Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De én megelégszem a vérével. Az ám a bor! XD
Hú, annak micsoda alkoholszintje lehet, aszta-paszta-cipőpaszta... És éteri manna!
a nagy visszatérő...
Ezen ne múljék, hozok bort. De én megelégszem a vérével. Az ám a bor! XD
És megszórjuk cukorral, hogy megkaramellizálódjon! Fincsi, édes, ropogós husika! Már csak egy finom bor, és tömény rimantikus Toszkána lesz az este.
Ha ezt Ő megtudja, nekünk végünk. *kacag*
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-01-19 14:59:00
Ugye öntünk Rá abszintot is?*___* Olyan szépen égne. Hangulat világítás. Tiszta romantika.
*felröhög*
Szinte érzem a vodkával pácolt borda illatát. Vagy a jégerbe fojtott oldalas ízét. Nyámm!
Szinte érzem a vodkával pácolt borda illatát. Vagy a jégerbe fojtott oldalas ízét. Nyámm!
a nagy visszatérő...
Lesz-lesz. De még milyen. Egész szép kis tábortűz lesz belőle. Csinálhatnánk szalonnasütést - mint tudjuk valakit el kell fogyasztanunk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-19 14:42:59
Részvétem, fogadd őszinte részvétem.
Akkor mégiscsak lesz rituális egyetemi jegyzet égetés valamikor? Szívesen vinném a tájanatomat
Akkor mégiscsak lesz rituális egyetemi jegyzet égetés valamikor? Szívesen vinném a tájanatomat
a nagy visszatérő...
Tudod, édes Hugocskám a rémes nem megfelelő jelző erre a borzadályra. Ahogy olvasom a jegyzetet arra gonolok, hogy a japánt sokkal jobban értem, mint ezt a sz*rt. Egyszerűen mesés~
Nee-csan... Ennyire rémes ez a finn-izé?
És köszi a rámgondolást, igyekszem nem megvágatni magam...
És köszi a rámgondolást, igyekszem nem megvágatni magam...
a nagy visszatérő...
Áhá! Értem. Uh. O___X Majd gondolok Rád, miközben beiratom a karómat finnugrisztikából. XD
De, csak ez már a C-vizsgám vagyis az UV2öm lesz belőle...
Kösz, igyekezni fogok.
Kösz, igyekezni fogok.
a nagy visszatérő...
Nekem még... *számol* 5 vizsgám van, ha minden jól megy. Csak a holnapi... nyamvadék tájanat. 1 kredites és azon múlik a TELJES második félévem. És holnap van az utolsó lehetőségem... Sírni akarok...
a nagy visszatérő...
Eh, no igen... Csúnya rosz egyetem, pfujj.
De már csak két és fél hét, azaz 6 vizsga. Juhú~
De már csak két és fél hét, azaz 6 vizsga. Juhú~