Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2007-03-29 22:03:23
(#19) A kukoricás jelenetet én sem hiszem hogy valaha elfelejtem... XD
Nálam általában számít az artwok, de ha a sztori jó, mindenképp elolvasom; egyébként én nem tudom elképzelni hogy valaki ne szeresse Minase Masara stílusát. Bohrában azt szeretem nagyon ahogy testeket rajzol, mert nem 'tökéletesnek' rajzolja általában, ha egy idősebb karakter szerepel ez látszik is rajta de ettől nem lesz kevésbé szebb, sőt. Nagy kedvenceim még Haiji Sakura, Miyamoto Kano, Mieko Koide, Toyama Mako, Tenzen Momoko, Sakuragi Yaya és Matsumoto Temari bár még sorolhatnám...
És a Not Ready! Sensei tényleg édes, bár én a Kodakától a Kusattát szeretem a legjobban még a Kizunánál is jobban.
Nálam általában számít az artwok, de ha a sztori jó, mindenképp elolvasom; egyébként én nem tudom elképzelni hogy valaki ne szeresse Minase Masara stílusát. Bohrában azt szeretem nagyon ahogy testeket rajzol, mert nem 'tökéletesnek' rajzolja általában, ha egy idősebb karakter szerepel ez látszik is rajta de ettől nem lesz kevésbé szebb, sőt. Nagy kedvenceim még Haiji Sakura, Miyamoto Kano, Mieko Koide, Toyama Mako, Tenzen Momoko, Sakuragi Yaya és Matsumoto Temari bár még sorolhatnám...
És a Not Ready! Sensei tényleg édes, bár én a Kodakától a Kusattát szeretem a legjobban még a Kizunánál is jobban.
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
Én csak azt nem értem, hogy valaki aki nem szereti a műfajt minek olvas bele egy topic-ba aminek ez a témája. Ha nem szereti, egyszerűen kerülje el; vagy legalábbis mondja el a véleményét kultúráltan.
Épp valami hasonlót akartam írni, mikor visszaolvastam, mi történt a legutóbbi látogatásom óta.
Nem tudom megérteni, hogy ha valamit nem szeretek, vagy nem érdekel, miért néznék bele mégis a topikjába, és miért mennék el akár addig, hogy még bele is olvasok, hogy reagálhassak az ottani, általam egyébként tejesen érdektelen beszélgetésre, valami oda abszolút nem, de hangnemében sehova máshova sem illővel. Ez szerintem kissé ellentmondásos, továbbá nagyon nem egyenlő a gyermeki kíváncsisággal, mikor valamit nem akarunk látni, mégis meglessük. Nem tudok az ilyesmire magyarázatot találni, és nem is szeretnék bajlódni azzal, hogy keressek...
A Haru-hoz hozzászólva (hogy visszataláljunk), a két OVAhoz előbb volt szerencsém, mint a mangához, és végülis pozitívan álltam hozzá, de annyira mégsem: a "keserédesen" jobb szó. Tetszett, de ott volt a "de". Jónak találtam a történetet, de itt is ott volt az a bizonyos "de" - valami mégsincs rendben.
Később volt szerencsém a mangához, és valósággal beleszerelmesedtem, megszerettem a mangaka az OVA-ban kétes hozzáállással fogadott rajzstílusát; mérföldekkel verte a mozgóképet, és megérttette, mi is hiányzott az OVA verzióból azelőtt :)
pansy: nyúúúúú, Not Ready! Sensei-t mennyire szeretem, olyan... aranyosak :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-03-29 21:21:07
Tény, hogy nem olyan, mint az eredeti Youka Nitta által készített rajzok.
SP-t én személy szerint nagyon szeretem. PWP, de a rajza szép és az a kevés története ami van elég jó. Mondjuk nálam az artwork annyira nem számít, különben nem lenne kedvencem sem a Zetsuai/Bronze sorozat, sem pedig Not Ready! Sensei. Persze az sem baj ha szép a rajz (Minase Masara nálam no.1 artwork terén). Meg jó, ha egy kicsit eredeti a dolog, pl. Naono Bohra és a középkorú ukék. *drools*
Boku no Sexual Harassment: kukoricás jelenet számomra feledhetetlen. XD
Ha már ronda artwork, akkor Enzai... de ebben legalább fiúnak néznek ki a fiúk...
SP-t én személy szerint nagyon szeretem. PWP, de a rajza szép és az a kevés története ami van elég jó. Mondjuk nálam az artwork annyira nem számít, különben nem lenne kedvencem sem a Zetsuai/Bronze sorozat, sem pedig Not Ready! Sensei. Persze az sem baj ha szép a rajz (Minase Masara nálam no.1 artwork terén). Meg jó, ha egy kicsit eredeti a dolog, pl. Naono Bohra és a középkorú ukék. *drools*
Boku no Sexual Harassment: kukoricás jelenet számomra feledhetetlen. XD
Ha már ronda artwork, akkor Enzai... de ebben legalább fiúnak néznek ki a fiúk...
Bárki nyugodtan elmondhatja a véleményét, de a szabad véleménynyilvánítás nem egyenlő a bunkósággal és trágársággal. Valószínűleg nem láttad az eredeti üzenetet amit szerencsére a moderátor törölt azóta. Azzal, hogy ez szerinted természetellenes dolog, én ugyan nem értek egyet; de neked szíved joga így gondolkodni; bár az hogyha valaki nem tudja olyannak elfogadni a másikat, amilyen, az énszerintem igenis szűklátókörűség; persze ebben sem kell egyetértened velem^^;;
Én csak azt nem értem, hogy valaki aki nem szereti a műfajt minek olvas bele egy topic-ba aminek ez a témája. Ha nem szereti, egyszerűen kerülje el; vagy legalábbis mondja el a véleményét kultúráltan.
@pansy
Nekem épp azt artwork miatt nem tetszettek az előző OVA-k, Youka Nitta-sensei általam igen szeretett stílusához képest igancsak silányra sikeredtek, persze nem vártam el, hogy pont olyan legyen mint a manga; de ennél azért jobbra számítottam. Bár még így is többször is megnéztem őket.
Még így is a jobban sikerült OVA-k közé tartoznak, a MoB OVA-kal, Kizuna 3-al és Lesson XX-el együtt (bár ez utóbbi nem bővelkedik sztoriban, azért nagyon aranyos); be kell valljam, hogy a SP-on és Boku no Sekuharán is jól szórakoztam bár totál PWP mind a kettő.
@pansy
Nekem épp azt artwork miatt nem tetszettek az előző OVA-k, Youka Nitta-sensei általam igen szeretett stílusához képest igancsak silányra sikeredtek, persze nem vártam el, hogy pont olyan legyen mint a manga; de ennél azért jobbra számítottam. Bár még így is többször is megnéztem őket.
Még így is a jobban sikerült OVA-k közé tartoznak, a MoB OVA-kal, Kizuna 3-al és Lesson XX-el együtt (bár ez utóbbi nem bővelkedik sztoriban, azért nagyon aranyos); be kell valljam, hogy a SP-on és Boku no Sekuharán is jól szórakoztam bár totál PWP mind a kettő.
Szerk: kriptonima 2007-03-29 18:30:03
beküldve: 2007-03-29 15:13:05
(#15) Itt bárki szabadon elmondhatja a véleményét és csak ezért mert más a véleménye(amivel egyetértek, hiszen a homokos dolgok annyira természetellenesek, hogy arra már nincs szó) attól még nem biztos, hogy szűk látókörű vagy faragatlan.Annak viszont örülök, hogy vannak még normális gondolkodású emberek, akik nem néznek ilyeneket.Aki meg ilyet néz az az ő dolga.Ha neki ez jó, akkor tegye.
Szerk: Raptor 2007-03-29 15:14:11
beküldve: 2007-03-29 12:15:28
(#14) Kedvenc műfajom.
Huh, látom itt mindenki nagyon kritikus szemekkel vizsgálja az animéket.
Nekem tetszettek a Haru OVA-k, de hozzájuk képest a Fuyu no Semi sztem artwork-öt tekintve rosszabb.
Boku no Picoba inkább bele sem kezdek, hentai topicba való anime... Pico az OVA nagy részében inkább hasonlít egy lányra, mint fiúra.
Okane ga Nai, igazából a rajza annyira nem nyűgözött le, a történet viszont szépen követi a mangát, tehát annak, akinek jó volt a manga, jó lesz az anime is. XD
Zetsuai/Bronze = <3
Igazából most, hogy ilyen szép számban jelennek meg magyarul a mangák, elkezdtem reménykedni, hogy esetleg egy lightos BL, shounen-ai is napvilágot fog látni nálunk. Naiv vagyok? Lehet. ^^"
Huh, látom itt mindenki nagyon kritikus szemekkel vizsgálja az animéket.
Nekem tetszettek a Haru OVA-k, de hozzájuk képest a Fuyu no Semi sztem artwork-öt tekintve rosszabb.
Boku no Picoba inkább bele sem kezdek, hentai topicba való anime... Pico az OVA nagy részében inkább hasonlít egy lányra, mint fiúra.
Okane ga Nai, igazából a rajza annyira nem nyűgözött le, a történet viszont szépen követi a mangát, tehát annak, akinek jó volt a manga, jó lesz az anime is. XD
Zetsuai/Bronze = <3
Igazából most, hogy ilyen szép számban jelennek meg magyarul a mangák, elkezdtem reménykedni, hogy esetleg egy lightos BL, shounen-ai is napvilágot fog látni nálunk. Naiv vagyok? Lehet. ^^"
Szerk: pansy 2007-03-29 12:17:00
Mint a lepra.
Iyla, ha nem szereted a műfajt, egyszerűen kerüld el, a topic címe igencsak egyértelmű. (És elgondolkozhatnál az aláírásomon is...)
Csi, az Okane ga Nai Ova-t nem láttam, mert már a manga is megfeküdte a gyomrom, abba is hagytam a harmadik kötet táján és azóta sem tudom rávenni magam hogy újrakezdjem, (klisé klisé hátán rosszul szerkesztve + girly uke = nem nekem való); de a Winter Cicada-t nagyon várom, remélem nem szúrják úgy el mint az előző kettő Haru OVA-t.
Szerk: kriptonima 2007-03-29 10:17:51
Miért ütközöm bele mindig ebbe a müfajba? ***moderálva***
*** csak kulturáltan, emberek - Admin ***
Mert terjed hálégnek
Mint a lepra.
Egyébként meg nem kötelező nézni. Ha már valami 18+-t akarok, akkor inkább mellőzöm ezt a műfajt.
Miért ütközöm bele mindig ebbe a müfajba? ***moderálva***
Mert terjed hálégnek
YAOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-03-28 16:28:38
(#10) Miért ütközöm bele mindig ebbe a müfajba? ***moderálva***
Szerk: Admin 2007-03-28 16:40:03
beküldve: 2007-03-27 21:05:47
(#9) A Boku no Pico.. hát az.. OO' nincs különösebb bajom a shotával, de eléggé... khm...
az Enzai meg eléggé gyomorforgató.
*többihez nincs kedve írni XD*
az Enzai meg eléggé gyomorforgató.
*többihez nincs kedve írni XD*
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
*hentai* a shota is jöhet... egészen amíg nem túlontúl dúrva a korkülönbség és amíg a kölyköt nem öltöztetik női ruhába XD
Boku no Pico?
no ez volt az, amit megnéztem, és meg is ette a béka (a lomtár ikonja béka )...
A cross-dressing nekem úgy egészben nem jön be, legyen akár korkülönbség, akár "ennél nőiesebb már nem lehetek" karakter... Ellenben a skótszoknyás úrfikra bukok (de ez már offtopic )
Jajj.. amúgy látta valaki az Okane ga Nai-t (No money?)... nekem az anime verzió állati nagy csalódás volt...
csak nekem tűnik fel, hogy mostanság nem tudnak jó yaoianimét gyártani???
nekem tetszett. Talán pont a kevesebb erőszakos jelenet miatt. Nomeg szeretem az ilyen "jaj mi a fenét is csinálok" hozzáállást, amit Kanou művel (és amit a mangában nemigen érzékeltem...).
Szerk: Loona 2007-03-27 19:32:54
hmm... Ai no kusabira visszatérve... igen ez a baj az OVA-val... de én mióta szembetalálkoztam az eredeti történettel... az OVAval az a baj hogy sokkalinkább BDSM (na jó... ez azér dúrva jelző erre ^^") elemeket tartalmaz, pedig a történetből kiderül hogy kedves kis ukénk bizony egyáltalán nemvan sanyargatott pozícióban XD.
Enzaial nem maradtál le semmiről... és a Legend of the blue wolvessal vagyok úgy, hogy elég volt az amennyit hallottam róla XD bőven elég...
Őszintén szólva szorlut belém annyi perverzió hogy nem riadok vissza az SM cuccoktólsenem... szovval nem akadok le ^^ különben is XD néha meg kedvet kapok Ayano Yamane híres (hírhedt?) alkotásához - Finderhez - is ^^
*hentai* a shota is jöhet... egészen amíg nem túlontúl dúrva a korkülönbség és amíg a kölyköt nem öltöztetik női ruhába XD
Jajj.. amúgy látta valaki az Okane ga Nai-t (No money?)... nekem az anime verzió állati nagy csalódás volt...
mind1.... maradok a régieknél... és imádom továbbra is Kodaka-senseit XD
Jah és aki bírja a hülyeségeket, az idióta poénokat olykor olykor elég...khm... naturális elemeket ^^ az feltétlenül nézzen utána Ougi-sensei alkotásainak XD... megéri
Enzaial nem maradtál le semmiről... és a Legend of the blue wolvessal vagyok úgy, hogy elég volt az amennyit hallottam róla XD bőven elég...
Őszintén szólva szorlut belém annyi perverzió hogy nem riadok vissza az SM cuccoktólsenem... szovval nem akadok le ^^ különben is XD néha meg kedvet kapok Ayano Yamane híres (hírhedt?) alkotásához - Finderhez - is ^^
mind1.... maradok a régieknél... és imádom továbbra is Kodaka-senseit XD
Jah és aki bírja a hülyeségeket, az idióta poénokat olykor olykor elég...khm... naturális elemeket ^^ az feltétlenül nézzen utána Ougi-sensei alkotásainak XD... megéri
kriptonima: szia-szia
Z... Zetsuai? *hebeghabog könybelábadt szemmel* azaz egy csoda... de nálam a Kizuna a második helyre szorítja ... de imádom még az Ai no Kusabit, meg shounen-aik közül a Lesson XX...
viszont az Enzait rühellem... és tesség megkövezni... de a Gravi senem kedvenc nálam a shounen-aik körében ^^
éljenek az igényes mély érzéssel teli alkotások...
de persze jöhet minden... van pár shota ami kifejezetten aranyos...
Ami azt illeti élek halok Kodaka-sensei műveiért, bár a Bohra, Minase és Nitta műveket senem vetem meg ... na jó... én asszem befejezem mielőtt kisregényt írok a legkedvencebb kedvenceimről XD
Hmm, szép sorban válasz :)
(már megint regényt írok...)
A Kizuna szintén nagy kedvenc nálam is, nomeg Kodaka-sensei munkái úgy nagy általánosságban, de nálam meg ő szorult hátrébb :)
A Lesson XX szerintem aranyos :) De az Ai no Kusabi valahogy sosem fogott meg különösebben. Nem mondom, hogy nem tetszik, csak hogy felejtősebb. Meg... nem tetszik benne egyesek hozzáállása, ez a petto-dolog meg végképp nem.
Az Enzai OVA változatát, bevallom őszintén, még nem láttam. Egyszer régebben megszereztem, de kodek hiányában nem sikerült megnyitnom a file-t. Helyhiány miatt később törölnöm kellett valamit a gépről, és gondoltam, ha úgysem tudom megnézni, akkor mostanában nem fog hiányozni. Azóta pedig bővebben hallottam arról, miről is szól, és talán pont emiatt nem siettem az ismételt beszerzésével. Nem szeretem a műfajban sem az esztelen, túlzott erőszakot, sem a shotát, ebben pedig tudtommal mindkettőből akad.
A Gravival kapcsolatban én épp nemrég (a sorozat magyar televíziós pályafutása során) jöttem rá, hogy jó-jó, de annyira mégsem. Annak idején, amikor jóval fiatalabban megnéztem, sokkal jobban tetszett, de most kevésbé. Valószínűleg akkor nagyot nyomott bennem "az új" meg a "végre meg tudtam szerezni" hatása, és többször is megnéztem, de mostanság nem. A TV persze rávett, hogy leüljek megnézni (OK, nem kellett rávennie. Max. nekem páromat, hogy ne menjen haza, amíg én ezt nézem ), és valahol a sorozat közepe felé azon kaptam magam, hogy csak a negatívumokat látom meg a szereplőkben, még azokban is találok, akiket szeretek. Mindig is jobbnak tartottam a mangát, amióta volt szerencsém mindkettőt tanulmányozni, de most méginkább kidolgozatlannak látom az anime verziót. No, nem utáltam meg, de megláttam benne azt, ami szerintem (így utólag) közelebb van a valósághoz (már ahhoz, ahogy én viszonyulok ehhez az animéhez), mint amit először, a "végre láthatom ezt is" hevében fogtam fel belőle.
Z... Zetsuai? *hebeghabog könybelábadt szemmel* azaz egy csoda... de nálam a Kizuna a második helyre szorítja ... de imádom még az Ai no Kusabit, meg shounen-aik közül a Lesson XX...
viszont az Enzait rühellem... és tesség megkövezni... de a Gravi senem kedvenc nálam a shounen-aik körében ^^
Ami azt illeti élek halok Kodaka-sensei műveiért, bár a Bohra, Minase és Nitta műveket senem vetem meg ... na jó... én asszem befejezem mielőtt kisregényt írok a legkedvencebb kedvenceimről XD
Hmm, szép sorban válasz :)
(már megint regényt írok...)
A Kizuna szintén nagy kedvenc nálam is, nomeg Kodaka-sensei munkái úgy nagy általánosságban, de nálam meg ő szorult hátrébb :)
A Lesson XX szerintem aranyos :) De az Ai no Kusabi valahogy sosem fogott meg különösebben. Nem mondom, hogy nem tetszik, csak hogy felejtősebb. Meg... nem tetszik benne egyesek hozzáállása, ez a petto-dolog meg végképp nem.
Az Enzai OVA változatát, bevallom őszintén, még nem láttam. Egyszer régebben megszereztem, de kodek hiányában nem sikerült megnyitnom a file-t. Helyhiány miatt később törölnöm kellett valamit a gépről, és gondoltam, ha úgysem tudom megnézni, akkor mostanában nem fog hiányozni. Azóta pedig bővebben hallottam arról, miről is szól, és talán pont emiatt nem siettem az ismételt beszerzésével. Nem szeretem a műfajban sem az esztelen, túlzott erőszakot, sem a shotát, ebben pedig tudtommal mindkettőből akad.
A Gravival kapcsolatban én épp nemrég (a sorozat magyar televíziós pályafutása során) jöttem rá, hogy jó-jó, de annyira mégsem. Annak idején, amikor jóval fiatalabban megnéztem, sokkal jobban tetszett, de most kevésbé. Valószínűleg akkor nagyot nyomott bennem "az új" meg a "végre meg tudtam szerezni" hatása, és többször is megnéztem, de mostanság nem. A TV persze rávett, hogy leüljek megnézni (OK, nem kellett rávennie. Max. nekem páromat, hogy ne menjen haza, amíg én ezt nézem ), és valahol a sorozat közepe felé azon kaptam magam, hogy csak a negatívumokat látom meg a szereplőkben, még azokban is találok, akiket szeretek. Mindig is jobbnak tartottam a mangát, amióta volt szerencsém mindkettőt tanulmányozni, de most méginkább kidolgozatlannak látom az anime verziót. No, nem utáltam meg, de megláttam benne azt, ami szerintem (így utólag) közelebb van a valósághoz (már ahhoz, ahogy én viszonyulok ehhez az animéhez), mint amit először, a "végre láthatom ezt is" hevében fogtam fel belőle.
één-één *kéz föltesz*
Lunácska szereti az ilyesmit. Kivéve bizonyos alfajokat
Csi: valami kedvenced van esetleg? Én manga terén tartom magam a kezdeti nagy szerelemhez (Zetsuai-Bronze), még semmi sem tudta elvenni tőlük a trónt .
Lunácska szereti az ilyesmit. Kivéve bizonyos alfajokat
Csi: valami kedvenced van esetleg? Én manga terén tartom magam a kezdeti nagy szerelemhez (Zetsuai-Bronze), még semmi sem tudta elvenni tőlük a trónt .