Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mondjuk a kerítésen egy jó ütős házibuli után xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ne akadjatok fel apróságokon
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
valahogy...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Sosem voltam kedves xD
Önbizalom? Ammeg mi? xD
The Exlied: túlélem valahogy...
Önbizalom? Ammeg mi? xD
The Exlied: túlélem valahogy...
igen, csak félő,hogy az első 1-2 próbálkozásnál, egy jukkal a hasadon, esetlek egy széttrancsítozot fejjel végeznéd...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-11 18:18:23
(#31086) csak egy vadista szandál de poén a csajXD megvan még a férfiúi önbizalmad kedves Souichiro?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hihetettlen,de fiú vagyok
Jól megtéveszt az avatar,mi?
Most miért? Dokuro tele van mindig energiával,nála jobb "játszótársat" elképzelni sem tudok xD
22 éves férfiállat xD
Jól megtéveszt az avatar,mi?
Most miért? Dokuro tele van mindig energiával,nála jobb "játszótársat" elképzelni sem tudok xD
beküldve: 2010-01-11 18:04:11
(#31084) asszem ez egyértelmű bizonyíték... egyébkéntis én vérfarkaspárti vagyok már jóideje egyébként úgy gondolom a Twilight-sorozatot főleg azok szeretik, akik olyan 13-19 év között lehetnek és/vagy nem olvastak még elég könyvet
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-11 17:57:55
(#31083) Osztálykarácsonyi program majdnem az lett hogy megnéztünk a New Moont... Hál istennek a fél osztály azt mondta h akkor nem megy.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-11 17:52:43
(#31082) üdv az anti-twilightisták klubjában. ajándékba megkaptam a könyvet a 18. szülinapomra... hát csak azért van még meg, mert a barátnőm köszöntőt írt bele jaja, My Balls
beküldve: 2010-01-11 17:47:21
(#31081) yuri vs yaoi: Most legyünk realisták, hogy mi a szebb látvány: két egymás végbelében turkáló férfi álat, vagy 2 egymást ujjazó nagymellű csaj. szentem a váklasz egyértelmű...
Twilight vs Vámpírok: A vámpír vonzereje abban van,hogy emberfeletti ereje van, iszonyat sokáig élnek, és VÉRT SZÍVNAK!! Már a nevükben is bennevan.... A twilight... egy kamaszoknak szóló nyálas szerelmi sztori, egy emberfeletti sráccal, akinek mellesleg több napfényre van szüksége...
És ha yuris képet kellett volna linkelnem, én ugyan azt tettem volna mind dz. red alert 2-3 forever
gilje: Szvsz ez egy my balls-o9s karakter. Souichiro: Te fiú vagy?? O.o...
* mellesleg én nem akarnám azt,hogy bokuro-chan játszadozzon velem...*
Twilight vs Vámpírok: A vámpír vonzereje abban van,hogy emberfeletti ereje van, iszonyat sokáig élnek, és VÉRT SZÍVNAK!! Már a nevükben is bennevan.... A twilight... egy kamaszoknak szóló nyálas szerelmi sztori, egy emberfeletti sráccal, akinek mellesleg több napfényre van szüksége...
És ha yuris képet kellett volna linkelnem, én ugyan azt tettem volna mind dz. red alert 2-3 forever
gilje: Szvsz ez egy my balls-o9s karakter. Souichiro: Te fiú vagy?? O.o...
* mellesleg én nem akarnám azt,hogy bokuro-chan játszadozzon velem...*
Maradjon is így ^^
Csatlakozom Alisterhez: Neked ÉLNED KELL!
Csatlakozom Alisterhez: Neked ÉLNED KELL!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-11 17:29:49
beküldve: 2010-01-11 16:46:14
(#31079) ahamm, erre rákerestem wikifordítóval tessék, hálából:
berakom a Ki vagy?!-ba is ha majd Háté visszajelez
berakom a Ki vagy?!-ba is ha majd Háté visszajelez
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 16:48:20
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-11 16:42:51
beküldve: 2010-01-11 16:28:58
(#31077) én csak vegetálok(mikroökonómia)