Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-20 21:52:27
I've found you...
Még jó, hogy anno a Gyűjteményes topicba beraktál egy linket.
Am. kösz mindazoknak, akik ajánlottak vmilyen animét, majd péntek után megnézegetem őket.
Dz: természetesen végigszenvedtem 1 teljes részt a FLCL-ből, azért húzom le annyira.
Még jó, hogy anno a Gyűjteményes topicba beraktál egy linket.
Am. kösz mindazoknak, akik ajánlottak vmilyen animét, majd péntek után megnézegetem őket.
Dz: természetesen végigszenvedtem 1 teljes részt a FLCL-ből, azért húzom le annyira.
Elkezdtem újrajátszani a Fahrenheitet...már el is felejtettem, hogy milyen jó hangulata van az egésznek. Kezdésnek az installálást érdekesebbé téve 15 "kedves" kvízkérdéssel indít, úgymind: kb. hány sorozatgyilkos tevékenykedik napjainkban New Yorkban, vagy hány lélegzetet vesz az ember 1 nap alatt...
Szerk: Yaven 2010-01-20 21:52:02
beküldve: 2010-01-20 21:26:20
(#31391) Istenem, még szeretnék megcsinálni egy CG-t, meg holnapra 6prezentációt kell csinálnom...megint lesz egy jókis hajnali 2-3-as lefekvés...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Akkor most irígy vagyok azokra a fórumokra. Ők már látták Hanont, mi meg nem. Igazságtalan az élet.
Van a photobucket albumomban. Más fórumon már akár láthatták is, bibíí.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ja bocs, nem olvastam az előzményeket, a kontextus függvényében csak úgy tudtam értelmezni, hogy te vagy. Azt hittem, saját élmények megörökitése....
Ennek a tévedésnek a kivédése érdekében nem akarsz véletlenül most tényleg egy képet magadról felrakni? ;)
Ennek a tévedésnek a kivédése érdekében nem akarsz véletlenül most tényleg egy képet magadról felrakni? ;)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-20 18:24:29
(#31387) Én taszítom a technikát... de komolyan. Hónap elején az MP5-öm mondta fel a szolgálatot, sajnos véglegesen.
Ma meg be akarom kapcsolni a gépem, és egyáltalán nem reagált, pedig minden az áramban volt...
Most egy másik gépről írok, és öcsém MP-jét használom, és félek, hogy netalán tán azok is az én kezembe lehelik ki utolsó életjeleiket... ^^" Ez az én szerencsém.
Ősömet megkértem, ha a gépet nem is, de ami a vinyón van, azt mentse meg nekem. :d Azok fontosak (dorama, zene, anime).
Ma meg be akarom kapcsolni a gépem, és egyáltalán nem reagált, pedig minden az áramban volt...
Most egy másik gépről írok, és öcsém MP-jét használom, és félek, hogy netalán tán azok is az én kezembe lehelik ki utolsó életjeleiket... ^^" Ez az én szerencsém.
Ősömet megkértem, ha a gépet nem is, de ami a vinyón van, azt mentse meg nekem. :d Azok fontosak (dorama, zene, anime).
És nem biztos hogy jól értem, de...az ott te vagy, Hanon?
Miafasz?
Mondom egyszer betérünk irl trollkodni. Ezek a képek múnlájt mejdó honlapján találhatóak, én nem vagyok rajta, tekintve, hogy eddig túl gyáva voltam bemenni oda.
Mi nem érthető?
beküldve: 2010-01-20 16:16:13
(#31385) OMG emók a Meidóban,..... És nem biztos hogy jól értem, de...az ott te vagy, Hanon?
Életemben nem kamuztam ennyit egy dolgozatban, mint ma. Az egész tananyagból csak az olvasmánylista volt meg...kíváncsi vagyok, hányas lesz.
Életemben nem kamuztam ennyit egy dolgozatban, mint ma. Az egész tananyagból csak az olvasmánylista volt meg...kíváncsi vagyok, hányas lesz.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-20 14:49:59
(#31384) Yahoo. Megúsztam a fizikatézét. Viszont helyette olyan dolgot kell tanulnom ami nincs benne az anyagban. Örüljek vagy ne?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-20 10:31:25
(#31383) Basszus, már kikészítenek a vizsgák :S Alig tudok ránézni a fórumra... Meg hát amúgy is, tanuláson kívül, meg az izguláson, semmi másra nem jut idő...
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
És ITT szállt el minden remény. Kész, vége.
[Link]
[Link]
Ez mondjuk tényleg kemény XD
Basszus... nem is csütörtökön hanem holnap lesz a fizika tézé.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Néha értékelni is tudom,hogy vmiből kimaradok xD
am jóéjt,holnap 6-kor kelek :S
am jóéjt,holnap 6-kor kelek :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hanon: Ha felraktad a képeket a netre, kapunk linket?
Én a mejdós képekre gondoltam.
Itt már érezhető a kemény animés mag jelenléte.
[Link]
Ezen mintha már megsejtették volna, hogy valami történni fog, kiült a félelem az arcokra rendesen. Szőke vasalthajú csávó meg valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy hol van. Egy-kettőnek meg csak most esett le, hova került. [Link]
Na ez az, ahol valamiféle tudatmódosító szer hatása érvényesülni látszik.
[Link]
Ezen csak simán nem bírtam abbahagyni a röhögést.
[Link]
Idősebb generáció száraz véleménye a dologról.
[Link]
Ezt nem akartam, nem is én mondtam. Nem válallok felelősséget.
De ő az akit soha nem értettek meg.
És ITT szállt el minden remény. Kész, vége.
[Link]
/hülyegeci off
Sajnálom sajnálom D:
én meg üzenem neki,hogy akkor szombaton jöjjön fel x3
szerk: és te honnan tudod,hogy dragda mit mond?
szerk: és te honnan tudod,hogy dragda mit mond?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-19 22:11:48