Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2013-03-09 15:10:03
(#364) Hmm, én is köszönöm, ez tiszta logikusan hangzik 

"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-09 14:34:23
(#363) beküldve: 2013-03-09 14:30:09
(#362) Nem mondtam, hogy mindenkire igaz. De van benne valami.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Nekem elmagyarázták:
Mert a női olvasónak így nem kell féltékenykednie az átlagos kis női főhősre, aki elszereti tőle a szépséges pasit. Tehát nincs konkurencia, minden pasi csak az olvasóé - az hogy egymással vannak jóban, az nem számít, hiszen jöhet mind a kettő
nálam ez nem így van,h ellenpéldát is említsek
Mert a női olvasónak így nem kell féltékenykednie az átlagos kis női főhősre, aki elszereti tőle a szépséges pasit. Tehát nincs konkurencia, minden pasi csak az olvasóé - az hogy egymással vannak jóban, az nem számít, hiszen jöhet mind a kettő
nálam ez nem így van,h ellenpéldát is említsek
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-09 14:24:45
Nekem elmagyarázták:
És van is benne valami, tessék csak pl a Vampire Knightra gondolni: a női olvasók többsége mind utálja az ottani női főhőst, hogy milyen átlagos kis szerencsétlen (Bezzeg ők!) és persze nem méltó a két srác érdeklődésére sem.
És van is benne valami, tessék csak pl a Vampire Knightra gondolni: a női olvasók többsége mind utálja az ottani női főhőst, hogy milyen átlagos kis szerencsétlen (Bezzeg ők!) és persze nem méltó a két srác érdeklődésére sem.
Úgyhogy én se bánnám ha egyszer a műfajnak egy rajongója elmagyarázná nekem, hogy mi a jó abban, hogy azt nézzék, amint két pasi egymással ...
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-09 13:53:49
(#358) sorozatot azt nem nézek
ha mangáról van szó,az is fontos szempont h néznek ki a főszereplők
ha mangáról van szó,az is fontos szempont h néznek ki a főszereplők
Szerk: JaakuHebi 2013-03-09 14:00:22
beküldve: 2013-03-08 15:12:24
(#357) Pl, Mondjuk elkezdesz nézni egy yaoit, de akkor még nem tudod a sztorit (vegyük úgy, hogy nem olvasol utána x3), és az első-második rész retekunalmas, akkor is továbbnézed? Úgy mi fog meg benne?
Vagy csak szimplán türelmes vagy? x3
Vagy csak szimplán türelmes vagy? x3"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Ez felvet pár kérdést, de olyan zavaros, hogy nem bírnám értelmesen feltenni xD
pl
beküldve: 2013-03-08 15:05:42
(#355) Ez felvet pár kérdést, de olyan zavaros, hogy nem bírnám értelmesen feltenni xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-03-08 15:05:57
nálam a történet az elsődleges szempont
a többi csak utána
beküldve: 2013-03-07 17:29:38
(#353) Szerintem én maradi emberke vagyok, mivel sem a Yuri sem a Yaoi (pedig én is lány vagyok) nem kedvenc, nekem még mindig a fiú-csaj páros hagyomány jön be.
De ez nem baj, mivel elég uncsi lenne, ha mindenkinek ugyan azok a dolgok tetszenének.
De ez nem baj, mivel elég uncsi lenne, ha mindenkinek ugyan azok a dolgok tetszenének.
beküldve: 2013-03-07 17:25:28
(#352) Én nem szeretem. Adtam neki esélyt, de nem jött be (pedig lány vagyok). Úgyhogy én se bánnám ha egyszer a műfajnak egy rajongója elmagyarázná nekem, hogy mi a jó abban, hogy azt nézzék, amint két pasi egymással ...
Na nem mintha ez miatt bárkit elitélnék, csak nekem pl a yuri inkább bejövős, mint ez.
Na nem mintha ez miatt bárkit elitélnék, csak nekem pl a yuri inkább bejövős, mint ez.
-
Szerk: C-san 2013-03-07 17:25:42
beküldve: 2013-03-07 17:15:20
(#350) Kövezzetek meg, de én nem tudom miért szeretitek ezt a műfajt (azt sem bánnám ha egy röpke kis magyarázatot is kapnék, az "azért", "mert csak" és az ehhez hasonlókon kívül) De azért bevallom, engem is lekötött egy-két jelenet belőle, de nem vagyok nagy híve. :)