Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-11 19:27:49
(#31106) Ami könyv/újság az jöhet minden. Imádok olvasni, a könyvek/újságpapírok illatát, a sok sok betűt xDDD
Könyvmoly vagyok..
Könyvmoly vagyok..
MIANEVED?!
Egy nő írta, mire számítotok? a hatszázhuszonnyócadik véres-vámpír-horror sztorira? Abból már épp elég van. xD
Azért az Interjú még ott van. És ha jól tudom Anne Rice sem épp hím.
Amúgy mer azért sípolnak miatta, mert egy legendát olcsó vásári mulatsággá degradálnak. Egy dolog a Hellsing, meg BlutEngel, meg gótság. Egy másik a Nosferatu, meg Tepes vajda. Viszont fényévekre áll mindettől EZ.
//a filmet láttam - 1. rész. Egyszer nézhető.//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-11 19:29:45
beküldve: 2010-01-11 19:26:16
(#31104) de azért olvasomXD de én Jacobnak szurkoltam, ezért idegesített fel annyira a 2. kötet. Olvass Anita Blake-könyveket, azok nagyon jók!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Engem főleg ez a túlzott fanolás idegesít...
Ez engem is..
Mondom, én is szeretem, de annyira azért nem jó.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-11 19:19:55
(#31102) Engem főleg ez a túlzott fanolás idegesít... meg sérti az ízlésemet, de a legjobb barátnőm szintén szereti és simán kicikizzük de ugyanígy a One Piece-t, a Bleachet, mondjuk Byakuyát, akit imád, vagy Sanjit, akit meg én
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
(aminek sikere van, azt divat utálni is)
OTT A PONT.
a vámpírság fogalmát röhögve tiporja sárba, és ez sokaknak bassza a csőrét
Akkor nem nézi meg, nem olvassa el, nem is törődik vele.. OLYAN EGYSZERŰ lenne xD
Mellesleg nem akarom védeni, nem ez a célom.
Tény, h vannak benne érdekes dolgok, de ennyi. Egy nő írta, mire számítotok? a hatszázhuszonnyócadik véres-vámpír-horror sztorira? Abból már épp elég van. xD
MIANEVED?!
Valószínű azért foglalkoznak vele, mert nem értik a sikerét, mivel szerintük szar (azon kívül ugye, hogy aminek sikere van, azt divat utálni is). Meg mert a vámpírság fogalmát röhögve tiporja sárba, és ez sokaknak bassza a csőrét.
Én sem értem, hogy miért rajonganak érte ennyien, de mivel nem olvastam, nem is nagyon akarok róla véleményt alkotni. Nemrég megkaptam ajándékba az első kötetet, de nincs energiám nekiállni, főleg ennyi negatív kritika mellett.
Én sem értem, hogy miért rajonganak érte ennyien, de mivel nem olvastam, nem is nagyon akarok róla véleményt alkotni. Nemrég megkaptam ajándékba az első kötetet, de nincs energiám nekiállni, főleg ennyi negatív kritika mellett.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-11 19:10:52
beküldve: 2010-01-11 19:10:26
(#31099) Az Alkonyat nem sz@r
Nem is mondtam, hogy az. Inkább nevetséges. A körülötte csapott felhajtás meg még inkább. Ja, és a szereplőinél még a hím szúnyogoknak is több köze van a vámpírokhoz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-11 19:02:52
(#31097) xD
Soha nem fogom ezt megérteni egyébként.
Amit valaki nem szeret az már rögtön sz@r.
Ugyan azt csináljuk mint más az animékre: lesz@rozzák, mert nem szeretik ill. azt sem tudják mi az. És akkor már rögtön egy sz@r.
Az Alkonyat nem sz@r, csak max nem nektek való
Én elfogadom ha valaki nem szereti, de hogy még ennek ellenére foglalkozik is vele (pedig nem szereti!!! Ha valamit nem szeretek azzal nem foglalkozom..), és folyton azt bizonygatják miért nem jó...
Érdekes.
Igen is el kell fogadni, h valakinek a kedvence, vagy csak kedveli. Ennyi.
Soha nem fogom ezt megérteni egyébként.
Amit valaki nem szeret az már rögtön sz@r.
Ugyan azt csináljuk mint más az animékre: lesz@rozzák, mert nem szeretik ill. azt sem tudják mi az. És akkor már rögtön egy sz@r.
Az Alkonyat nem sz@r, csak max nem nektek való
Én elfogadom ha valaki nem szereti, de hogy még ennek ellenére foglalkozik is vele (pedig nem szereti!!! Ha valamit nem szeretek azzal nem foglalkozom..), és folyton azt bizonygatják miért nem jó...
Érdekes.
Igen is el kell fogadni, h valakinek a kedvence, vagy csak kedveli. Ennyi.
MIANEVED?!
A vámpír vonzereje abban van,hogy emberfeletti ereje van, iszonyat sokáig élnek, és VÉRT SZÍVNAK!! Már a nevükben is bennevan....
Hja, ezt cakkoztam már párszor... szóval bizonyos (szellemi) életkorú lánykáknak biztos vonzó, ha egy szépfiú azzal kábítja, hogy "persze, (több)száz éve te vagy első lány, aki iránt szerelmet érzek", de ez (valljuk be) egyrészt muhaha (mert persze hogy volt (és lesz is) más), másrészt buhuhu (mert úgy se a hamvas lelked vagy a többé-kevésbé óvott lányságod érdekli, hanem hogy kiszívja a szép piros véred, nyam-nyam).Amúgy tudom mi lesz a Twilight vége:
Figyelmeztetés! Gonosz és szexista sorok következnek! A felelősség a tiéd!
A csaj vagy teljesen becsavarodik a két szerencsétlen lúzer csávótól és felrobban, vagy összejön a suli rögbi csapatának kapitányával, aki végre istenesen megdöngeti (mert ő közben nem kajálja fel), ezzel feloldva a regényfolyamon át húzódó feszültséget - a két köcsög meg hoppon marad.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-11 18:54:12
(#31095) ok hajrá!
Envy a jelenlévők mindig kivételek ahogy a bátyám szokt. mond.
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 18:55:58
beküldve: 2010-01-11 18:52:13
(#31094) Én szeretem az Alkonyatot
Persze nem halálosan vagyok oda érte, de szeretem
Most akkor kis nyálcsorgatós tini vagyok?
Szerintem tisztelni kellene azt a másik szeret. Én sem bántom pl. A Yuri rajongókat pedig egy undormány.. xDD
Nem, ezt nem az Alkonyat miatt, hanem csak úgy alapból.
Persze nem halálosan vagyok oda érte, de szeretem
Most akkor kis nyálcsorgatós tini vagyok?
Szerintem tisztelni kellene azt a másik szeret. Én sem bántom pl. A Yuri rajongókat pedig egy undormány.. xDD
Nem, ezt nem az Alkonyat miatt, hanem csak úgy alapból.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-11 18:54:00
legalább lesz mibe beledögleni
Na lépek,mert a Resident Evil 3 zombijai várnak,éhesek egy kis ólomra.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-11 18:49:24
beküldve: 2010-01-11 18:43:06
(#31092) Te is ilyen apróság leszel miután Dokuro végzett veled...
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 18:43:25