Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
Én most (megint) Naono Bohra-kattantságban szenvedek. Említették itt korábban, hát elővettem, ami megvolt, és beszereztem, ami nem. Nyúúúúúúú
Bohra Naono T_T nagy kedvenc, ha yaoiról van szó : ) Emlékszem, régebben jobban rá voltunk kattanva a yaoi témára, végül nem lettünk elvakult fangirlök :] Bohrától megvan két shortstorys kötet is, japánul (ah, nem tudom mikor tudom beszerezni a másik kettőt, amiről még tudok és ilyen : ).
A másik, akit imádok még, az Kazusa Takashima (bár csak Wild Rock és If dogs could also walk-ig jutottunk...)
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
Hát elvileg a nincs befejezve, de hogy a gyakorlatban lesz-e folytatása, azt szerintem még Minami Ozaki sensei sem tudja. XD Egyébként sztem lesz folytatása...
Remélem :) Sajnos, vagy sem, de kinézem belőle, hogy megint kitalálja, hogy nincs ihlete, és nem fejezi be hátha nem így lesz, már úgy a szívemhez nőttek Meg ha valakik, akkor ők megérdemelnének végre egy happy endet, hiába nem szeretem a happy endeket, de már épp eleget szenvedtek... *ölel*
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-05-01 19:55:57
[QUOTE]
Apropó, most akkor be van vajon fejezve (hogy ily szép magyartalanul fejezzem ki magam), vagy nincs? A 14. Bronze kötet nem győzött meg a történet végéről...
Apropó, most akkor be van vajon fejezve (hogy ily szép magyartalanul fejezzem ki magam), vagy nincs? A 14. Bronze kötet nem győzött meg a történet végéről...
Hát elvileg a nincs befejezve, de hogy a gyakorlatban lesz-e folytatása, azt szerintem még Minami Ozaki sensei sem tudja. XD Egyébként sztem lesz folytatása...
Nekem egy nagy kedvencem a Zetsuai Bronze. Az első yaoi-m/shounen ai-m volt. :) Kouji máig nagy szerelmem.
Érdekes, én külön-külön egyiküket sem szeretem de együtt imádnivalók és verhetetlenek, nekem is nagy-nagy kedvenc a mű (ha nem is az első - azt hiszem, a második ilyen tárgyú manga volt, amit olvastam) Apropó, most akkor be van vajon fejezve (hogy ily szép magyartalanul fejezzem ki magam), vagy nincs? A 14. Bronze kötet nem győzött meg a történet végéről...
Én most (megint) Naono Bohra-kattantságban szenvedek. Említették itt korábban, hát elővettem, ami megvolt, és beszereztem, ami nem. Nyúúúúúúú
beküldve: 2007-04-30 21:03:09
(#60) Nekem egy nagy kedvencem a Zetsuai Bronze. Az első yaoi-m/shounen ai-m volt. :) Kouji máig nagy szerelmem.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Nekem a Fujimi Orchestra OVA-ja volt nagyon csalódás a mangához képest... (Bocsi, ha előttem már elmondták...)
Nekem csak annyi bajom volt vele, hogy mikor kezdtem volna komolyan venni midíg történt vmi amin röhögni kellett például a villanypóznán percekig vinnyogtam és ez egy alapvetően drámai hangvételű animénél eléggé hangulatromboló tud lenni
beküldve: 2007-04-30 20:04:11
(#58) Nekem a Fujimi Orchestra OVA-ja volt nagyon csalódás a mangához képest... (Bocsi, ha előttem már elmondták...)
A beszélő szerencsesüti...
Én pont az OVA-hoz hasonló poénos részek miatt nem álltam neki a mangának. Tetszett a mozgókép verzió, ám pont a poénos dolgok nem hiányoztak :( Ezek szerint ez a vonal viszonylag dominánsnak mondható a mangában is?
Azzal nem is lenne gondom, hogy nem yaoi, véleményem szerint változatlanul a shonen-ai felé húzok (persze tisztelet a kivételnek).
Azzal nem is lenne gondom, hogy nem yaoi, véleményem szerint változatlanul a shonen-ai felé húzok (persze tisztelet a kivételnek).
Igen, a humor a fő vonala az egésznek. Amit én nem bánok, mert enélkül kapnánk egy tök száraz krimit. Így viszont van, ami feloldja a feszültséget. És hát, Dee egy állat itt is Egy imádnivaló állat.
Amúgy az OVA tényleg csak a jéghegy nem is csúcsa, hanem alja. A 2. kötet egyetlen kis fejezete, amit ráadásul alaposan átírtak az animében. A manga jobb. :) Bár el tudnám viselni az egészet animében látni
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
beküldve: 2007-04-12 11:23:03
(#56) Én pont az OVA-hoz hasonló poénos részek miatt nem álltam neki a mangának. Tetszett a mozgókép verzió, ám pont a poénos dolgok nem hiányoztak :( Ezek szerint ez a vonal viszonylag dominánsnak mondható a mangában is?
Szerk: Loona 2007-04-12 11:24:07
Pont ma néztem Faket és épp azon gondolkodtam, hogy el kéne olvasni. Ha másért nem is a poénok miatt. Bár nem tudom mennyire... hogy is mondjam... yaoi vagy shounen-ai. De gondolom nem lehet sokkal yaoisabb, mint az OVA.
Most járok a harmadik kötetnél, és inkább shounen-ainak nevezném. És még a "pikánsabb" részek is inkább poénosak.
Azt tudom, hogy a végén összejönnek, de nem néztem utána mennyire yaoi
Meg az OVA-ból megismert mellékszereplőkről is azért megtudunk nagyon sok mindent.
Csak ajánlani tudom annak, aki jókat akar nevetni, néha meghatódni, és nem zavarják a drámaibb, akciósabb helyzetek sem.
Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón, /ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:/nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!/ Ma add, mit kaptál. Hamispénz a "holnap". /Fodor Ákos/
Szerk: Fairy 2007-04-12 07:40:07
Pont ma néztem Faket és épp azon gondolkodtam, hogy el kéne olvasni. Ha másért nem is a poénok miatt. Bár nem tudom mennyire... hogy is mondjam... yaoi vagy shounen-ai. De gondolom nem lehet sokkal yaoisabb, mint az OVA.
beküldve: 2007-04-11 08:52:05
(#53) Huh! Kedvencek mangakák: Kodaka, Ozaki, Bohra, Kazusa, Ougi, Minase és még sokan sokan .
Kedvenc mangáim: Kizuna, Not ready sensei, (minden ami Kodaka), Zetsuai 1989 és Bronze, Love Mode, Level C, Haru wo, Finder series, Desire boy (és minden mi Bohra) és itt is lehetne a végtelenségig sorolni.
A jelenlegi favoritom (eddig valahogy kimaradt) a Fake. Még csak a 2. kötetnél járok, de a buszon tuti, hogy idiótának néztek, a levakarhatatlan vigyor miatt a képemről. Szerettem/szeretem az ova-t is, de annyira nem érdekelt soha, hogy a mangát is elolvassam. Most rászántam magam és verem a fejem a falba, hogy miért hagytam ezt ki eddig. Fantasztikusan jó lett az egész. Dee egy imádnivaló állat, Ryo meg ugyanolyan édes, mint az ovában. Vannak jelenetek, amikhez egyszerűen muszáj volt visszalapozni, mert annyira ott voltak.
Szóval csak ajánlani tudom.
Kedvenc mangáim: Kizuna, Not ready sensei, (minden ami Kodaka), Zetsuai 1989 és Bronze, Love Mode, Level C, Haru wo, Finder series, Desire boy (és minden mi Bohra) és itt is lehetne a végtelenségig sorolni.
A jelenlegi favoritom (eddig valahogy kimaradt) a Fake. Még csak a 2. kötetnél járok, de a buszon tuti, hogy idiótának néztek, a levakarhatatlan vigyor miatt a képemről. Szerettem/szeretem az ova-t is, de annyira nem érdekelt soha, hogy a mangát is elolvassam. Most rászántam magam és verem a fejem a falba, hogy miért hagytam ezt ki eddig. Fantasztikusan jó lett az egész. Dee egy imádnivaló állat, Ryo meg ugyanolyan édes, mint az ovában. Vannak jelenetek, amikhez egyszerűen muszáj volt visszalapozni, mert annyira ott voltak.
Szóval csak ajánlani tudom.
Sadahiroban kellemeset csalódtam. Még yaoizásom kezdetén töltöttem le az UGH első pár fejezetét, de ahogy belenéztem, hát kicsit megrémültem a jamaikai beütésű karaktertől és nem is olvastam tovább. Aztán végre rávettem magam és rájöttem, hogy tök érdemes volt elolvasni. ^^ Tőle még a Neji no Kaiten-t is szeressem.
A NnK és az UGH nem rossz, de Sadahirotól a Haito Diamond, vagy a Pathos közelebb állnak a szívemhez. Az átlag bl-nél sokkal nagyobb hangsúlyt kap a story és a karakterek személyisége, de azért meg vannak benne azok a fangirlcsabda pillanatok is amiért az ember a 0 story/0 karakterfejlődés yaoi oneshotokat "olvasni" szokta.
Mármint a rajzstílusát nem kedveled vagy a történet-vezetését? Artwork téren engem sem nyert meg, de a történet kárpótolt. Ilyen kis aranyos, vicces story, mondjuk ez is nézőpont kérdése, aki az angst-et kedveli, annak nem biztos, hogy tetszeni fog. Bár később még biztos lesznek benne komolyabb részek, de ez az első OVA kellemesen könnyed volt.
Winter Cicada-t tényleg könnyebb követni az OVA-ban, nekem legalább 2x el kellett olvasnom a mangát, mire megértettem. Eléggé zavaros volt.
Egyébként ti milyen yaoi mangákat látnátok szívesen "meganimésítve"?
Én pl. a Crimson Spell-t nagyon szívesen megnézném. Vagy a Brother-t. XD (A Brother a gyenge pontom, imádom ezt a művet.)
A rajzstílusát. Aranyos sztorinak tűnik, ha lesz angol sub, valószínű belenézek.Winter Cicada-t tényleg könnyebb követni az OVA-ban, nekem legalább 2x el kellett olvasnom a mangát, mire megértettem. Eléggé zavaros volt.
Egyébként ti milyen yaoi mangákat látnátok szívesen "meganimésítve"?
Én pl. a Crimson Spell-t nagyon szívesen megnézném. Vagy a Brother-t. XD (A Brother a gyenge pontom, imádom ezt a művet.)
Igen a sztori érthetőbb az OVA-ban, a mangában én sem értettem teljesen.
A Crimson Spell nem rossz választás, bár azt hiszem Sakuragi Yaya Koi Cha no Osahou mangájából nagyon szívesen látnék legalább legalább egy háromrészes OVA-t. Vagy bármelyik Bohra műből...bár ez valószínüleg csak álom marad. Azért a Ikoku Irokoi Romantan-ra kíváncsi vagyok...<3
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Yamane nekem se igazán kedvencem, de a rajzstílusát szeretem... igazán nagyon jó pasikat tud kreálni, Hallwill a hosszú fehér hajával... Bl mangakák közül inkább Sadahiro, Ogasawara, Bohra...(jajjj a macis A MACIS!!!!!) műveit olvasgatom szívesen. Megint előtört belőlem a fangirl, bocsi
Havi egy über-bishi az biztos. De Val sem semmi, főleg démon formájában. Kyaaa! És hát a kettő együtt... *nosebleed*
A teddy macis tényleg jó. XD Kicsit beteges... Ezt birom Bohra-ban, olyan történeteket tud kitalálni.
Sadahiroban kellemeset csalódtam. Még yaoizásom kezdetén töltöttem le az UGH első pár fejezetét, de ahogy belenéztem, hát kicsit megrémültem a jamaikai beütésű karaktertől és nem is olvastam tovább. Aztán végre rávettem magam és rájöttem, hogy tök érdemes volt elolvasni. ^^ Tőle még a Neji no Kaiten-t is szeressem.