Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-10 18:22:11
(#31031) nos, én ezt nem mertem leírni, de egyetértek nézz fel a Tóparti honlapjára mondjuk a művészetisek képeihez, én is ott végeztem, tudom milyen jók ott a munkák
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Találtam egy srácot, aki nagyon szépen rajzol!
Egy fénykép alapján csinál portrét, teljes alakos képet, vagy lerajzolja az illetőt anime figuraként.
Ajándéknak is nagyon szép
Egy fénykép alapján csinál portrét, teljes alakos képet, vagy lerajzolja az illetőt anime figuraként.
[Link]
Ha lejárt volna az aukció, akkor e-mailben is küldhettek neki képet:
todd7@freemail.hu
Hogy is mondjam...engem cseppet sem nyűgöz le. Ezeknél még én is mérföldekkel szebb rajzokat tudok csinálni, természetesen élő modellről. Fényképről rajzolni nagyon rossz dolog/szerintem/. Vagyis gyakorlásnak nem rossz, de a végeredmény kicsit műanyag ízű lesz.
Orsinak meg gratula, sok egészséget és szerencsét, bár én ezt már megtettem egy két hete
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
még két hónap, és megszületik Rudymester és az én gyermekem, és most már biztos, hogy kisfiú lesz.
GRATULÁLOK!!!
CONra majd hozod?
(persze amikor már elég nagy lesz hozzá)
Túlságosan előregondolkodom ?
Amúgy igazatok van, tényleg túlzás volt ez a Yaoi/shotacon, de én jól szórakoztam személy szerint XP
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-10 18:05:45
(#31027) Találtam egy srácot, aki nagyon szépen rajzol!
[Link]
Ha lejárt volna az aukció, akkor e-mailben is küldhettek neki képet:
todd7@freemail.hu
"Most egy felszabadult sóhajjal hátradőlök, és ajkaimon egy visszafogott félmosollyal suttogom magam elé: Ez teljesen normális..."
beküldve: 2010-01-10 17:55:26
(#31026) kivéve a shotákat?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
de azért remélem, csak jókat csiripeltek a madarak - kivéve talán Hanon-t... ő sose bírt minket...
Aljas rágalom. Alávaló hazugság.
Én sose bírtam senkit.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-10 17:26:37
(#31024) gratta a nyúdzsenerésünhöz! //Homályosan dereng a fórumozás elejéről hogy láttalak erre titeket//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Miután megérkezett regisztráltasd fel fórumra
Én megteszem, de ember legyen a talpán, aki dekódolja majd a nyelvezetét...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2010-01-10 16:18:31
(#31022) Miután megérkezett regisztráltasd fel fórumra
beküldve: 2010-01-10 16:12:48
(#31021) Az utóbbi kb. másfél-két oldal kommentjeinek eredete:
"Ja... majd elfelejtettem szólni - bár ez inkább az "ős"-tagoknak lesz érdekes:
még két hónap, és megszületik Rudymester és az én gyermekem, és most már biztos, hogy kisfiú lesz... Úgyhogy, felnövekvő, eljövendő animés-mangás generáció min. egy tagja már biztosítva van... "
"Ja... majd elfelejtettem szólni - bár ez inkább az "ős"-tagoknak lesz érdekes:
még két hónap, és megszületik Rudymester és az én gyermekem, és most már biztos, hogy kisfiú lesz... Úgyhogy, felnövekvő, eljövendő animés-mangás generáció min. egy tagja már biztosítva van... "
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
én is gratulálok
kíváncsi leszek hogy fognak neki tetszeni az animék
kíváncsi leszek hogy fognak neki tetszeni az animék
Mivel az apukája és az anyukája is elég nagy fan, valószínűleg nem lesz más választása... de azért a gyerekszoba egyelőre Micimackós...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Jé... rólatok hallottam már.
Gratulálok a kicsihez ^^
Gratulálok a kicsihez ^^
Ezen a "rólatok hallottam már"-on jót mosolyogtam... olyanok lettünk, mint a népmese... de azért remélem, csak jókat csiripeltek a madarak - kivéve talán Hanon-t... ő sose bírt minket...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
フリツク オル シィ : Wáhh, azok a régi szép idők, mikor még új voltam itt és a szüleimemel akartam elfogadtatni az animéket, mangákat... Utólagis kössz a sok jó tanácsot ;)
Utólag is szívesen...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
én meg se próbáltam anyám otthon még mindig animának mondja vagy japán rajzfilmeknek az animéimet, atyámnak meg fogalma sincs róla mi az az animecon, ő csak Japán Fesztiválként ismeri, a babámat pedig Görbicz anitának hívja, pedig az első adandó alkalommal felvilágosítottam, h gy fiú viszont a bátyám már kiírta nekem a Dragon ballt, az öcsém pedig Conan-rajongó, és már mindenki ki tudja mondani otthon a macskám becses nevét, azaz h. Grimmjow Jaggerjack