Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mármint ilyet?
Szerintem az ilyesmiket házilag szokták készíteni, egyszer régen még láttam is valami How-to linket hozzá. Am 2 perc Google után ez jött elő, de ne kérdezd, hogy mi-hol van és válasz-e ez a kérdésedre akár a legkisebb mértékben.
Szerintem az ilyesmiket házilag szokták készíteni, egyszer régen még láttam is valami How-to linket hozzá. Am 2 perc Google után ez jött elő, de ne kérdezd, hogy mi-hol van és válasz-e ez a kérdésedre akár a legkisebb mértékben.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-16 19:43:47
(#31286) Újra legálisan hallgathatok B'zt itthon ^^
Ezt megünneplem. Egy teljes Eleven album lement már. Most a The Circle van soron.
Ezt megünneplem. Egy teljes Eleven album lement már. Most a The Circle van soron.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-16 15:44:06
(#31285) sziasztok, tudom h ez nem a témához kapcsolódik de Valaki nem tudja véletlenül h hol lehet BJD-et kapni?
beküldve: 2010-01-16 15:41:25
(#31284) Híj Dz, az a 3-as kép...asszittem, 3 csaj és csodálkoztam...bár a futanari esetében azon se kell csodálkozni.
Alister: megjegyzem a "fehér kecskét" is
Alister: megjegyzem a "fehér kecskét" is
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hmmm... Máris jobb kedvem lett. Köszi!^^
De nem hiszem, hogy ettől a tanuláshoz is kedvet kaptam... Sőt... Hm... Meg kéne nézni egy BB-t...
pontosítás: ellenkező irányba mennek. hajnali 2kor már annyira nem precíz az ember
-
A Love Hina-ból asszem xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Mert látom előre, miféle állapotban leszek tavasszal...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-16 02:02:30
(#31279) mechanika vizsgára készülök egyik haverral és kiszámoltuk, hogy ha az egyenlítő mentén az összes kocsi 100km/h-val menne (Föld forgásirányával megegyezően), akkor egy napot 9,3 perccel gyorsabban tenne meg a Föld. Ez éves szinten -2,3 napot jelent
1milliárd, 1,5 tonnás kocsival számoltunk.
vki aki jó ficikából utánaszámolhatna
1milliárd, 1,5 tonnás kocsival számoltunk.
vki aki jó ficikából utánaszámolhatna
-
tudom, és ha belegondolok, mi lett szegény naruval ezen a képen...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
és ami mindet visz:
egyszerre robbant fel a kefíresdoboz a kezükben és ijedtükben ordítanak
olyan büszke vagyok az én kis Boku no űPico tanítványaimraXD nagyon hiányoztatok az elmúlt 2 napban
Az élet értelmén gondolkodni marhaság. Nézzetek One Piece-t:P
ha valaki jön közületek Conra holnap megismer a Soul Eateres fülbevalómról, meg nyakláncomról, addigis hentai veletek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
valahogy úgy érzem, nem akarom tudni, honnan szedték a karaktert...
szerk: Csak most vettem észre, a háttérben a feliratot...
szerk: Csak most vettem észre, a háttérben a feliratot...
jéé.... ezt az animét láttam. Exiled ilyen rész nincs benne. Arra emlékeznék.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
a rajzolás meg a képek szerkesztgetése nem az erősségem...
majdnem 2 hónapja nem vót hozzászólás ezek szerint
majdnem 2 hónapja nem vót hozzászólás ezek szerint
szekény Mortuk megláttya és összetörik a lelke
szóval beszerkeszthetnél a helyére egy pillangót. ha meg elmászik höntájba megérdemli
uccsó hsz: 2009-11-26
szóval haltoklik
szóval beszerkeszthetnél a helyére egy pillangót. ha meg elmászik höntájba megérdemli
uccsó hsz: 2009-11-26
szóval haltoklik
-
Szerk: ∂z 2010-01-15 22:02:49
ez meg csak szilikon xD
kihalóban a Hentai topic?
kihalóban a Hentai topic?