Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát valahogy úgy XD
Ilyen rokonos dolgokat ne kérdezz. Azt sose tudtam. De hogy kérdésedre feleljek: már mindent megtanultam amit lehetett. Ha most elkezdenék tanulni akkor valószínűleg mindent elfelejtek.
Ja és én is szorítok a... húgodnak. Remélem jól emlékszem.
Gilje: XD Köszönöm Gilje... XD
Ilyen rokonos dolgokat ne kérdezz. Azt sose tudtam. De hogy kérdésedre feleljek: már mindent megtanultam amit lehetett. Ha most elkezdenék tanulni akkor valószínűleg mindent elfelejtek.
Ja és én is szorítok a... húgodnak. Remélem jól emlékszem.
Gilje: XD Köszönöm Gilje... XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-22 19:19:26
(#31467) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 19:27:34
Elképzelted ősz hajjal, csuhában és derékig érő szakállal?
Egyébként drága unokaöcsém (vagy milye rokonsági viszonyban vagyunk ), neked nem a holnapi felvételire kéne tanulnod?
Egyébként drága unokaöcsém (vagy milye rokonsági viszonyban vagyunk ), neked nem a holnapi felvételire kéne tanulnod?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-01-22 19:11:16
messze van és tanulni kell. am péntek van
Ayumu89: nekem még 3 van hátra
más: kurzusfelvétel előtt egy órával elmegy az áram: AGYF@SZ. de visszacsalogadtuk muffinnal
Ayumu89: nekem még 3 van hátra
más: kurzusfelvétel előtt egy órával elmegy az áram: AGYF@SZ. de visszacsalogadtuk muffinnal
-
Szerk: ∂z 2010-01-22 19:11:49
ősz mestered
Ettől most röhögnöm kellett.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Képletesen
Amúgy nyáron elő-előfordul, ha sokat vagyok napon
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-22 19:00:25
Fiszi: Ó, ifjú tanítvány, ismét sikerült elismerő mosolyt csalnod ősz mestered arcára
ÓÓÓÓ, már őszülsz, mester???
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Azt meg remélem értékelitek, hogy a profilos fekete fehér képen majdnem mosolygok.
És milyen elragadóan Fiszi: Ó, ifjú tanítvány, ismét sikerült elismerő mosolyt csalnod ősz mestered arcára
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-22 18:49:37
beküldve: 2010-01-22 18:42:39
(#31460) Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-01-22 18:46:12
beküldve: 2010-01-22 18:26:43
(#31459) Wááááá!! Meg van még egy vizsgám!!! (csak én vagyok ilyen hülye, hogy még mindig vizsgáznom kell? ) Na de a lényeg, hogy már nincs sok hátra ^^
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-22 17:53:51
(#31458) Erről a transformers yaoi jutott most eszembeXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-22 18:07:24
beküldve: 2010-01-22 17:14:08
(#31457) Aki ismeri a Family Guyt annak egy kis ízelítő :[Link]
és egy kis hentai táp féle (a zene az nem valami jó de maga a cím az....):[Link]
és egy kis hentai táp féle (a zene az nem valami jó de maga a cím az....):[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-22 16:44:49
(#31456) uff gyerekek, hazaérkeztem, és vissza hozzátok hiányoztam?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-22 16:38:40
(#31455) Dr. Agdaaaaaa hejhó! Boldog szülinapot!
Miho, Fiszi, Hanon, Alister, Yoroi és többiek, sziasztok!
Dz, szoNbat van, ne loherézz, menjél inni, megyek énis, hívj, ha már jól vagy
Miho, Fiszi, Hanon, Alister, Yoroi és többiek, sziasztok!
Dz, szoNbat van, ne loherézz, menjél inni, megyek énis, hívj, ha már jól vagy
no pussy, just the dicks