Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó neked hogy kocsival hazavittekTT____TT
DE LE IS AKARTÁK KÖPNI MAJDNEM ÉRCSEDMÁRÖ !
Yoroi: Herp Derp!!!!! Miért égeted széjjel magad? Legalább zippo volt? Nagyapád meg apád is arra esküszik!
no pussy, just the dicks
Jó neked hogy kocsival hazavittekTT____TT Én azzal a busszal jöttem és élveztem a tömegnyomort...xD Kellemes dolog a bkv sztrájk
Szerk: Kaito Ayu^^ 2010-01-15 17:12:13
Én a piromán életem csúcsát élem most. Na kinek égett 4,52 másodpercig az egész kézfeje?
Dehogynem...agyon égetett... csak azért lett 4,52 másodperc mert elsőre nem sikerült eloltanom. Másodszorra se. Harmadszorra se. Negyedszerre az ujjaimat igen. De újra belobbant. De ötödjére sikerült.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-15 17:35:04
beküldve: 2010-01-15 16:36:09
(#31255) Ez a nap katasztrófa~ - legalábbis eddig.
1. Korán kellett kelni.
2. Be kellett menni a belvárosba.
3. Túl sok volt a túlfeszült ember. Majdnem leköpött egy rosszrcú bácsi. O___x
6. ... Kell ennél több?
Természetesen kihagytam a nem ide tartozó lelki és fizikai gondok felsorakoztatását, amik önmagukban is megviselnének, nemhogy még ilyen fentemlített hülyeségek zrikálják az amúgy is zilált agyamat.
... Ha választanom kéne, a "majdnem leköpés" rázott meg leginkább. Annyira roszul esett, hogy valaki leköpnivaló embernek lát. Remek.
1. Korán kellett kelni.
2. Be kellett menni a belvárosba.
3. Túl sok volt a túlfeszült ember. Majdnem leköpött egy rosszrcú bácsi. O___x
Turházott egy hatalmasat, és ahogy elmentem mellette, köpött. Hát bennem még a vér is meghűlt, pedig jól el kellett volna küldeni melegebb éghajlatra, esetleg még pofán is verni... =___="
4. Nem tudtam hazajutni csak telefonos segítség igénybevételével."- Apu!! F*szkivan, itt egy nyomorék busz, dugig emberrel, fel se férek... *...* Elment, és ki tudja mikor jön a másik, de már most vagyunk vagy ötvenen a megállóban.
- Hm, akkor ez így nem fog menni, kénytelen leszek bemenni érted.
- ..." Szeretlek, Apukám!~
5. Tanulok valamit kb. 2 órája, de ha rákérdeznétek, hogy mit, nem tudnék felelni.- Hm, akkor ez így nem fog menni, kénytelen leszek bemenni érted.
- ..." Szeretlek, Apukám!~
Hogy értsétek, a XVII. kerület azon részébe, amiben én is lakom, jelenleg a sztrájk miatt egy busz jár, az is szimpla, nem pedig csuklós busz, szóval... gyönyörű.
6. ... Kell ennél több?
Természetesen kihagytam a nem ide tartozó lelki és fizikai gondok felsorakoztatását, amik önmagukban is megviselnének, nemhogy még ilyen fentemlített hülyeségek zrikálják az amúgy is zilált agyamat.
... Ha választanom kéne, a "majdnem leköpés" rázott meg leginkább. Annyira roszul esett, hogy valaki leköpnivaló embernek lát. Remek.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-15 16:37:08
Én most vasárnap fogom De az Arénában
Kár =(
Jöhettél volna velünk =(
MIANEVED?!
beküldve: 2010-01-15 13:37:56
(#31253) A vicc az, hogy fél órája egy könyvben megint találkoztam a hosszú disznó kifejezéssel. De ott eredeti értelemben
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-15 09:35:43
(#31251) Én most vasárnap fogom De az Arénában, úgy, hogy előre foglaltunk jegyet két héttel....
Gratulálok, Hanon
Volt ma egy megrázó élményem a Grobyban...Megyek a felvágottos pult előtt, meglátom ezt: Hosszú sertés sonka. Most gondolom azt kérdezitek, mi ebben a durva, hát elmondom....
Az ausztrál bennszülött törzsek nevezték egy kedvenc, manapság nem kapható (?) specialitásukat hosszú disznónak.
Ehhez még annyit, hogy az ausztrál bennszülött törzsek nagy része kannibál volt....
Mik ki nem derülnek egy megbecsült áruházláncról...Lehet, hogy a beszállítók ausztrálok?
Gratulálok, Hanon
Volt ma egy megrázó élményem a Grobyban...Megyek a felvágottos pult előtt, meglátom ezt: Hosszú sertés sonka. Most gondolom azt kérdezitek, mi ebben a durva, hát elmondom....
Az ausztrál bennszülött törzsek nevezték egy kedvenc, manapság nem kapható (?) specialitásukat hosszú disznónak.
Ehhez még annyit, hogy az ausztrál bennszülött törzsek nagy része kannibál volt....
Mik ki nem derülnek egy megbecsült áruházláncról...Lehet, hogy a beszállítók ausztrálok?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-15 09:36:18
beküldve: 2010-01-15 05:12:39
(#31250) Igen, a jegyfoglalás nem semmi, de én bevállalom, hogy jó helyre foglaljak.. (sokat vagyok neten, ezért tudom figyelni a honlapot, és le tudok csapni..)
Viszont kb. jó 1hét múlva lesz olyan hely amire érdemes is beülni. (illetve mire megbeszéljük a dolgot.. stb.)
Össze kellene írni kik akarnak jönni és persze MIKORI filmre (óra/nap)
Írjon még ha valakit érdekel!
Gondolom mindenkinek csak hétvége jó ? És a 3D-s ? Westend ?
Ezekre a kérdésekre válaszoljon aki jönne xd
HáTé: Gyere velünk akkor! (persze ha lesz belőle vmi Eddig csak felvetődött bennem a mozizási ötlet.)
Az tuti, hogy én meg szeretném nézni.
Viszont kb. jó 1hét múlva lesz olyan hely amire érdemes is beülni. (illetve mire megbeszéljük a dolgot.. stb.)
Össze kellene írni kik akarnak jönni és persze MIKORI filmre (óra/nap)
Írjon még ha valakit érdekel!
Gondolom mindenkinek csak hétvége jó ? És a 3D-s ? Westend ?
Ezekre a kérdésekre válaszoljon aki jönne xd
HáTé: Gyere velünk akkor! (persze ha lesz belőle vmi Eddig csak felvetődött bennem a mozizási ötlet.)
Az tuti, hogy én meg szeretném nézni.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-15 05:20:08
Mi ismerősökkel terveztük megnézni, de a helyfoglalás egy rémálom állítólag... Szóval gyorsan letettünk róla.
Meg én nem is tudom, hogy ez a jegyfoglalás hogy zajlik, az ilyesmiben nem szoktam részt venni, jóbarátom intézi.
Viszont Byakuyát már előkészítettem a nagy útra valamelyik nap, kivettem a szekrényből, leporoltam, meg ilyesmi, most is itt van az asztalon, egy csomag húron pózol éppen, és csak arra vár, hogy a tiéd lehessen.
Meg én nem is tudom, hogy ez a jegyfoglalás hogy zajlik, az ilyesmiben nem szoktam részt venni, jóbarátom intézi.
Viszont Byakuyát már előkészítettem a nagy útra valamelyik nap, kivettem a szekrényből, leporoltam, meg ilyesmi, most is itt van az asztalon, egy csomag húron pózol éppen, és csak arra vár, hogy a tiéd lehessen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-14 22:18:44
beküldve: 2010-01-14 21:50:47
(#31247) Hali!
Lenne egy kérdésem: Van itt olyan valaki aki még nem látta az Avatart moziban, de tervezi megnézni ?
Én nagyon meg szeretnél lesni, viszont egyedül nem igazán jó. xd
Ha már mennék Pestre moziba, Hátétól is át tudnám venni végre a cuccokat amiket lefoglaltam
Lenne egy kérdésem: Van itt olyan valaki aki még nem látta az Avatart moziban, de tervezi megnézni ?
Én nagyon meg szeretnél lesni, viszont egyedül nem igazán jó. xd
Ha már mennék Pestre moziba, Hátétól is át tudnám venni végre a cuccokat amiket lefoglaltam
MIANEVED?!
Nem buktam meeeg~
Gratulálok! És örülök, hogy nem haltál meg
Mikami: Nem, sajnos még nem.
Exiled: Hehehe Helyes, ifjú padawan, csak így tovább!
Yoroi: XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
1. I’m in love 3:00
2. Kemuri no Sekai 3:05
3. Introduction 0:38
4. Surfin’ 3000 GTR 3:51
5. Time Flies 3:22
6. Pleasure 2008 ~ Jinsei no Kairaku 4:46
7. Isshinfuran 3:26
8. F.e.a.r 3:46
9. Ichibu to Zenbu 4:11
10. Liar! Liar! 3:22