Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-11 21:06:45
(#31151) elvileg horror, de nekem túl száraz... mondjuk olvastam sz önéletrajzát is, és ímádja kiírtani a jelzőket én most Vavyan Fable-s voltam/vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Kinggel nem is nagyon lehet. Egyik ismerősöm mondta, hogy egyszerűen olyan, mintha tényleg csak magának írna, senki másnak. Én 7-8 könyvét olvastam talán, de olyan, hogy egy időre elfelejtettem, hogy olvasok, vagy valami ilyesmi, nagyon ritkán volt.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Stephen Kinggel nem tudok azonosulni
Csatlakozom. Bár azért próbálkozom rendesen, de valahogy nehezen visz rá a lélek (bár a Setét Torony 1. az tetszett)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-11 21:01:05
(#31147) jaja, a Démon-sorozatot is szívesen olvasnám tovább...ez az író egyszerűen király!
viszont Stephen Kinggel nem tudok azonosulni
viszont Stephen Kinggel nem tudok azonosulni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nem, mivel nincs benne u Am meg nem vagyok fanatikus... csupán erős érzelmi kötelékek fűznek hozzá x3
szerk: Mikami: nemtom, én elkezdtem, de nem tetszett... olyan... fura :S
szerk: Mikami: nemtom, én elkezdtem, de nem tetszett... olyan... fura :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-11 21:01:22
mintha magamat hallottam volna.... de a démonvilág sorozat engem még költőibb szavakra ihletett ;d
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-11 20:57:23
(#31144) ugyeh jó? XD mindenkinek csak ajánlani tudom... apropó összeolvastam az aláírásodat és az jött ki belőle h Fall Out Boys
ez exilednek ment
ez exilednek ment
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 20:57:51
beküldve: 2010-01-11 20:54:31
(#31142) Darren Shan... mooow... Itt kezdődött a vámpírszeretetem, itt lettem perverz, itt szerettem meg az időutazásos sztorikat, itt kezdtem el foglalkozni is vele, életem először végigolvasott könyvsorozata, itt kezdődött a könyvmolyságom, és itt is fog véget érni. utolsó napjaimban ezeket fogom olvasgatni, hogy igaz vámpírként, lelkem a paradicsomba jussom :3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Néhányhavonta váltogatom - csak ma olyan kedvem volt, hogy lecserélem a gaarásat, és közben rájöttem, hogy a rukiás sem az igazi
Nem tudom...
Most én nézek rossz csatornát, vagy tényleg ugyanazt a részt adják le a Narutóból, mint pénteken? Pedig pont Neji és Naruto harca miatt kapcsoltam ide
Nem tudom...
Most én nézek rossz csatornát, vagy tényleg ugyanazt a részt adják le a Narutóból, mint pénteken? Pedig pont Neji és Naruto harca miatt kapcsoltam ide
Szerk: _gabi 2010-01-11 20:53:22
beküldve: 2010-01-11 20:46:49
(#31140) mert? hányszor váltasz te avatart egy nap? XD
a többiek meg elhaltak?
a többiek meg elhaltak?
Szerk: Gilje-sama 2010-01-11 20:47:19
beküldve: 2010-01-11 20:40:46
(#31138) nem hozza azt amit a könyvek, de nem rossz, olyan egyszermegnézős film
Annak csak az első pár kötetét olvastam el.
A film nem sikerült valami jól? Mert akkor nem fárasztom magam vele
A film nem sikerült valami jól? Mert akkor nem fárasztom magam vele