Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-19 15:41:17
(#31363) Na drágáim, nekem mennem kell. Ma még tanulni szeretnék, mégha nem is tervezek aludni semmit.
Sok integetés, ölelés és búcsúpuszi! Olyan jó volt visszatérni! Nyáj! ^^
Sok integetés, ölelés és búcsúpuszi! Olyan jó volt visszatérni! Nyáj! ^^
a nagy visszatérő...
Csapold le a felesleget a koponyám üregéből.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Elég bonyolult egy áru.
Kell bele vizsga előtti idegbaj, kevés alvás, sok energiaital, sok nikotin... És rengeteg "hiányolom a Kedvesem" sóhaj...
Kell bele vizsga előtti idegbaj, kevés alvás, sok energiaital, sok nikotin... És rengeteg "hiányolom a Kedvesem" sóhaj...
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-01-19 15:40:09
Azóta is köröz a békatársadalom uralkodója, meg a békarendőrség, mint történelmük leghíresebb kibelezős sorozatgyilkosát.
a nagy visszatérő...
Ahogy akarod édesem.^^ Nem akarok foltot ejteni az ártatlanságodon. Maradjunk a csöndes mérgezésnél. De csak akkor, ha nem egyezik bele.
Tájékoztassuk.
Tájékoztassuk.
Ártatlanság? *felröhög* Hol van az már, cöcc. Valamikor 5évesen elhagytam az első kibelezett békám körül... (És itt lelki ártatlanságra gondolok, perverz banda!)
Tájékoztatási parancs kiadva, juhé!
Yoroi: Mi is csókoltatjuk, a leprával.
a nagy visszatérő...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-19 15:23:54
beküldve: 2010-01-19 15:19:54
(#31355) Jaj. Ezeket a sátáni gondolatokat nem bírja elviselni az én ártatlan lelkem.
Csókoltatom a fizikatanárt aki felvételi előtt két nappal tézét irat.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Ahogy akarod édesem.^^ Nem akarok foltot ejteni az ártatlanságodon. Maradjunk a csöndes mérgezésnél. De csak akkor, ha nem egyezik bele.
Tájékoztassuk.
Tájékoztassuk.
Nee-csan... Úgy látszik Apuka vérét örökölted, a szadista részét. Nem tudom, nem akarom, hogy szenvedjen. Jobb az neki, ha azt hiszi, hogy csendes, békés halála lehet. Vagy nem? ... Meg aztán? Lassan tájékoztatni kéne, nem? Mármint áldozati mivoltáról...
a nagy visszatérő...
Miről beszélsz? Én élvezem, ha sikít és könyörög.
De ha Téged ez zavar elintézhetjük egy pillanat alatt: intravénás abszint powa~
De ha Téged ez zavar elintézhetjük egy pillanat alatt: intravénás abszint powa~
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-19 15:15:32
Meseszép, csak az áldozati bárányunk ne tiltakozzon túlzottan. Az olyan ünneprontó lenne...
a nagy visszatérő...