• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 853 854 855 856 857 858 859 860 861 ... <<>>
beküldve: 2010-01-19 22:07:34
(#31378) Válasz The Exiled (#31367) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
Dragda, ha ezt még elolvasod: Azonnal takarodjá' föl MSN-re, amint tudsz x3 lelki hiányom van miattad, és kell a támogatásod x3

azt üzeni, h péntek estig esélytelen h netközelbe jusson

-
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-01-19 21:48:02
(#31377)
alister
alister
[ True mangafan ]
Dragda: Apuka nem szadista, csak övfokozata van gyilkolásból és élveboncolásból. Nem is kevés.

Fiszi: Megy a drukk!

Hanon: Ha felraktad a képeket a netre, kapunk linket?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-19 21:36:11
(#31376)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Na haverral megbeszéltük, múnlájt mejdó kihagyhatatlan. Egyszer muszáj elmennünk haterkedni.
Pár kép napiszar-esélyes. Néhányon meg olyan, mintha egyesek teáiba belekevertek volna valamit.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-19 21:25:48
(#31375)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
gyengébbek kedvéért: uke, védés, tsuki: ütés, geri: rúgás, sokuto: taposás

szerk: yaven, háté: köszi ^^

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-19 21:26:11
beküldve: 2010-01-19 21:23:47
(#31374) Válasz The Exiled (#31372) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Köszönöm, Mester, Isten vagy. Le is mentem gyorsan...

Amúgy voltam olyan tapló paraszt, hogy még sok sikert se kívántam, szóval majd sok sikert.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-19 21:21:41
(#31373) Válasz Yoroi (#31371) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Jééé... Felismertem pár szót

Én is felismertem pár szót...uke pl. de aztán ott volt a tsuki is. Lehet, hogy ti igazából portásnak tanultok, csak elírták a honlapon?
Bocsi, muszáj volt villognom a minimális japán nyelvtudásommal.^^ Am. sok sikert a vizsgádhoz!

beküldve: 2010-01-19 21:16:09
(#31372) Válasz Háté (#31370) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Én csak öt dant látok... Mondjuk az ötödik is tök ugyanolyan, csak több érdekes kifejezés van.

Én kérnék fonetikus leírást, hogy megtanulhassam őket. A jelentésük nem érdekel, az megtörné a varázst. Köszönöm szépen.

akkor mondom sorba mindet:
Uke waza:
Dzsódanuke
Gedanbaraj
Szotoharajuke
Ucsiharajuke
Sutouke
Moroteuke
Kákete

Cuki waza
dzsunzuki
gyakuzuki ( ahogy az edző mondja: színesnek dzsunzuki, barnának kette. * mély csönd, majd a barnák* Oss Sensei !!)
a kette érthető, és a juntsukihoz és a gyakuzikihoz még lehet tenni azt,hogy no cukomi

geri waza
májgeri
szokuto csúdan
mavasigeri
usirogeri

renraku waza.

( ez csak mint érdekesség.ebben vannak azok a mozdulatsorok, amik azalapokból tevődnek össze, ergo kombót. akinek van egy kis képzelőereje, vagy karatézik, az ezeknek csak a hallatén is nyel egyet..főleg, ha neki mondják... aww :S )

( meggondoltam magam... nem írom le őjket... érthetőek, mint a többi :S)

kata
a pinan előjelűeket úgy ejted, ahogy írod,utána
Naifansi
Ku Sanku
Basszai ( !! )
Szejsan
Csinto
Niszejsi
Wansu
Roháj
Dzsion
Dzsitte

dzsü ippon kümite
-||-

Tanto tori

( ez csak 4. dantól kell. Ezek már olyan titkos tanok, amiket még nem érthetek...)

Temasivari

szejkencuki
szokuto

dzsiju kümite
( a kedvencem. ezt jelenti a szabad harc. bár a dzsiju álltalánab ( !! ) azért van ott,hogy jelezze, azért visszafogottan...)

szerk: Yoroi: Nálunk van egy srác, aki anno az érettségi miatt mondta le a karatét, utábna meg 10 év múlva újrakezdte ^^

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-19 21:17:34
beküldve: 2010-01-19 21:07:47
(#31371) Válasz The Exiled (#31367) üzenetére
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
6 imamalmot fogok megtekerni érted.

Jééé... Felismertem pár szót Eszembe jutottak a régi szép idők amikor még én is harcművészetet tanultam

Aztán elkapott a felvételire való "tanulás" szügyhámja amiből még nem tudtam kitörni.

Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-19 21:00:56
(#31370) Válasz The Exiled (#31369) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Én csak öt dant látok... Mondjuk az ötödik is tök ugyanolyan, csak több érdekes kifejezés van.

Én kérnék fonetikus leírást, hogy megtanulhassam őket. A jelentésük nem érdekel, az megtörné a varázst. Köszönöm szépen.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-19 20:56:50
(#31369) Válasz Háté (#31368) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
akkor olvasd el a 6.dan-ra való követelményeket ^^ am meg a tanto tori kivételével mindnek tudom a jelentését és ki tudom hibátlanul ejteni. Na jó, a mester katák nevének jelentése nem tisztázott, mivel sokfajta jelentésük van, és sokmindenről nevezték már el x3

szerk: akkor kéri valaki a fonetikus leírást, és a fordítást ? x3

szerk 2: édemes megnézni a letölthető videóknál shibamori sensei-es önvédelem 2. videót. (elírás, mert nem letölthető,hanem online nézhető). Ez a japán pasi tartja az edzőtáborokat és ő a hivatalos főinstruktor, asszem 8 danos, és nagyon szereti a magyar borokat. Edzőtáborok után szokott tőlünk kapni mindig tőlunk egy jófajtából, olyan 6 litert:P Meg nyáron, neki meg a feketeöveseknek tartottunk egy reptéren, őzpörköltes bulit

Szerk: The Exiled 2010-01-19 21:03:56
beküldve: 2010-01-19 20:54:38
(#31368) Válasz The Exiled (#31367) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Én már azért adnék neked narancsövet, ha ezeket a valamiket sikerül felolvasnod a bizottság meg a szenszej meg anyukádék előtt...

beküldve: 2010-01-19 20:50:05
(#31367)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Dragda, ha ezt még elolvasod: Azonnal takarodjá' föl MSN-re, amint tudsz x3 lelki hiányom van miattad, és kell a támogatásod x3

És mindenki tekerjen meg 1 imamalmot, mantrázoon, imátkozzon, meg csináljon mindent, annak az érdekében, hooogy... *dobpergés* pénteken megyek karatevizsgára^^!!
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
akit nagyon érdekel, annak itt a vizsgaanyagom: [Link] bal oldali menüsévban, vizsgaanyag, majd a színes gombok közül nyomd meg azt amin a 7.kyu van kiírva. gyengébbek kedvéért narancssérga :P

és minden vizsgázó jó jegyéért fogok a hét folyamán leg. 1x meditálni. Meg magamért is
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
ha valaki nem értené ezt az összefüggést, kijelentem, hogy a meditálásommal, olyan létsíkot érek el, ami miatt puzitív sugarakat tudok küldeni az egész világon, az általam jónak ítéltetett személyekre

szerk: aki nem értené, ezt a sok szócskát, annak szívesen leírom ide,hogy mit jelentenek

Szerk: The Exiled 2010-01-19 20:52:29
beküldve: 2010-01-19 18:37:19
(#31366) Válasz Elnar (#31365) üzenetére
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
Valami hasonló hiányzott már XD

Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-19 18:32:42
(#31365) Válasz Dragda (#31359) üzenetére
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Azóta is köröz a békatársadalom uralkodója, meg a békarendőrség, mint történelmük leghíresebb kibelezős sorozatgyilkosát.

Aztán meg elvisz az ábéká, és átváltoztat békávé...

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2010-01-19 18:24:24
(#31364)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Milyen kedves családi csevej....^^
Drukkolok, Dragda, de drukkoljatok nekem is, mert 3 vizsgám lesz holnap délelőtt...az egyik az, amire be se jártam (akkor volt eg másik, kötelező -és érdekesebb- órám). Most tanulom az olvasmányjegyzéket, hogy legalább a neveket tudjam...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Oldalak: ... 853 854 855 856 857 858 859 860 861 ... <<>>