Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-22 13:37:59
(#31438) huhh... Ma mék karate vizsgára... mindenkitúl kérek legalább 1 opár keresztbe tett újjat. és spec kb 1 órás meditációval készülök... legalábbis, ha kibírom addig mozdulatlanul xD
[Link]
lécci regizzetek erre az oldalra, és érjetek el minimum 6-os szintet, több dolog miatt is. 1: Ezzel is támogatjátok eMagyarországot, másrészt,ha eléritek a 6-os szintet, akkor kapok pízt *.*
[Link]
lécci regizzetek erre az oldalra, és érjetek el minimum 6-os szintet, több dolog miatt is. 1: Ezzel is támogatjátok eMagyarországot, másrészt,ha eléritek a 6-os szintet, akkor kapok pízt *.*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-22 14:16:05
beküldve: 2010-01-22 13:24:35
(#31437) Hanon: ne izgulj, becserkészünk. Vagy amilyen szerencséd van,pont akkor lesz fórumtali a Meidóban amikor te is végre elmész oda.
Dragda: Most már te is egy ötöd évszázadot éltél. VÉNEK VAGYUNK!!!
Yoroi: a húgom is holnap felvételizik, felhívta a figyelmemet, hogy te is holnap fogsz, és hogy a matekod biztos jobb lesz, mint az övé. Mindketten drukkolunk!
Dragda: Most már te is egy ötöd évszázadot éltél. VÉNEK VAGYUNK!!!
Yoroi: a húgom is holnap felvételizik, felhívta a figyelmemet, hogy te is holnap fogsz, és hogy a matekod biztos jobb lesz, mint az övé. Mindketten drukkolunk!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Asszed' fölrakok magamról olyan képet a netre amin felismerhető vagyok?
Ne aggódj. Így is megtalálunk.
Erről vagyunk híresek.
a nagy visszatérő...
Lulz, én azthittem Hanon valami nerdy szódáskeretszemüveges enyhénduci lány, ehhez képest she iz hot.
"Ehhez képest"...
Hanon: Hohohóóóó! Végre Téges is látni! Készülj fel, legközelebbi conon becserkészünk!
Asszed' fölrakok magamról olyan képet a netre amin felismerhető vagyok?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-22 12:45:36
beküldve: 2010-01-22 12:19:05
(#31434) Alister Apuka: A Holmes film, nagyon beteg. A zenéje télleg csodálatos, és hát a hibbant nyomozó karaktere is nagyon f*szájosra sikeredett. ^^
Hanon: Hohohóóóó! Végre Téged is látni! Készülj fel, legközelebbi conon becserkészünk!
Exiled: Ma este 8 körül már leszek msnen. (Félreértés végett: Most sulikönyvtárban vagyok.) Nagy baj volt, Kettes számú Fogadott Ecsém?
Yoroi: *drukkol Neked, drukkol Neked, ésatöbbi*
Amúgy mióta nem voltam ez történt velem:
~ szerdán elbuktam tájanatból a második UVém is, mert nem tudtam az arteria ulnaris, vagyis a singcsonti verőér visszakanyarodó ágát latinul -> arteri ulnaris recurrens
~ csütörtökön elbuktam a propedeotika írásbeli vizsgám, mert ad1: előtte végig tájanatra tanultam; ad2: kinek volt kedve tájanat bukó után egy este , megtanulni ezt a vackot?
~ ma óriásit puskáztunk és kooperáltunk össze a tanárral patológia írásbelin, gyönyör az élet!
Végezetül: Ma két X-es lettem! *zokogóroham! Vénülök, most már hivatalosan is!
Hanon: Hohohóóóó! Végre Téged is látni! Készülj fel, legközelebbi conon becserkészünk!
Exiled: Ma este 8 körül már leszek msnen. (Félreértés végett: Most sulikönyvtárban vagyok.) Nagy baj volt, Kettes számú Fogadott Ecsém?
Yoroi: *drukkol Neked, drukkol Neked, ésatöbbi*
Amúgy mióta nem voltam ez történt velem:
~ szerdán elbuktam tájanatból a második UVém is, mert nem tudtam az arteria ulnaris, vagyis a singcsonti verőér visszakanyarodó ágát latinul -> arteri ulnaris recurrens
A tanárnő elmehet a *#&@*$ß-ba!!!
Most azt várom, hogy pozitívan ítéljék meg a dékáni vagyis méltányossági vizsga kérelmem. Nincs kedvem egy teljes évet csúszni. ~ csütörtökön elbuktam a propedeotika írásbeli vizsgám, mert ad1: előtte végig tájanatra tanultam; ad2: kinek volt kedve tájanat bukó után egy este , megtanulni ezt a vackot?
~ ma óriásit puskáztunk és kooperáltunk össze a tanárral patológia írásbelin, gyönyör az élet!
Végezetül: Ma két X-es lettem! *zokogóroham! Vénülök, most már hivatalosan is!
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-01-22 12:44:01
beküldve: 2010-01-22 10:34:54
(#31433) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 10:35:44
beküldve: 2010-01-22 05:57:22
(#31432) Hanon te pont olyan vagy mint amilyennek képzeltelek. És ez remek.
Gilje te meg tényleg beteg vagy XD
És ilyen korán reggel ne is várjatok több "értelmes" mondatot.
Gilje te meg tényleg beteg vagy XD
És ilyen korán reggel ne is várjatok több "értelmes" mondatot.
Holnap felvételizek. Akinek kedve van az szánjon meg egy kis imával. Köszönöm.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-22 02:30:34
(#31431) érzed már a Limit Breaket? XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 02:41:30
ja, vagyok, próbálom túladagolni magam hakushoból, mer akkor mindig vicceseket álmodom és kezdem elérni a határomat
-
beküldve: 2010-01-22 01:26:14
(#31429) Én vagyok Ultros a Final Fantasy 6-ból, szintén egy cím alapján. Ultros ugyebár egy polip, és a hentai műfaj tele van csápos szörnyekkel amik megzeklatnak mindenkit. Ergo én vagyok minden hentai ősatyja Ma is elneveztek Csábos Csáposnak. (illetve tegnap)
jé te még mindig itt vagy? azt hittem már alszol
jé te még mindig itt vagy? azt hittem már alszol
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 01:59:18
beküldve: 2010-01-22 00:55:15
(#31427) jogos és logikus. I am The Queen of Rape Face
nem mondtam, h én nem vok sickfuck, de azért te is kiérdemled a címet. és mikor mondtam, h ez nem dícséret?
(ha már a beteget annak veszed)
(ha már a beteget annak veszed)
-
beküldve: 2010-01-22 00:52:33
(#31425) kikérem magamnak! az én lelkem mint a porhó! (ami az út szélin feketéllik...)
DZ: mert bújtatott mazocica vagy? nyehehe
DZ: mert bújtatott mazocica vagy? nyehehe
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 00:53:15
Gilje: Te beteg vagy.
nekem nem ez a szó jutott eszembe, de ebben is van igazság
GIlje: mér néztem bele a linkbe? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁ
true sickfuck
-
Szerk: ∂z 2010-01-22 00:51:33