Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Miért kell neked minden kérdésedet ebben a topicban feltenned? Főleg miután a kérdéseid 99%-ára van megfelelő topic. Most éppen ez: [Link] Ajánlom, hogy olvass vissza.
mond azt nekik, hogy:Jobban örülnétek ha cigire és alkoholra költeném a pénzem?-ez mindig bejön
Azt, hogy "hagyjatok békén".
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-25 19:25:07
(#34387) Hello van egy problémám és tanácsot szeretnék kérni. A szüleim mindig piszkálnak hogy nőjjek már fel meg miért ienekre költöm a pénzem (manga , mondo ,DVD-k) és valaki tudna mondani valamit mit mondjak nekik hogy békén hagyjanak ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-25 16:44:31
(#34386) Franc vigye el a Szigetet. Pont Szepezddel egy időben lesz.
Yaven: ezt muszáj volt?
Yaven: ezt muszáj volt?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-03-25 15:33:48
(#34383) méééért? ma kaptunk engedélyt rá h szétszedjük a fórumot! személyesen Dz-tőlXD
énmeg mondtam szépen, hogy nem
ki vagy te hozzám képest?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-03-25 15:29:04
Retikülbe is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Wackenbe? Oemgé.
Vigyél magaddal.
Vigyél magaddal.
ott esélyesen összefutunk
sziget ára miatt felejtős. viszont megyek wackenbe. mötáááááááááááááá áááááááááááááááá áááááááál. meg gondolom majd szinre is mer az csak egy 10es
sziget ára miatt felejtős. viszont megyek wackenbe. mötáááááááááááááá áááááááááááááááá áááááááál. meg gondolom majd szinre is mer az csak egy 10es
-
Szerk: ∂z 2010-03-25 14:40:48
A Bodomon és az Ill Ninon más érdekes nekem nincs... De gondolom a napijegyek most is ugyanolyan elmebeteg árban lesznek, mint eddig, szóval mindenképp kihagyós.
Marad a Metalfest május végén, arra viszont már csak a Nevermore miatt is illene kimenni. Látni akarom Loomis drágámat IRL dárkulni. Azzal a csúnya héthúrosával.