Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-22 00:49:53
(#31423) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nekem túl Amerikaias. Annyira elveszik benne az igazi Sherlock Holmes feeling hogy jajjj.
versusBár még nem láttam, de nekem a trailerből ez jön le...
Csak nekem ellentmondásos a két állítás? De komolyra fordítva a szót: nézd meg. Zseniális.
Gilje: Te beteg vagy. De ezért szeretünk
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-22 00:45:05
beküldve: 2010-01-21 23:17:40
(#31421) szívesen bármikor de mi mást vártál tőlem??? egyébként van egy olyan mangám, hogy Don't Touch My Sailor Fuku!, amiben Kuwabara meg Hiei iskoláslányok (masnival és tangácskával) éd találkoznak Yusukéval és Kuramával... és Hiei segít kiválasztani Kuwabara T-vonalas tangáját a randijára Yusukével...
[Link]
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 00:48:13
akkor jól sejtettem.
megerőszakoltad a lelkem.
már csak egy kis SpikeXJet kell és otthagyom az internetet
megerőszakoltad a lelkem.
már csak egy kis SpikeXJet kell és otthagyom az internetet
-
Szerk: ∂z 2010-01-21 23:15:50
beküldve: 2010-01-21 23:11:29
(#31419) Yuu Yuu Hakusho?xD most érett meg a gondolat hogy Wii-t veszek nem PSP-t
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-21 22:29:24
(#31417) nice
Szerk: Gilje-sama 2010-01-21 22:42:25
Emberek, nézzétek meg az új Sherlock Holmes filmet, mert az vala mennyei manna és királyság.
Nekem túl Amerikaias. Annyira elveszik benne az igazi Sherlock Holmes feeling hogy jajjj. Bár még nem láttam, de nekem a trailerből ez jön le...
Lulz, én azthittem Hanon valami nerdy szódáskeretszemüveges enyhénduci lány, ehhez képest she iz hot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-01-21 22:09:34
Nawh, Alister, azt hittem te nagyon fogsz fogsz örülni a képeimnek.
Igazából annyira örültem neki, hogy szóhoz se jutottam tőle.
Komolyan. Ez volt a tegnapi nap megkoronázása. A melóban végre megint kreatívkodhattam egy jó kis gorombáskodó levéllel; aztán (figyeljük meg a fokozatos élményszint emelkedést) megnéztem a Sherlock Holmes filmet; és végül hazaérvén megpillantom Hanont. A tökély csúcsa.
Kedves jóakaróim figyelmébe: a fentiekben NINCS irónia.
Megjegyezném továbbá, hogy a látvány csak ráerősített ama meggyőződésemre, miszerint kedves és szeretetreméltó vagy, hogy a további pozitívjelző folyammal ne is émelyítsem a t. fórumközösséget. És ez nem csupán a "nagy ugye hogy megmondtam!" miatt kellemes érzés... sőt!További tájékoztató megjegyzés: irónia még mindig sehol.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-21 22:01:46
beküldve: 2010-01-21 21:44:40
(#31414) Tudjátok, ma reggel jól keltem. Ez kivéte4les tényleg. És meg is határozta a napomat. Vhogy olyan szép volt a világ, leszámítva pár fekte foltot.De tényleg. ma vhogy más szemmel látom a világot...Ahogy jöttem haza edzésről, izzadtan, nagykabátban, biciklivel, a kanyargós mellékutcákban... ahogy esett a hó... ahogy a teljes csöndben csak a biciklim kereke alatt ropogott a hó...Ahogy semmi sem zavart... Valahogy belső békét éreztem... olyan fura volt...TÉNYLEG fura. Eddig sosem volt ilyen... 2 kérdésem van: 1: Kihat az emberre az,hogy reggel hogyan kel fel? 2: Ha nem, mit szívtam ?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-21 21:24:29
(#31413) Kujám!!!
beküldve: 2010-01-21 21:21:05
(#31412) beküldve: 2010-01-21 21:17:07
(#31411) "Az önkielégítés szex egy olyan emberrel, akit szeretek!"
Köszönöm Yumi!!!!!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD
Köszönöm Yumi!!!!!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD
beküldve: 2010-01-21 20:02:50
(#31410) Nawh, Alister, azt hittem te nagyon fogsz fogsz örülni a képeimnek.
És oda az inkognitóm, ohh~
És oda az inkognitóm, ohh~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
a kultúra...Gyakorlatilag lehetetlen.
nincs több kérdésem