Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-11 20:36:35
(#31136) Ada, adaaaaa... úgy látszik nem csak idegesítő, de felejthető is.
mindegy, ha jó vámpíros sztori kell még ollvassátok a Darren Shan- sorozatot a film a könyvhöz képest gyenge árnyék... az a sorozat nagyon jó
mindegy, ha jó vámpíros sztori kell még ollvassátok a Darren Shan- sorozatot a film a könyvhöz képest gyenge árnyék... az a sorozat nagyon jó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
:) Break néha kicsit furcsa volt - pont ezért kedvelhető. Az én kedvenceim belőle Alice, Gilbert meg Cheshire Cat - ja meg Jack, ő lemaradt
Viszont a legidegesítőbb karakter az egész sorozatban: Ada. Brrr....
Viszont a legidegesítőbb karakter az egész sorozatban: Ada. Brrr....
Szerk: _gabi 2010-01-11 20:33:50
beküldve: 2010-01-11 20:29:38
(#31134) heheXD Ahogy a Prof. mondaná: Egyenes a szívébe! A hatodik és a hetedik borda közé! nekem kicsit sablonos volt, de a rajzolása jó. Xerxes a kedvencem, kicsi Gilbert és a Macska, ők jók voltak. Xerxes tipikus Undertaker
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Csak kicsit - az pont elég ^^ De nem zavar
Pont olyan átlagember vagyok, mint Donna
Szerk: _gabi 2010-01-11 20:29:39
beküldve: 2010-01-11 20:24:25
(#31132) csak kicsit. a Pandora Heartset én is most néztem végig
Vannak egy páran [Link] Itt van lentebb egy olyan az aboutos részben, hogy kedvenc karakterek - bár úgy érzem magam, mintha egy szalagon sorozatgyártott személy lennék
beküldve: 2010-01-11 20:17:44
(#31130) animésekre gondoltam, de jöhet más is, film könyv stb
nézd meg a Zombieland-et. az egy jó film
hahaha!
Ami neked jó, az számomra a halál...
De most komolyan.. ha csak egy kicsi köze van a horrorhoz/thrillerhez stb akkor inkább ne is említsd mert szóba se jöhet XP
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-11 20:14:59
Richardot utálom a legjobban
Én az elején még kedveltem, de aztán... :) Bunkó lett, meg mindenen fennakadt - baromira idegesítő alakká fejlődött.
De mondjuk az Anita Blake-ben elég sok szereplővel történt meg ugyanez. Ott van pl. Dolph - vagy akár Anita. Elég durva, hogy ez neki így természetesen jön, hogy egyszerre ennyi pasival van
kik még a kedvenceid?
Mármint animében?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-11 20:10:42
A TDK (szvsz) bőven egy jó film, de tényleg nagyon nagy volt a hype körülötte, és Ledger nélkül elég langyos lenne az egész. A hype után sokan túl nagy elvárásokkal ülnek le elé, pedig ez (hiába próbálják belemesélni sokan) nem sokkal több , mint a legtöbb szuperhősös film. Ha nem a Megváltót várja tőle az ember, akkor bőven nézhető.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-11 20:09:51
(#31124) Akkor ezt most Jokerért:
beküldve: 2010-01-11 20:08:57
(#31123) Jók vagytok xD
Most készültem megnézni már vagy 1hónapja gépen van, megnézésre várva
Most készültem megnézni már vagy 1hónapja gépen van, megnézésre várva
MIANEVED?!
A sötét lovag. Gyerekek, hogy ez mekkora túlsztárolt langymeleg semmi! Kábé az egy Joker miatt nézhető, amúgy meg nagyon (nincs rá jobb szó) buta film.
Mééééééélyen egyetértek!!! Joker volt az egyetlen jó dolog benne, egyébként végiguntam magam rajta
]
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 20:09:17