi és a yuri azért elég távol áll a valóságtól. Ha jól tudom van japánban manga kimondottan melegeknek is, de az nem a yaoi, ez csak a hetero lánykák perverziójának kiélését szolgálja.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-19 16:46:20
(#162) Az egész műfajt tönkretették az utcán, buszon, iskolában, conon sikongató 12 évesek. Ki látott már olyat, hogy egy srác kiabáljon ilyesmiket? Miattuk hiszik a rendes, normális, yaoi szerető lányokról, hogy betegek.
Szerintem alapból minden lányban benne van ilyesmifajta vonzódás, kevés akiben nincs. És fiúknál szintén. Aki mást állít az hazudik.
Amíg megmarad a dolog a fantáziálás szintjén, és nem kezdi az ember teljesen komolyan venni magát vagy a műfajt, addig minden tök rendben van.
Amíg megmarad a dolog a fantáziálás szintjén, és nem kezdi az ember teljesen komolyan venni magát vagy a műfajt, addig minden tök rendben van.
Nem azt mondtam, hogy nincs joguk, egyszerűen csak elítélik őket. (most a rajongókról beszélek)
Kérdezz meg valakit mit gondol a leszbikről és mit a melegekről. Tök nagy a különbség... nők és férfiak is ugyanúgy vélekednek róluk. Két nőt jobban elfogadnak.
Kérdezz meg valakit mit gondol a leszbikről és mit a melegekről. Tök nagy a különbség... nők és férfiak is ugyanúgy vélekednek róluk. Két nőt jobban elfogadnak.
Most nem konkrétan a leszbikre és a melegekre gondoltam, hanem a yaoira meg a yurira.
Szerk: superkrumply 2008-10-19 16:44:00
Nem azt mondtam, hogy nincs joguk, egyszerűen csak elítélik őket. (most a rajongókról beszélek)
Most nem konkrétan a leszbikre és a melegekre gondoltam, hanem a yaoira meg a yurira.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az már rég köztudott, hogy a férfiak szeretik nézni a néniket együtt, az viszont, hogy a lányok is szeretnek nyálat csorgatni az ellenkező neműekre, már sokkal durvábbnak számít.
Miért számít durvábbnak? Ha egy férfi gerjedhet arra, hogy két nő, akkor egy csaj miért ne gerjedhetne arra, hogy két srác? Félreértés ne essék, nem vagyok BL fangirl, de ha az egyiknek van létjogosultsága, akkor a másiknak miért ne lenne.
Egyébként ez a jelenség, mármint, hogy a csajok, buknak két pasira, nem csak az animés közegben van jelen. legalábbis én nem itt találkoztam vele először. A slasherek is vannak szép számmal, és ők a nyugati kultúrkörből táplálkoznak.
Az már rég köztudott, hogy a férfiak szeretik nézni a néniket együtt, az viszont, hogy a lányok is szeretnek nyálat csorgatni az ellenkező neműekre, már sokkal durvábbnak számít.
Ennek alapvetően kulturális okai vannak, valahonnan a viktoriánus prűd képmutatás tájáról.
ez egy olyan perverzió, amit mindenkinek 4 fal között kellene kiélnie.
Szvsz a szexualitás, mint témakör teljes egészében a négy fal közötti terekre tartozik, minden formájában.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-19 12:55:15
(#157) Hát, hogy is mondjam én mangában szivesen olvasok yaoit, viszont élőben nem hiszem hogy kibírná a gyomrom.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Miért számít durvábbnak? Ha egy férfi gerjedhet arra, hogy két nő, akkor egy csaj miért ne gerjedhetne arra, hogy két srác? Félreértés ne essék, nem vagyok BL fangirl, de ha az egyiknek van létjogosultsága, akkor a másiknak miért ne lenne.
Egyébként ez a jelenség, mármint, hogy a csajok, buknak két pasira, nem csak az animés közegben van jelen. legalábbis én nem itt találkoztam vele először. A slasherek is vannak szép számmal, és ők a nyugati kultúrkörből táplálkoznak.
Nos, én nem vagyok olyan radikálisan Yaoi-ellenes, mint azok, akik a mostani animeconon hordozták azt a táblát, én elfogadom, ha valaki nézi, bár én a nememből kifolyólag egyet sem fogok megnézni. Engem ami érdekel az az, hogy miért szeretik ennyire a lányok? Annyira jó látni, hogy 2 fiú mit csinál az ágyban? T_T
Japánban ott vannak a doujinshik, külön conok és boltok, ott ez totál elfogadott műfaj. Teljesen része az mangás kultúrának. Hmm... egy fiúval úgysem lehet ezt megértetni, nem is kell erőltetni, az viszont nagyon gáz, ha valakinek emiatt szólnak be. Otaku-otakuval ne csináljon már ilyet...
A fene se tudja, én is nagyon szeretem, de azt viszont túlzásnak tartom, hogy 12 éves kislányok cetliket, pólókat aggatnak magukra, és táblákon hírdetik Naruto és Sasuke szerelmét. Ne keverjük a szezont a fazonnal, ez egy olyan perverzió, amit mindenkinek 4 fal között kellene kiélnie. Mindenkinek van az animézés/mangázáson belül kedvenc perverz műfaja, nem kell reklámot csinálni nekik.
Ég az arcom, amikor a conon kislányok ezzel szórakoznak, valakinek fel kéne őket világosítani, hogy ez csak fantázia és a valósághoz nem sok köze van.
Nah kb ennyit akartam...
Kimerítő válasz volt, köszönöm szépen ^^ Hát valamelyik performance cosplay versenyen el is játszották, hogy Naruto és Sasuke... Én égtem helyettük.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu