• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 864 865 866 867 868 869 870 871 872 ... <<>>
beküldve: 2010-01-12 23:29:40
(#31212) Válasz Gilje-sama (#31205) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Bevallom az utolsót meg se vettem

Valahogy a negyedik-ötödik kötettől hanyatlott a történet, míg végül (a külső látszat ellenére) sikerült teljes érdektelensége fulladnia. Meg ritka az ennyire irritáló főhős, talán csak Hobb Orgyilkos-trilógiájában Fitz volt ennyire selejtes.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-01-12 22:29:22
(#31211)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
nekem a 6. kötet elejéig tetszett, de onnan már nagyon pénzszaga volt a dolognak... mondjuk nem vitatom, tényleg nagyon jó könyv, nekem is a kedvencem volt anno nem tudom olvastad-e a Vámpír könyveket Darren Shantól, de ha tetszett a HP állj neki ezeknek

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 22:15:58
(#31210) Válasz Gilje-sama (#31207) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Mondom, engem csak azon a 2szereplő halála + a sok sok sok megválaszolatlan kérdés idegesít :S

De ezt leszámítva, zseniális a könyv és a történet. Szerintem.

MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-12 22:15:18
(#31209)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Pfffff...XD nálunk anno általánosban volt hasonló poén. Töritanárom sétált a padok között és sorra kérdezett valakitől valamit, és arra adott jegyet. "Kata... ahamm ahamm...3-as. Gábor... Jó, legyen 4-es." - és így tvább, aztán odaért a mi padunkhoz, lenézett rám és legyintett egyet: "Áááá, Bianka úgyis tudja, 5-ös." - és lépett tovább

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-12 22:12:00
(#31208) Válasz alister (#31202) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Nálam énekből volt olyan hogy kottáztunk kb. 2 hangot tévesztettem de azzal volt tele az egész ének így tehát volt nagyjából 12 hibám és rányomott egy 3-ast a haveromnak meg csak 3-4 hibája volt és rá is rányomott egy hármast..XD (pedig nem vagyok a tanárok kedvenckéje)

Más: De ami rohadt nagy köcsögség: matek dogát kiadták és kihívtak egy gyereket aki 4-5-ös között állt (átváltást kelet csinálnia) Gondolkozott aztán végülis nem ment neki így a tanár felszólított egy másik gyereket aki jól megmondta aztán végül is a tanár azt mondta, hogy:"Jól van kis fiam most azért megadom az ötöst neked"...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-12 22:08:03
(#31207)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
poén, hogy mi ketten mikor bartánőmmel ötleteltünk mennyi mindent ki tudtunk hozni a sztoriból... most meg egy brit kiadó folytatja majd

beküldve: 2010-01-12 22:01:18
(#31206) Válasz Gilje-sama (#31205) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Meg tudom érteni. Az utolsó könyv baromira nem tetszett, 1x olvastam... A többit ezzel szemben vagy 30x.

Meg hal benne 2olyan személy is aki a kedvencem volt.. meg úgy az egész nem tetszett. a történet vége sem.. Sok a megválaszolatlan kérdés...

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:01:46
beküldve: 2010-01-12 21:57:55
(#31205)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Bevallom az utolsót meg se vettem

beküldve: 2010-01-12 21:56:04
(#31204) Válasz Fiszi (#31175) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Olyan nőírók, akiknek a könyvei nem olyan tipikus "nőiesek": Rowling, Agatha Christie és egyes Fable könyvek.

Rowling. Örök kedvenc és örök number one a Harry Potter (kizárólag a könyv!!)

MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:02:36
beküldve: 2010-01-12 21:55:12
(#31203)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
jaja, csak én 3-ból buktam, és abból 1 volt jogos:P

beküldve: 2010-01-12 21:51:23
(#31202) Válasz Gilje-sama (#31200) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Mondom. Nálunk az volt, hogy két hangra azonos zh közül az egyik kettest kapott, a másik négyest.

beküldve: 2010-01-12 21:49:37
(#31201) Válasz alister (#31197) üzenetére
Ayumu89
Ayumu89
[ Rászokóban ]
300 emberből 228-at buktattak meg
Az finom

Nálunk is volt hasonló, csak nem az én évfolyamomon. Biológiából vágtak meg kb ilyen arányban embereket. De azt a tanárt el is tiltották a szakról amin volt, már másik szakon terrorizál...

"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-12 21:46:26
(#31200)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
hát... másfél nap múlva már fenn voltak az eredmények. 300 emberé...

beküldve: 2010-01-12 21:45:19
(#31199) Válasz Gilje-sama (#31198) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Ne húzd fel magad rajta. Biztos ezt is a "feldobom a dolgozatokat a levegőben, és akié leesik, az megbukott" módszerrel javították (mert ez állítólag gyorsabb, pótvizsgáztatni meg amúgy is kéne)

beküldve: 2010-01-12 21:43:30
(#31198)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
az. a poén, hogy én is köztük voltam. a másik, hogy az én dolgozatom jól sikerült

Oldalak: ... 864 865 866 867 868 869 870 871 872 ... <<>>