Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
één-één *kéz föltesz*
Lunácska szereti az ilyesmit. Kivéve bizonyos alfajokat
Csi: valami kedvenced van esetleg? Én manga terén tartom magam a kezdeti nagy szerelemhez (Zetsuai-Bronze), még semmi sem tudta elvenni tőlük a trónt .
Lunácska szereti az ilyesmit. Kivéve bizonyos alfajokat
Csi: valami kedvenced van esetleg? Én manga terén tartom magam a kezdeti nagy szerelemhez (Zetsuai-Bronze), még semmi sem tudta elvenni tőlük a trónt .
Soksok meleg barátommal az élen nem mondhatnám (és soha nem is akarnám) hogy nem imádom őket ^^
Manga anime... hmm XD
Már említettem párszor, de én bármikor szívesen elmesélem
K-I-Z-U-N-AAAAAAAA *lovelovelovelove* éss minden ami Kodaka-sensei fémjelzésével történik XD
Ezenkívül Zetsuai...
A Bronze OVA ED-je a legeslegcsodálatosabb dal az egész világon
de télleg nem kezdek el sorolni mert holnapig nem fejezem be
YAOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha megnézed az ideit, kapásból 10 új manga megjelenés é
Eeh, hagy javítsam ki magam, kicsit utána néztem a dolgoknak és hát ha jól látom, akkor a 10-ből legalább 6 nem japán manga, amiért most kicsit csalódott vagyok, nem mintha gondom lenne az amerikai képregényekkel, csak azért mégis, nem ugyan az.
mangaattack: 6 db
fumax: 3 db
mangafan: 4db
plussz az usagi és a warcraft (bocsi, de nem tudom a kiadó pontos nevét ^^")
akkor ez 15 mangacím. tehát elég jól áll a szénánk. és bocsi ha vmilyen címet még kihagytam volna.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-03-30 18:40:28
ha megnézed az ideit, kapásból 10 új manga megjelenés é
Eeh, hagy javítsam ki magam, kicsit utána néztem a dolgoknak és hát ha jól látom, akkor a 10-ből legalább 6 nem japán manga, amiért most kicsit csalódott vagyok, nem mintha gondom lenne az amerikai képregényekkel, csak azért mégis, nem ugyan az.
Szerk: pansy 2007-03-30 17:10:42
beküldve: 2007-03-30 17:09:17
(#30) Mit olvastam utoljára, ami nagyon tetszett? Hát fúú, mostanában kicsit leálltam yaoi-val (így utóbbi 1 hónapban doujinshiket olvasgattam inkább), de talán a Gokuyou no Koibito és a The Tryan Who Fall in Love voltak, amik nagyon megtetszettek az utóbbi időben. Meg a Pistol in One Hand is nagyon aranyos volt. A szemüveges bishik a gyengéim. XD
Szerk: pansy 2007-03-30 17:11:34
beküldve: 2007-03-30 16:56:49
(#29) Az Odeonos vetítés nagyon súlyos volt (szervezés!), igazából csak kíváncsi voltam milyen lehet mozivásznon is látni, hisz egyik sem volt számomra újdonság. Rémes volt a tizenéves kiskölykök dumálását hallgatni végig a vetítés alatt...
Az igaz, hogy Lengyelországban van Bl is, talán épp azért mert a többségük vallásos - ők komolyan veszik a tanításokat és nem csak látszathívők mint nálunk? Most speciel a 'Szeresd felebarátod mint tenmagad' szerű dolgokra gondolok (nem vagyok biztos, hogy jól idéztem, régen volt már hogy hittanra jártam; bár nekem egy vallás sem való)
De hogy a fő témára visszatérjek, ti mit olvastatok legutóbb ami nagyon tetszett? Nekem most volt szerencsém a Poet was not built in a day harmadik fejezetéhez, és be kell valljam rég nevettem ilyen jóízűt (pedig speciel ez a fejezet nem is igazán BL) Takaguchitól eddig a Sakende Yaruze! volt az abszolút kedvenc, de lehet hogy ez megváltozik, egyszerűen beleszerettem a Poet-be
@Loona: ezért is kell mindig elolvasni miről szól a film mielőtt jegyet vennél XD
Az igaz, hogy Lengyelországban van Bl is, talán épp azért mert a többségük vallásos - ők komolyan veszik a tanításokat és nem csak látszathívők mint nálunk? Most speciel a 'Szeresd felebarátod mint tenmagad' szerű dolgokra gondolok (nem vagyok biztos, hogy jól idéztem, régen volt már hogy hittanra jártam; bár nekem egy vallás sem való)
De hogy a fő témára visszatérjek, ti mit olvastatok legutóbb ami nagyon tetszett? Nekem most volt szerencsém a Poet was not built in a day harmadik fejezetéhez, és be kell valljam rég nevettem ilyen jóízűt (pedig speciel ez a fejezet nem is igazán BL) Takaguchitól eddig a Sakende Yaruze! volt az abszolút kedvenc, de lehet hogy ez megváltozik, egyszerűen beleszerettem a Poet-be
@Loona: ezért is kell mindig elolvasni miről szól a film mielőtt jegyet vennél XD
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Érdekes kérdés, tényleg nagyon le vagyunk maradva anime-manga téren, de az előző évekhez képest, ha megnézed az ideit, kapásból 10 új manga megjelenés és hát azt a tényt, hogy épp egy MANGA kiadó! fórumán beszélünk róla sem szabad figyelmen kívül hagyni. Tehát végül is valamilyen szinten jó úton haladunk és végre beindult a dolog.
Sajnos a magyar emberek nagyon korlátozott gondolkodásúak, úgyhogy még nem nagyon lehetne a BL-t behozni.
Lengyelország meg azért fejlettebb nálunk és mondernebb a felfogásuk is, azért a németek nagy hatással vannak rájuk.
Sajnos a magyar emberek nagyon korlátozott gondolkodásúak, úgyhogy még nem nagyon lehetne a BL-t behozni.
Lengyelország meg azért fejlettebb nálunk és mondernebb a felfogásuk is, azért a németek nagy hatással vannak rájuk.
beküldve: 2007-03-30 15:09:17
(#27) A kiadással kapcsoladban teljesen igazad van Kriptonima, sajnos. Messze vagyunk mi még attól, hogy BL kötetek jelenjenek meg itt.
Sajnos igaz, de feltenném a kérdést, miért? Ennyire nyitottabbak lennének tőlünk, magyaroktól, a körülöttünk lévő országok lakói?
Pl: miért van az, hogy míg nálunk alig-alig kapni "sima" mangát is, nemhogy yaoit, Lengyelországban közben jobbnál-jobb mangák/animék kerülnek forgalomba. Pl: Wild Rock, Yami no Matsuei, Ai no Kusabi (könyv), és még lehetne sorolni. És még azt se lehet elmondani, hogy sokkal drágábbak, mert nem.
Ennyivel toleránsabb, nyitottabb lenne egy olyan ország, melyről köztudott, hogy már-már fanatikusan vallásosak?
Tanulság: nézd meg mit vetítenek, mielőtt elviszed a gyereked a moziba.
... szép-szép...
(egy volt osztálytársam egyszer hasonlóan járt, de ott ő vitte el az anyut a moziba egy filmre, amiről azt hitte, hogy egy, általuk szeretett film folytatása (gondolom hasonló cím), ám folytatás helyett valami vadidegen borzalom volt, amitől anyuci kikészült. )
Kusatta: no igen, a Senseinél tényleg sokkal jobb, előző fogalmazásomra reflektálva: sokkal aranyosabb :) Néha még a Kizunánál is, bár ez nálam kéthetetne változik, mikor melyikre vagyok épp "beállítva" :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
A kiadással kapcsoladban teljesen igazad van Kriptonima, sajnos. Messze vagyunk mi még attól, hogy BL kötetek jelenjenek meg itt.
Erről eszembe jut egy vicces történet. Nem tudom volt-e valaki az Odeonos anime vetítésen, de ott leadták a Gravitationt. Úgy történt a dolog, hogy reggel elkezdődött a vetítés 1 db teremben, de természetesen nem fért be mindenki egyszerre, 3 animét vetítettek, a Gravit, a ParaKisst és a GitS-t, de mindet többször. Na most senki nem tudta, hogy mit fognak vetíteni, mikor épp bejut, de mindenki nyomult. Mi a második körben jutottunk be, voltak a tömegben kopasz, kigyúrt férfiak meg 12 éves kislányok. Elkezdődik a vetítés megszólal a Super Drive. Mellettünk ülő fiúk kikészültek lelkileg. XD Vége a 2 résznek, jövünk ki a moziból és mögöttünk egy csapat 12 éves a szüleiknek: "Fúúj, anyuuuu, képzeld két pasi smárolt benne!" "Én ilyet soha többé nem nézek." XD Úgy röhögtünk, meg körülöttünk mindenki más is. Tanulság: nézd meg mit vetítenek, mielőtt elviszed a gyereked a moziba.
Erről eszembe jut egy vicces történet. Nem tudom volt-e valaki az Odeonos anime vetítésen, de ott leadták a Gravitationt. Úgy történt a dolog, hogy reggel elkezdődött a vetítés 1 db teremben, de természetesen nem fért be mindenki egyszerre, 3 animét vetítettek, a Gravit, a ParaKisst és a GitS-t, de mindet többször. Na most senki nem tudta, hogy mit fognak vetíteni, mikor épp bejut, de mindenki nyomult. Mi a második körben jutottunk be, voltak a tömegben kopasz, kigyúrt férfiak meg 12 éves kislányok. Elkezdődik a vetítés megszólal a Super Drive. Mellettünk ülő fiúk kikészültek lelkileg. XD Vége a 2 résznek, jövünk ki a moziból és mögöttünk egy csapat 12 éves a szüleiknek: "Fúúj, anyuuuu, képzeld két pasi smárolt benne!" "Én ilyet soha többé nem nézek." XD Úgy röhögtünk, meg körülöttünk mindenki más is. Tanulság: nézd meg mit vetítenek, mielőtt elviszed a gyereked a moziba.
Csi, ne izgulj, ha meglátom Bohra könyveit a polcon, akkor olyat sikítok, hogy arra tuti felébredsz. XD
Én is, valószínűleg akkorát, hogy a holtak is felébrednek... Az első Bohra mű amit olvastam azt hiszem a Three Wolves Mountain aztán a Fingertips Love volt, a kedvencem tőle a Whisper sorozat (The Future I Whisper to You/Kimi Ni Sasayaku Mirai)
A Kusatta OVA kritikán alulira sikeredett, sajnos.
Yuzuha Ougi, hmm...szerettem, hogy a DramaQueen volt olyan bátor, hogy nem változtatott a sztorin (a fiatalabb testvér 17-évesként szerepel; DMP/Juné általában 'följavitja' :PP a szereplők korát), sőt teljesen cenzúrázatlan XD
Én sajnos nem látok esélyt arra hogy a közeljövőben kiadjanak magyarországon BL mangát, mégcsak nagyon gyenge BL-tartalommal se, egyrészt a magyar társadalom nagyon éretlen (csak vissza kell olvasni a topicban), és biztos nem fogadná el a többség. Plusz, igaz, hogy nagyon sok rajongója van a műfajnak itthon is, de az a 'sok' még nem 'elég'; szerintem a példányszám amit el tudnának adni a kiadási költséget se fedezné (hát még a licenszet...) persze én lennék a legboldogabb ha mégis, de nem sok esély van rá...
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Szerk: kriptonima 2007-03-30 09:59:08
Nekem, személy szerint nincs gondom a Gravival, szerintem nagyon aranyos egy anime, de ha a lightos BL, akkor Loveless *____________*
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-30 08:31:55
(#21) Egyetértek, hogy a Gravinak nagy esélye van, mivel az egyik legismertebb BL nálunk. Én úgy vagyok vele, hogy ez volt az első BL mű, amit láttam és imádtam. De miután lassacskán belerázódtam a műfajba és egyre több mangát olvastam/animét láttam, hát igen csak leapadt az érdeklődésem iránta.
Nekem is az tetszett meg Bohra-ban, hogy nem tökéletes bishouneneket alkot, Oboreru Kankei volt az első, amit olvastam tőle, azóta is az egyik kedvenc one-shot-om. Meg a történetei is nagyon egyediek.
Kusattát én is nagyon szeretem. Bár kicsit zavart, mikor először olvastam, hogy 47 fejezetet kellett várnom arra, hogy valami történjen. Mármint, hogy "úgy" történjen. A végén pedig még meg is zavart, hogy az uke és seme szerepek kicsit felcserélődtek, de összességében nagyon szeretem a mangát... (Ezért kaptam majdnem szívrohamot, mikor megláttam azt a két részt, amit megcsináltak animének... rémálom volt.)
Kizuna mangát még nem olvastam T.T ugyhogy nem tudom hasonlítani.
Nálam még nagy kedvencek Yuzuha Ougi, Tohjoh Asami, Kazumi Maki,Takanaga Hinako, stb. Jah és Naono Bohra...persze.
@Csi, ne izgulj, ha meglátom Bohra könyveit a polcon, akkor olyat sikítok, hogy arra tuti felébredsz. XD
Nekem is az tetszett meg Bohra-ban, hogy nem tökéletes bishouneneket alkot, Oboreru Kankei volt az első, amit olvastam tőle, azóta is az egyik kedvenc one-shot-om. Meg a történetei is nagyon egyediek.
Kusattát én is nagyon szeretem. Bár kicsit zavart, mikor először olvastam, hogy 47 fejezetet kellett várnom arra, hogy valami történjen. Mármint, hogy "úgy" történjen. A végén pedig még meg is zavart, hogy az uke és seme szerepek kicsit felcserélődtek, de összességében nagyon szeretem a mangát... (Ezért kaptam majdnem szívrohamot, mikor megláttam azt a két részt, amit megcsináltak animének... rémálom volt.)
Kizuna mangát még nem olvastam T.T ugyhogy nem tudom hasonlítani.
Nálam még nagy kedvencek Yuzuha Ougi, Tohjoh Asami, Kazumi Maki,Takanaga Hinako, stb. Jah és Naono Bohra...persze.
@Csi, ne izgulj, ha meglátom Bohra könyveit a polcon, akkor olyat sikítok, hogy arra tuti felébredsz. XD
beküldve: 2007-03-29 22:03:34
(#20) Szerintem a Haru is egy gyöngyszem :)
Nem tudom... sztem ha lesz is kiadva valami shounen-ai... tuti a Gravi lesz az első... lehet válogatós vagyok, de mint már mondtan nem a szívem csücsöke
De...mind1... majd akkor ébresszetek fel, ha a polcokon megjelennek Bohra művei XD
Amúgy örülök, hogy ilyen sikeresnek mondható a topic
Szívem legelegmélye ez a témakör és jó érzés látni, hogy sokkal több fan van, mint gondoltam :)
Akik meg nem szeretik... megértettem..oké... de miért néz be ide? ezt nem értem ez kb olyan mint amit múltkor láttam... egy melegekről szóló oldalon teleírkálták a vendégkönyvet, ide nem illő szavakkal... mire jó az ilyen? soha nem értettem az ilyen homophob gondolkodásmódot ^^...
hátt mind1... eltértem a témától
Lényeg, hogy ...khm... éjen a Yaoi :3... ésss... gyerünk jányok (fiuk ^^) terjeszteniterjeszteni XD már így is a fél barátikörömet függővé tettem XD
Márr megint nem a témánál vagyok... XD
jajj... most látom csak... valaki Kodaka-senseit említett?
Rosszul tette... most szépen leülök és végigolvasom az összes mangáját... végig lapzom az összes rawot és belemerülök az OVAkba XD
Sensei egyszerűen fantasztikus erre nincs jobb szó...
csoda...varázslat...realitás sal fűszerezve... most mondja valaki hogy nem fantasztikus (ne ...inkább ne mondja mert elhalálozom XD)
Nem tudom... sztem ha lesz is kiadva valami shounen-ai... tuti a Gravi lesz az első... lehet válogatós vagyok, de mint már mondtan nem a szívem csücsöke
De...mind1... majd akkor ébresszetek fel, ha a polcokon megjelennek Bohra művei XD
Amúgy örülök, hogy ilyen sikeresnek mondható a topic
Szívem legelegmélye ez a témakör és jó érzés látni, hogy sokkal több fan van, mint gondoltam :)
Akik meg nem szeretik... megértettem..oké... de miért néz be ide? ezt nem értem ez kb olyan mint amit múltkor láttam... egy melegekről szóló oldalon teleírkálták a vendégkönyvet, ide nem illő szavakkal... mire jó az ilyen? soha nem értettem az ilyen homophob gondolkodásmódot ^^...
hátt mind1... eltértem a témától
Lényeg, hogy ...khm... éjen a Yaoi :3... ésss... gyerünk jányok (fiuk ^^) terjeszteniterjeszteni XD már így is a fél barátikörömet függővé tettem XD
Márr megint nem a témánál vagyok... XD
jajj... most látom csak... valaki Kodaka-senseit említett?
Rosszul tette... most szépen leülök és végigolvasom az összes mangáját... végig lapzom az összes rawot és belemerülök az OVAkba XD
Sensei egyszerűen fantasztikus erre nincs jobb szó...
csoda...varázslat...realitás sal fűszerezve... most mondja valaki hogy nem fantasztikus (ne ...inkább ne mondja mert elhalálozom XD)
YAOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Csi 2007-03-29 22:07:40