Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Miho-nee-csan! Bezony, tényleg boldogság... a vizsgák is elmúlhatnának már!
a nagy visszatérő...
Hugocskám~ *____*
Szia-mia! Olyan jó, hogy itt vagy megint. ÁÁÁ, boldogság.*____*
Szia-mia! Olyan jó, hogy itt vagy megint. ÁÁÁ, boldogság.*____*
Sziaaaaa!
Őszintén szólva nem tudom. Nem szereti a gépecském a fórum. Most már bizonyos, hogy nem netfüggő a dolog. De sebaj, könyvtári gépről működik, így boldog vagyok.
Őszintén szólva nem tudom. Nem szereti a gépecském a fórum. Most már bizonyos, hogy nem netfüggő a dolog. De sebaj, könyvtári gépről működik, így boldog vagyok.
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-19 13:18:54
(#31330) Szegény Dragda...hogy történhet veled ez?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szija Sárkányisten Apukám! [Édes istennőim, de jó végre idehaza lenni! Fórum! *örömtánc*]
a nagy visszatérő...
beküldve: 2010-01-19 12:27:05
(#31327) HAHÓÓÓ!
A rengeteg kísérletezésnek hála, végre visszatértem! Igaz csak sulis gépről és netről működik a dolog... de itt vagyok.
A rengeteg kísérletezésnek hála, végre visszatértem! Igaz csak sulis gépről és netről működik a dolog... de itt vagyok.
a nagy visszatérő...
Valaki meg küldjön egy konkrét jelet arra vonatkozólag,hogy kezdjem el írni a könyvemet. Fejben már 60%-ra megvan, csak az a gond, hogy lusta vagyok, és inkább a time of your life-ot tanulom gityóra x3
Oh, milyen ismerős...én ráadásul kézzel írok, és így ott a tudat, hogy majd egyszer, esetleg, ha jól sikerül, le kell gépelni..mondjuk egy könyvet min. egyszer-kétszer át kell dolgozni a végleges verzió előtt.
Annyit javasolhatok, hogy ha nem bírsz "aktívan" írni, írj akkor, amikor mást úgyse tudsz csinálni, pl orvosnál vagy önkormányzaton várakozás közben. (én az egyetemen a félórás lyukasóráimat szoktam így kitölteni, kivéve, ha lustán exitet olvasok inkább....)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ayakashi ~ Japanese Classic Horror/Samurai Horror Tales
Egyszer néztem végig, de az első "szériát" legalább 3-szor.
Neckrokid: Egyelőre biztos, hogy a Dieselben lesz. Ha nagyobb lesz az érdeklődés talán áttrakják a PeCsába. Ki tudja...
Egyszer néztem végig, de az első "szériát" legalább 3-szor.
Neckrokid: Egyelőre biztos, hogy a Dieselben lesz. Ha nagyobb lesz az érdeklődés talán áttrakják a PeCsába. Ki tudja...
Mindenesetre bárhol is lesz, mindenki, aki olyan hiú ábrándokat kerget, hogy első sorból élvezi a koncertet... Ne reménykedjetek, drágáim! XD Ha mégis előre nyomulnátok, számítsatok egy a területét védő vörös hobbit-vámpír támadására.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-19 08:08:45
beküldve: 2010-01-18 23:57:31
(#31324) Ezek a babák nagyon szépek.
Meg sem merem nézni az árukat, pedig szeretnék egyet. Hogy minek, magam sem tudom.
A mozi ötletet meg elvetve, érdeklődés hiányában xD
Meg sem merem nézni az árukat, pedig szeretnék egyet. Hogy minek, magam sem tudom.
A mozi ötletet meg elvetve, érdeklődés hiányában xD
MIANEVED?!
És a nagy kérdés: milyen animét ajánlotok megnézésre?
Samurai Champloo. Most nézem újra és természetesen megint istenkirály.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
azért, mert ő nem a márkát reklámozta,hanem engem ösztönzött.
Tudom
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
azért, mert ő nem a márkát reklámozta,hanem engem ösztönzött. bár a te képed is ösztönző ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Miért nem inkább
Am a Cromartie High School-t ajánlom még nemcsak Yaven-nak,hanem mindenkinek,vagy legalábbis azoknak,akik nem látták még.
Am a Cromartie High School-t ajánlom még nemcsak Yaven-nak,hanem mindenkinek,vagy legalábbis azoknak,akik nem látták még.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!