Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-10 16:05:18
(#31016) én is gratulálok
kíváncsi leszek hogy fognak neki tetszeni az animék
kíváncsi leszek hogy fognak neki tetszeni az animék
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Jé... rólatok hallottam már.
Gratulálok a kicsihez ^^
Gratulálok a kicsihez ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-10 15:56:36
(#31014) フリツク オル シィ : Wáhh, azok a régi szép idők, mikor még új voltam itt és a szüleimemel akartam elfogadtatni az animéket, mangákat... Utólagis kössz a sok jó tanácsot ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-10 15:52:18
(#31013) igaz, azok is voltak, mila-t is néztem néha, de engem se fogott meg, csak a rajza... azért van egy idevagó P.Mobil számom is, főleg a címe: Maradsz, aki voltál, és leszel, aki vagy!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-10 15:49:48
(#31012) Vagy pl Grimmesék anime változat, vagy Ezüstnyíl, meg volt még más is. Pl unokatesóm inádta a Mila a szupersztárt. Mondjuk csak egy részt láttam, mert utáltam
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-10 15:47:23
(#31011) lényegében a 89-90 környékiek mér majdhogynem animén nőttek fel nincs igazam? Bara papa, Nils Holgerson, Maja a méhecske, Csizmás Kandúr 1-2, SM, DB, Candy Candy, Hosszúlábú apu, Lili a virágtündér, Hello Sandybell, Pokemon, Inuyasha und so weiter...
Az utolsó egyszarvú, Heidi, A titokzatos könyv...
Az utolsó egyszarvú, Heidi, A titokzatos könyv...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 15:50:26
én is azzal kezdeném, és Klasszikus Csizmás Kandúrral hát, ősanimés... ha jól emlékszem az első anime amit láttam és emlékszem is rá, az a Bara papa volt. Az jó arány? mostmár kíváncsi vagyok
Az "ős" megjelölés nem az animefogyasztásra vonatkozott, hanem az itteni tagságra... (mert igazán a "régiek" ismernek minket )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
én a pokémonnal kezdtem és csak pár évvel később jöttem rá hogy azt animének hívják ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-10 15:42:55
(#31008) én kiskoromban nem mertem megnézni a Hófehérkét 18 éves koromban láttam először
a Kukucskával fogja kezdeni? ;D
nos, az anyukát ismerve, szentem miyazakival :P
Exiled-nél a pont...
(Vagy apukát ismerve Shinkai Makoto-val... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2010-01-10 15:41:53
beküldve: 2010-01-10 15:41:05
(#31006) én is azzal kezdeném, és Klasszikus Csizmás Kandúrral hát, ősanimés... ha jól emlékszem az első anime amit láttam és emlékszem is rá, az a Bara papa volt. Az jó arány? mostmár kíváncsi vagyok
nos, az anyukát ismerve, szentem miyazakival :P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én is gratulálok egyébként ;D
Én is gratulálok egyébként ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2010-01-10 15:41:46
beküldve: 2010-01-10 15:37:51
(#31003) nemtudom,hogy mennyire számítok ősnek, de gratulálok a gyerekhez Az animés új generációt, meg többen is átvehetnék Én spec próbálkoztam igeterjesztéssel, nevezetten cikket írtam suliújságnak, ami be is került, de összvissz 90 fogyott el, és 400-as a sulilétszám... Szal az én ötletemnek már fuccs :S
beküldve: 2010-01-10 15:36:21
(#31002) nekem eddig mindig elég volt a saját meg a barátaim hülyesége... nincs is annál szebb érzés mikor a röhögéstől összeesel egy sarokban és nem bírsz felállni, miközben a barátaid azon vihognak hogy kifolyt a nyál a szádból... vagy kimenni a Wonderful Days után a külső színpadra és arról társalogni hogy "... nééééééézd, milyen szép kék az ég..., tudod milyen kék? égszínkééééék..." aztán nekiállni csokis pocky-kkal kardozni
apropo, gratulálok a kicsihez, mi lesz a neve?
apropo, gratulálok a kicsihez, mi lesz a neve?
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 15:37:16