Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Bevallom az utolsót meg se vettem
Valahogy a negyedik-ötödik kötettől hanyatlott a történet, míg végül (a külső látszat ellenére) sikerült teljes érdektelensége fulladnia. Meg ritka az ennyire irritáló főhős, talán csak Hobb Orgyilkos-trilógiájában Fitz volt ennyire selejtes.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-12 22:29:22
(#31211) nekem a 6. kötet elejéig tetszett, de onnan már nagyon pénzszaga volt a dolognak... mondjuk nem vitatom, tényleg nagyon jó könyv, nekem is a kedvencem volt anno nem tudom olvastad-e a Vámpír könyveket Darren Shantól, de ha tetszett a HP állj neki ezeknek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mondom, engem csak azon a 2szereplő halála + a sok sok sok megválaszolatlan kérdés idegesít :S
De ezt leszámítva, zseniális a könyv és a történet. Szerintem.
De ezt leszámítva, zseniális a könyv és a történet. Szerintem.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-12 22:15:18
(#31209) Pfffff...XD nálunk anno általánosban volt hasonló poén. Töritanárom sétált a padok között és sorra kérdezett valakitől valamit, és arra adott jegyet. "Kata... ahamm ahamm...3-as. Gábor... Jó, legyen 4-es." - és így tvább, aztán odaért a mi padunkhoz, lenézett rám és legyintett egyet: "Áááá, Bianka úgyis tudja, 5-ös." - és lépett tovább
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nálam énekből volt olyan hogy kottáztunk kb. 2 hangot tévesztettem de azzal volt tele az egész ének így tehát volt nagyjából 12 hibám és rányomott egy 3-ast a haveromnak meg csak 3-4 hibája volt és rá is rányomott egy hármast..XD (pedig nem vagyok a tanárok kedvenckéje)
Más: De ami rohadt nagy köcsögség: matek dogát kiadták és kihívtak egy gyereket aki 4-5-ös között állt (átváltást kelet csinálnia) Gondolkozott aztán végülis nem ment neki így a tanár felszólított egy másik gyereket aki jól megmondta aztán végül is a tanár azt mondta, hogy:"Jól van kis fiam most azért megadom az ötöst neked"...
Más: De ami rohadt nagy köcsögség: matek dogát kiadták és kihívtak egy gyereket aki 4-5-ös között állt (átváltást kelet csinálnia) Gondolkozott aztán végülis nem ment neki így a tanár felszólított egy másik gyereket aki jól megmondta aztán végül is a tanár azt mondta, hogy:"Jól van kis fiam most azért megadom az ötöst neked"...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-12 22:08:03
(#31207) poén, hogy mi ketten mikor bartánőmmel ötleteltünk mennyi mindent ki tudtunk hozni a sztoriból... most meg egy brit kiadó folytatja majd
Meg tudom érteni. Az utolsó könyv baromira nem tetszett, 1x olvastam... A többit ezzel szemben vagy 30x.
Meg hal benne 2olyan személy is aki a kedvencem volt.. meg úgy az egész nem tetszett. a történet vége sem.. Sok a megválaszolatlan kérdés...
Meg hal benne 2olyan személy is aki a kedvencem volt.. meg úgy az egész nem tetszett. a történet vége sem.. Sok a megválaszolatlan kérdés...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:01:46
beküldve: 2010-01-12 21:57:55
(#31205) Bevallom az utolsót meg se vettem
Olyan nőírók, akiknek a könyvei nem olyan tipikus "nőiesek": Rowling, Agatha Christie és egyes Fable könyvek.
Rowling. Örök kedvenc és örök number one a Harry Potter (kizárólag a könyv!!)
MIANEVED?!
Szerk: Moderátor 2010-01-14 20:02:36
beküldve: 2010-01-12 21:55:12
(#31203) jaja, csak én 3-ból buktam, és abból 1 volt jogos:P
Mondom. Nálunk az volt, hogy két hangra azonos zh közül az egyik kettest kapott, a másik négyest.
300 emberből 228-at buktattak meg
Az finom Nálunk is volt hasonló, csak nem az én évfolyamomon. Biológiából vágtak meg kb ilyen arányban embereket. De azt a tanárt el is tiltották a szakról amin volt, már másik szakon terrorizál...
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-12 21:46:26
(#31200) hát... másfél nap múlva már fenn voltak az eredmények. 300 emberé...
Ne húzd fel magad rajta. Biztos ezt is a "feldobom a dolgozatokat a levegőben, és akié leesik, az megbukott" módszerrel javították (mert ez állítólag gyorsabb, pótvizsgáztatni meg amúgy is kéne)
beküldve: 2010-01-12 21:43:30
(#31198) az. a poén, hogy én is köztük voltam. a másik, hogy az én dolgozatom jól sikerült