Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Dragda, ha ezt még elolvasod: Azonnal takarodjá' föl MSN-re, amint tudsz x3 lelki hiányom van miattad, és kell a támogatásod x3
azt üzeni, h péntek estig esélytelen h netközelbe jusson
-
beküldve: 2010-01-19 21:48:02
(#31377) Dragda: Apuka nem szadista, csak övfokozata van gyilkolásból és élveboncolásból. Nem is kevés.
Fiszi: Megy a drukk!
Hanon: Ha felraktad a képeket a netre, kapunk linket?
Fiszi: Megy a drukk!
Hanon: Ha felraktad a képeket a netre, kapunk linket?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-19 21:36:11
(#31376) Na haverral megbeszéltük, múnlájt mejdó kihagyhatatlan. Egyszer muszáj elmennünk haterkedni.
Pár kép napiszar-esélyes. Néhányon meg olyan, mintha egyesek teáiba belekevertek volna valamit.
Pár kép napiszar-esélyes. Néhányon meg olyan, mintha egyesek teáiba belekevertek volna valamit.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-19 21:25:48
(#31375) gyengébbek kedvéért: uke, védés, tsuki: ütés, geri: rúgás, sokuto: taposás
szerk: yaven, háté: köszi ^^
szerk: yaven, háté: köszi ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-19 21:26:11
Köszönöm, Mester, Isten vagy. Le is mentem gyorsan...
Amúgy voltam olyan tapló paraszt, hogy még sok sikert se kívántam, szóval majd sok sikert.
Amúgy voltam olyan tapló paraszt, hogy még sok sikert se kívántam, szóval majd sok sikert.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jééé... Felismertem pár szót
Én is felismertem pár szót...uke pl. de aztán ott volt a tsuki is. Lehet, hogy ti igazából portásnak tanultok, csak elírták a honlapon?
Bocsi, muszáj volt villognom a minimális japán nyelvtudásommal.^^ Am. sok sikert a vizsgádhoz!
Én csak öt dant látok... Mondjuk az ötödik is tök ugyanolyan, csak több érdekes kifejezés van.
Én kérnék fonetikus leírást, hogy megtanulhassam őket. A jelentésük nem érdekel, az megtörné a varázst. Köszönöm szépen.
Én kérnék fonetikus leírást, hogy megtanulhassam őket. A jelentésük nem érdekel, az megtörné a varázst. Köszönöm szépen.
akkor mondom sorba mindet:
Uke waza:
Dzsódanuke
Gedanbaraj
Szotoharajuke
Ucsiharajuke
Sutouke
Moroteuke
Kákete
Cuki waza
dzsunzuki
gyakuzuki ( ahogy az edző mondja: színesnek dzsunzuki, barnának kette. * mély csönd, majd a barnák* Oss Sensei !!)
a kette érthető, és a juntsukihoz és a gyakuzikihoz még lehet tenni azt,hogy no cukomi
geri waza
májgeri
szokuto csúdan
mavasigeri
usirogeri
renraku waza.
( ez csak mint érdekesség.ebben vannak azok a mozdulatsorok, amik azalapokból tevődnek össze, ergo kombót. akinek van egy kis képzelőereje, vagy karatézik, az ezeknek csak a hallatén is nyel egyet..főleg, ha neki mondják... aww :S )
( meggondoltam magam... nem írom le őjket... érthetőek, mint a többi :S)
kata
a pinan előjelűeket úgy ejted, ahogy írod,utána
Naifansi
Ku Sanku
Basszai ( !! )
Szejsan
Csinto
Niszejsi
Wansu
Roháj
Dzsion
Dzsitte
dzsü ippon kümite
-||-
Tanto tori
( ez csak 4. dantól kell. Ezek már olyan titkos tanok, amiket még nem érthetek...)
Temasivari
szejkencuki
szokuto
dzsiju kümite
( a kedvencem. ezt jelenti a szabad harc. bár a dzsiju álltalánab ( !! ) azért van ott,hogy jelezze, azért visszafogottan...)
szerk: Yoroi: Nálunk van egy srác, aki anno az érettségi miatt mondta le a karatét, utábna meg 10 év múlva újrakezdte ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-19 21:17:34
6 imamalmot fogok megtekerni érted.
Jééé... Felismertem pár szót Eszembe jutottak a régi szép idők amikor még én is harcművészetet tanultam
Jééé... Felismertem pár szót Eszembe jutottak a régi szép idők amikor még én is harcművészetet tanultam
Aztán elkapott a felvételire való "tanulás" szügyhámja amiből még nem tudtam kitörni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én csak öt dant látok... Mondjuk az ötödik is tök ugyanolyan, csak több érdekes kifejezés van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
akkor olvasd el a 6.dan-ra való követelményeket ^^ am meg a tanto tori kivételével mindnek tudom a jelentését és ki tudom hibátlanul ejteni. Na jó, a mester katák nevének jelentése nem tisztázott, mivel sokfajta jelentésük van, és sokmindenről nevezték már el x3
szerk: akkor kéri valaki a fonetikus leírást, és a fordítást ? x3
szerk 2: édemes megnézni a letölthető videóknál shibamori sensei-es önvédelem 2. videót. (elírás, mert nem letölthető,hanem online nézhető). Ez a japán pasi tartja az edzőtáborokat és ő a hivatalos főinstruktor, asszem 8 danos, és nagyon szereti a magyar borokat. Edzőtáborok után szokott tőlünk kapni mindig tőlunk egy jófajtából, olyan 6 litert:P Meg nyáron, neki meg a feketeöveseknek tartottunk egy reptéren, őzpörköltes bulit
szerk: akkor kéri valaki a fonetikus leírást, és a fordítást ? x3
szerk 2: édemes megnézni a letölthető videóknál shibamori sensei-es önvédelem 2. videót. (elírás, mert nem letölthető,hanem online nézhető). Ez a japán pasi tartja az edzőtáborokat és ő a hivatalos főinstruktor, asszem 8 danos, és nagyon szereti a magyar borokat. Edzőtáborok után szokott tőlünk kapni mindig tőlunk egy jófajtából, olyan 6 litert:P Meg nyáron, neki meg a feketeöveseknek tartottunk egy reptéren, őzpörköltes bulit
Szerk: The Exiled 2010-01-19 21:03:56
Én már azért adnék neked narancsövet, ha ezeket a valamiket sikerül felolvasnod a bizottság meg a szenszej meg anyukádék előtt...
beküldve: 2010-01-19 20:50:05
(#31367) Dragda, ha ezt még elolvasod: Azonnal takarodjá' föl MSN-re, amint tudsz x3 lelki hiányom van miattad, és kell a támogatásod x3
És mindenki tekerjen meg 1 imamalmot, mantrázoon, imátkozzon, meg csináljon mindent, annak az érdekében, hooogy... *dobpergés* pénteken megyek karatevizsgára^^!!
és minden vizsgázó jó jegyéért fogok a hét folyamán leg. 1x meditálni. Meg magamért is
szerk: aki nem értené, ezt a sok szócskát, annak szívesen leírom ide,hogy mit jelentenek
És mindenki tekerjen meg 1 imamalmot, mantrázoon, imátkozzon, meg csináljon mindent, annak az érdekében, hooogy... *dobpergés* pénteken megyek karatevizsgára^^!!
akit nagyon érdekel, annak itt a vizsgaanyagom: [Link] bal oldali menüsévban, vizsgaanyag, majd a színes gombok közül nyomd meg azt amin a 7.kyu van kiírva. gyengébbek kedvéért narancssérga :P
és minden vizsgázó jó jegyéért fogok a hét folyamán leg. 1x meditálni. Meg magamért is
ha valaki nem értené ezt az összefüggést, kijelentem, hogy a meditálásommal, olyan létsíkot érek el, ami miatt puzitív sugarakat tudok küldeni az egész világon, az általam jónak ítéltetett személyekre
szerk: aki nem értené, ezt a sok szócskát, annak szívesen leírom ide,hogy mit jelentenek
Szerk: The Exiled 2010-01-19 20:52:29
Azóta is köröz a békatársadalom uralkodója, meg a békarendőrség, mint történelmük leghíresebb kibelezős sorozatgyilkosát.
Aztán meg elvisz az ábéká, és átváltoztat békávé...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-01-19 18:24:24
(#31364) Milyen kedves családi csevej....^^
Drukkolok, Dragda, de drukkoljatok nekem is, mert 3 vizsgám lesz holnap délelőtt...az egyik az, amire be se jártam (akkor volt eg másik, kötelező -és érdekesebb- órám). Most tanulom az olvasmányjegyzéket, hogy legalább a neveket tudjam...
Drukkolok, Dragda, de drukkoljatok nekem is, mert 3 vizsgám lesz holnap délelőtt...az egyik az, amire be se jártam (akkor volt eg másik, kötelező -és érdekesebb- órám). Most tanulom az olvasmányjegyzéket, hogy legalább a neveket tudjam...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.