Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yaoi
beküldve: 2010-12-19 06:29:33
(#334) Tudom a karácsony topic nem ez. De azért...
Happy YAOI karácsonyt mindenkinek!!!
Happy YAOI karácsonyt mindenkinek!!!
-
Szerk: C-san 2010-12-19 06:30:08
beküldve: 2010-09-24 20:59:43
(#333) Nekem a kedvenc a Junjou romantica....bár nem sokat láttam még, de ez nem hinném hogy változni fog
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
tudom,játszottam már vele
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:41:39
van belőle játék, gépre
vérlázítóan pangg a fórum....
vérlázítóan pangg a fórum....
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-20 19:37:16
beküldve: 2010-09-20 16:47:47
(#330) beküldve: 2010-08-25 19:40:09
(#329) a-a-aaaaaaa!
ezt is meg fogod nézni! kötelezlek rá, mint a Junjou Roamntikára is
Rendben...
De nekem jelenleg OnePiece OnePiece keeeeelll
MIANEVED?!
ismerek egy olyan írót, aki csak slash műfajban nyomul, és szerintem nagyon igényes munkái vannak, ha gondolod, megkérdezhettem tőle, hogy van-e valami ötlete, szabadideje.
Nagyon megköszönném! Mert nekem komoly terveim vannak......mondjuk az is nagy segítség lene ha a meglévő sztorimat felturbózná illetve kritizálná....mind1....akkor ha lehet kérlek kérdezd meg és köszi a segítséget.....T_T...*teljesen meghatódva*.....ja és neked is köszi azért !!!!!!!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 00:43:02
Majd akkor szólj, ha Crimson Spellből jön az enyime...
a-a-aaaaaaa!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Üdv... azért ide írom ezt mert legfőképp ebben a témában szeretnék mangát csinálni a gond csak az hogy nekem nem megy annyira jól a történetírás...vagy túl perverz vagy túl horrorisztikus....:P.... a lényeg amiért tehát írok hogy ha valaki tud nekem 1 Írót az értesítsen! vagy ha valakinek nagyon megy..... segítsetek plíz! ÍRÓ KELL NEKEM!!!
Szívesen segítenék én is neked, de nem aktuális, mert perpill 3 sztorit kéne befejezni, kettőt elkezdni, így a figyelmem elégé megoszlik. másrészt, mint Miho drágának, nekem se nagyon fekszik ez a műfaj, vagyis még nem mertem belekezdeni :'D
DE, ismerek egy olyan írót, aki csak slash műfajban nyomul, és szerintem nagyon igényes munkái vannak, ha gondolod, megkérdezhettem tőle, hogy van-e valami ötlete, szabadideje.
beküldve: 2010-06-23 18:17:16
(#323) omg ez a topic még nem halt meg? jejj!
Tyrant who Fall inLove-ból anyime készül! jejj, örülök
Tyrant who Fall inLove-ból anyime készül! jejj, örülök
én nem ismerem!! ezt a sorozatot!! de boztos jo!
Blehh......*kávé kiköp*....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!.....Csatt.....*a földön röhög tovább*.... sorozat? Anyám!....először járj utána a dolgoknak picinyem mielőtt ekkora baromságot beírnál... má' bocs.....-.-.....de legalább feldobtad a napom ........
beküldve: 2010-06-21 01:01:48
(#321) Köszi skacok...rem majd sikerül... mondjuk azért ez a téma mármint a horror meg a yaoi együtt mert nem naon találkoztam még ilyennel és jó lenne alkotni 1 jót....am meg tényleg jó ha tod hova tartasz de nem mindegy hogy hogy mármint van amikor csak elindulsz hogy majd csak odajutsz és van amikor elindulsz és tudatosan megállsz pár helyes....stb....én inkább random szerűen szeretem ezt csinálni. meg aztán számomra itt inkább a rajzoláson van a lényeg....nem szokásom ugyanis vázlatot készíteni én ha rajzolok akkor egyből rajzolok mindent..nekem úgymond nincs szükségem olyanra hogy vázlat...(nem szeretem a félkész dolgokat).az engem feldühít....kinek mi....(kinek a pap kinek a papné.....) de minden estere köszi a tippeket
beküldve: 2010-06-19 21:53:29
(#320)